Biliyorsunuz canlı rüyalar görürüm. Dün geceki fena değildi. Paylaşayım dedim. Rüya bizden yorum sizden;
"Hadi uyan, geç kaldık" dedi göğüs hastalıkları uzmanı arkadaşım Nihat.
Üzerini giyiniyor hızlı hızlı. Etraf dağınık, şarj kabloları ve detayını hatırlamadığım ıvır zıvır var yerlerde. Odanın bir duvarı tamamen cam. Yüksek bir bina. Şehir ayaklarımın altında. Muhtemelen rezidans dairesi. Puslu bir sabah.
Etrafı toplamaya çalışıyorum. "iyi oldu, yıllardır İzmir'desin. (İzmir ne alaka?) Mal sahibiyle de muhabbetin varmış. Tek gitmemiş olacağım" dedi arkadaşım.
O esnada bir kadın girdi içeri (lan bu nerden çıktı, bu da mı bende kaldı, sonra mı geldi hiç bilmiyorum ama o an garipsemedim bu durumu) ve "bugünkü programınız Nihat bey" dedi ve bir klasör uzattı bizimkine.. "teşekkür ederim Deniz" dedi ve kadını dudağından öptü. Vay anasını dedim. Sekreteriyle yatıyor bu demek ki diye düşündüm.
Kadın odadan çıkınca Nihat "bu forum AVM yakın degil mi buraya" dedi. Lan forum AVM neresi öyle bir yer mi var hiç bir fikrim yok ama navigasyonla giderim zaten diye düşündüm ve "yhaa İzmir'de her yer her yere yakın zaten" diye espri yapıp geçiştirdim soruyu.
"Sen bilmezsin, halı yıkama işinde kirişsiz kolonsuz dükkanlar kullanırız biz. Buradaki dükkanlar tam bizim işe göre" dedi. Eğer dükkan fiyatında anlaşırsak buraya şube açacağım ve burada kalacağım, geri dönmeyeceğim" dedi. Doktor adamın halı yıkama ile ne alakası olabilirdi ki?
..Sonra rüya koptu.