Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet bunu düşündürüyo ama konunun başına bakarsak ve daha önce de anlattığım gibi rüyada oldugumu anlayinca iki şey oluyor. Bazen istediğim gibi yönlendirebiliyorum. Bazen de özellikle işler çok karışmışsa uyanmaya çalışıyorum. Yani yıllardır var bu. Dizi ise daha yeni olay.Wake up!
1899 izlerken uyuyakalmışsın gibi geldi bana
Rüyayı gördüğün saati kestirebiliyor musun? Bende de rüyaya devam ettirme olayı var ama uyur uyanıklık arası bir şey. Uyanmama yakın saatlerde yani. Hatta bazen uykulu halde tuvalete gittikten sonra geri uyuduğumda devam filmi gibi çekiyorum fjfjEvet bunu düşündürüyo ama konunun başına bakarsak ve daha önce de anlattığım gibi rüyada oldugumu anlayinca iki şey oluyor. Bazen istediğim gibi yönlendirebiliyorum. Bazen de özellikle işler çok karışmışsa uyanmaya çalışıyorum. Yani yıllardır var bu. Dizi ise daha yeni olay.
@Nyctophilia sende ruya yorumlama var mı hocam?
Bir üsttekki mesajın haber verici özelliğini hesaba katarsak sen bir işler karıştırıyorsun hocam…skfkgBunda uyandım zaten @Sirius sabah saat 05:14 ü gösteriyirdu saat.
Kırık bir kalp hikayen olabilir mi o kadın? Genelde rüyalarımız bilinçaltımızın tezahürüdür.
Atmosfer tam cenaze atmosferi değil mi hocam ya? Kapalı, yağmurlu hava, birbirini tanımayan insanların tek ortak noktası olan merhum… kadın ise katiliniz…Ya neden rüyanın atmosferini yok sayıp o kadın figürüne odaklandiniz ki. Benim kocakariya da anlattım o da "kim o kadın" dedi. Bu mu yani?
Bugünün rüyası ilginizi çekecektirKadir Topbaş a kadar okudum climax k bakma hikayenin sonunda Sedef hemşire Kadir Topbaş a çikolata sosu ikram etmiyorsa okumaya değer bir rüya olduğunu zannetmem.![]()
Eger rüyada gördüğünüz kişi konuşur ise o aslında yine sizsinizdir. Bu kadın konuşmadı. Yani dediğiniz doğru olabilir.Kırık bir kalp hikayen olabilir mi o kadın? Genelde rüyalarımız bilinçaltımızın tezahürüdür.