Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayni karar daha once defalarca verilmis. Kaldi ki hayirci sandik gorevlileri bile konu ile ilgili tutanaklari imzalamislar. Herseyin legal oldugunun kanitidir bu.
Bu zamana kadar her secimde bu sikayeti duyduk yahu. Ben niye elestiri yapayim. YSK acikamasini zaten yapti. Olay tamamen sandik kurulunun hatasi. Bu da orada telafi edilmis. Hile olsa her partiden temsilci orada. Nasil hile olacak?
Demokratik secim sona erdi. Kazanan kaybeden belli.
Biraz Muharrem İnce dinleyin. Adam hukumeti degil kendi partisini elestiriyor. Olmasi gereken de o. Hic kusura bakmayin.
haberlerde açılan sandık oranı %90 civarındayken AA verilene göre, ysk da açılan sandık sayısı %70 civarındaydı
YSK nın böyle saçma sapan şeyler yapması gölge düşürüyor güven artıyor, şöyle örnek veriyim mesela sen Hayır a oy verdin böyle bişey çıktı ister istemez adalet arıyorsun.
Muharrem İnce gibi vekiller çalışsa zaten hem parti kalkınır hem de iktidara gelip ülke.
Her seçim sonunda yapılan balkon konuşmalarına alışığız zaten, başbakan cumhurbaşkanı çıkıp milleti kucaklar, tatlı tatlı konuşur, akp, mhp, chp ayrımı yapmaz Türkiye kazandı der
1 hafta sonra yine herşey en başa döner kavga gürültü
Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını çok isterdim, kimseyi kırmadan herkese iyi niyetle yaklaşıyordu.
Sen onu bosver. Ben en cok baskabliga hayir deyip,baskanliga aday olacak olan kilicdaroglu'na cok gulecegim. Dur bi aday olsunda.
Ee o zaman sonuç baştan belli zaten
İmkansız kazanması
Bahçeli zaten kendini kurtarmak için evet e destek verdi
Kurtardı da
Chp başkanlığa aday çıkaracaksa Kılıçdaroğlu olmamalı
Yendik ama ezemedik
Şimdi hayırlısı olsun artık
Neyi yenip neyi yenemediğini yakında, israil'e verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediğinde göreceksin.
Evet Sherlock. Sonuclardan haberin yoksa link atiyim
Neyi yenip neyi yenemediğini yakında, israil'e verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediğinde göreceksin.
Muhursuz ikramiye biletime ikramiye ciksa alabilir miyim?
Tam 2.5 milyon gecersiz oyun kabul edilmesi secimin mesrulugunu kaybetmesine neden olur ki tum dunya tarafsiz gozlemcilerinin raporlarini okuduktan sonra karar verecektir.
Iaterseniz YSK'nin muhursuz oylarin kabul edilmesinin illegal olduguyla ilgili linki atabilirim.
O gün geldiğinde senin adın ve soyadının ne olacağının garantisi varmış gibi konuşuyorsun.
O gün geldiği zaman bana haber ver
Beraber muhalefet yaparız
Her partiden adam var diyerek işlenen suçu görmemek AKP iktidarının bittiğinin göstergesidir.
Yeni kural ile
Artık partilerde sandık kuruluna
Başkan verebildi bu seçimde
Seçim sabahı öyle başkanlar geldi ki
akıllara zarar, resmen sokaktan tutup
getirmişler, hele birine şahit oldum
hadepliydi, dağdan bir gün önce inmişti sanki
bunlardan ne bekleyebilirsin ki
Böyle bir durumda
Bu cahil adamların hatalarının
bedelini ak partimi ödeyecek?
YSK kararı gayet yerinde
Her sandıkta
bütün partilerden üye var
herşey gözler önünde
cereyan ediyor
Çamura yatmaya gerek yok
Muhursuz ikramiye biletime ikramiye ciksa alabilir miyim?
Tam 2.5 milyon gecersiz oyun kabul edilmesi secimin mesrulugunu kaybetmesine neden olur ki tum dunya tarafsiz gozlemcilerinin raporlarini okuduktan sonra karar verecektir.
Iaterseniz YSK'nin muhursuz oylarin kabul edilmesinin illegal olduguyla ilgili linki atabilirim.