In my last dream

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Wake up!
1899 izlerken uyuyakalmışsın gibi geldi bana

hocamın rüyasını merve boluğur ele geçirmiş, uzmanlardan dinleyelim bi de.

Wake up!
1899 izlerken uyuyakalmışsın gibi geldi bana
Evet bunu düşündürüyo ama konunun başına bakarsak ve daha önce de anlattığım gibi rüyada oldugumu anlayinca iki şey oluyor. Bazen istediğim gibi yönlendirebiliyorum. Bazen de özellikle işler çok karışmışsa uyanmaya çalışıyorum. Yani yıllardır var bu. Dizi ise daha yeni olay.

ben hala kadında kaldım

Evet bunu düşündürüyo ama konunun başına bakarsak ve daha önce de anlattığım gibi rüyada oldugumu anlayinca iki şey oluyor. Bazen istediğim gibi yönlendirebiliyorum. Bazen de özellikle işler çok karışmışsa uyanmaya çalışıyorum. Yani yıllardır var bu. Dizi ise daha yeni olay.
Rüyayı gördüğün saati kestirebiliyor musun? Bende de rüyaya devam ettirme olayı var ama uyur uyanıklık arası bir şey. Uyanmama yakın saatlerde yani. Hatta bazen uykulu halde tuvalete gittikten sonra geri uyuduğumda devam filmi gibi çekiyorum fjfj
Sen bir de net hatırlıyorsun bende hatırlama olayı biraz zayıf ama

Bunda uyandım zaten @Sirius sabah saat 05:14 ü gösteriyirdu saat.

Fakat şöyle bir şey var.
Gundem olarak Mars Neptün karesi var.
Neptün Balık burcunun lordu. Baliklar kaotik haber verici rüyalarla karşılaşabilir

Ya neden rüyanın atmosferini yok sayıp o kadın figürüne odaklandiniz ki. Benim kocakariya da anlattım o da "kim o kadın" dedi. Bu mu yani?

Kırık bir kalp hikayen olabilir mi o kadın? Genelde rüyalarımız bilinçaltımızın tezahürüdür.

Kırık bir kalp hikayen olabilir mi o kadın? Genelde rüyalarımız bilinçaltımızın tezahürüdür.

Bence kadın burada sadece bir obje. Asıl ilginç olan tüm tanıdıklarının aynı caddede yürümesi ve daha ilginci rüyasında bu bir rüya diyebilmesi. Çok ürkütücü geldi bana.

Ya neden rüyanın atmosferini yok sayıp o kadın figürüne odaklandiniz ki. Benim kocakariya da anlattım o da "kim o kadın" dedi. Bu mu yani?
Atmosfer tam cenaze atmosferi değil mi hocam ya? Kapalı, yağmurlu hava, birbirini tanımayan insanların tek ortak noktası olan merhum… kadın ise katiliniz…

nefesinin daralması, trençkotlu siyah uzun saçlı bir kadın, hayatının her döneminden insanların olması vs. vs... ölüm meleğiyle son bir yemek olarak yorumladım. herkesin mutlu olması, kahkaha atması seni sevmediklerini gösteriyor. ölümün yakın hocam.

Kadir Topbaş a kadar okudum climax k bakma hikayenin sonunda Sedef hemşire Kadir Topbaş a çikolata sosu ikram etmiyorsa okumaya değer bir rüya olduğunu zannetmem. ^98

Eger rüyada gördüğünüz kişi konuşur ise o aslında yine sizsinizdir. Bu kadın konuşmadı. Yani dediğiniz doğru olabilir.

bence o kadın hayatınızdaki bir sıkıntıyı tasvir etmiş. kırmızı ruju da aslında sizin şimdilik gözünüzü boyayan ama daha sonra sıkıntıya dönüşecek biri olduğunu gösteriyor. yemeğe oturmamışsınız neyse ki.. etraftaki mutlu insanlar da bi kötü olay için biraraya geleceğinizi gösteriyor olabilir. çünkü rüyaların tersi çıkar.. bu bilinir. yağmur da malumunuz berekettir. heralde maaşlara zam gelecektir. eyyorlamam bu kadar.

Geri