Referandumu kaybedecek olan tarafın "seçimde hile var" diyecek olması

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durmak yok
Yola Devam :D

Ayni karar daha once defalarca verilmis. Kaldi ki hayirci sandik gorevlileri bile konu ile ilgili tutanaklari imzalamislar. Herseyin legal oldugunun kanitidir bu.

Bu zamana kadar her secimde bu sikayeti duyduk yahu. Ben niye elestiri yapayim. YSK acikamasini zaten yapti. Olay tamamen sandik kurulunun hatasi. Bu da orada telafi edilmis. Hile olsa her partiden temsilci orada. Nasil hile olacak?

Demokratik secim sona erdi. Kazanan kaybeden belli.

Biraz Muharrem İnce dinleyin. Adam hukumeti degil kendi partisini elestiriyor. Olmasi gereken de o. Hic kusura bakmayin.

haberlerde açılan sandık oranı %90 civarındayken AA verilene göre, ysk da açılan sandık sayısı %70 civarındaydı

YSK nın böyle saçma sapan şeyler yapması gölge düşürüyor güven artıyor, şöyle örnek veriyim mesela sen Hayır a oy verdin böyle bişey çıktı ister istemez adalet arıyorsun.

Muharrem İnce gibi vekiller çalışsa zaten hem parti kalkınır hem de iktidara gelip ülke.

Her seçim sonunda yapılan balkon konuşmalarına alışığız zaten, başbakan cumhurbaşkanı çıkıp milleti kucaklar, tatlı tatlı konuşur, akp, mhp, chp ayrımı yapmaz Türkiye kazandı der
1 hafta sonra yine herşey en başa döner kavga gürültü

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını çok isterdim, kimseyi kırmadan herkese iyi niyetle yaklaşıyordu.

haberlerde açılan sandık oranı %90 civarındayken AA verilene göre, ysk da açılan sandık sayısı %70 civarındaydı

YSK nın böyle saçma sapan şeyler yapması gölge düşürüyor güven artıyor, şöyle örnek veriyim mesela sen Hayır a oy verdin böyle bişey çıktı ister istemez adalet arıyorsun.

Muharrem İnce gibi vekiller çalışsa zaten hem parti kalkınır hem de iktidara gelip ülke.

Her seçim sonunda yapılan balkon konuşmalarına alışığız zaten, başbakan cumhurbaşkanı çıkıp milleti kucaklar, tatlı tatlı konuşur, akp, mhp, chp ayrımı yapmaz Türkiye kazandı der
1 hafta sonra yine herşey en başa döner kavga gürültü

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını çok isterdim, kimseyi kırmadan herkese iyi niyetle yaklaşıyordu.

Sen onu bosver. Ben en cok baskabliga hayir deyip,baskanliga aday olacak olan kilicdaroglu'na cok gulecegim. Dur bi aday olsunda.

Sen onu bosver. Ben en cok baskabliga hayir deyip,baskanliga aday olacak olan kilicdaroglu'na cok gulecegim. Dur bi aday olsunda.

Ee o zaman sonuç baştan belli zaten:)
İmkansız kazanması

Bahçeli zaten kendini kurtarmak için evet e destek verdi
Kurtardı da

Chp başkanlığa aday çıkaracaksa Kılıçdaroğlu olmamalı

Kılıçtaroğlu derhal istifa etmelidir. Muharrem ince de CHP için çare olamaz çünkü o da sosorçuların diliyle konuşuyor. Atatürkçüyüm diyor Türklük vurgusu yapmaktan imtina ediyor.
Adam ülkemizde ağrı isyanında kullanılan Kürdistan bayrağını dalgalanmdırdı, Kılıçtaroğlu tek bir laf etmedi, Muharrem İnce'den de maalesef dişe dokunur bir şeyler duymadık.
Türk milletinin aklıyla oynamanın sonucunu yaşıyoruz.
Bundan böyle sürü muamelesi göreceğiz.
Bizi bir arada tutan Türklük artık rafa kalkmışır.

Abraham milleti yürürlüğe sokulacak, büyük israil'in önündeki engeller bir bir ortadan kaldırılmış olacaktır.

Bu arada babil efsanelerinden araklanan ham hayayllerle kürdistan kuracaklarını sanan kardeşlerimiz de boşuna ümüitlenmesinler. Abraham milletinin gönüllü köleleri olarak itaat etmenin zevkini yaşasınlar.

Evet Sherlock. Sonuclardan haberin yoksa link atiyim

Muhursuz ikramiye biletime ikramiye ciksa alabilir miyim?
Tam 2.5 milyon gecersiz oyun kabul edilmesi secimin mesrulugunu kaybetmesine neden olur ki tum dunya tarafsiz gozlemcilerinin raporlarini okuduktan sonra karar verecektir.

Iaterseniz YSK'nin muhursuz oylarin kabul edilmesinin illegal olduguyla ilgili linki atabilirim.

Neyi yenip neyi yenemediğini yakında, israil'e verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediğinde göreceksin.

Tam 2.5 milyon gecersiz oyun kabul edilmesi secimin mesrulugunu kaybetmesine neden olur ki tum dunya tarafsiz gozlemcilerinin raporlarini okuduktan sonra karar verecektir.

Iaterseniz YSK'nin muhursuz oylarin kabul edilmesinin illegal olduguyla ilgili linki atabilirim.

Yeni kural ile
Artık partilerde sandık kuruluna
Başkan verebildi bu seçimde

Seçim sabahı öyle başkanlar geldi ki
akıllara zarar, resmen sokaktan tutup
getirmişler, hele birine şahit oldum
hadepliydi, dağdan bir gün önce inmişti sanki
bunlardan ne bekleyebilirsin ki
Böyle bir durumda
Bu cahil adamların hatalarının
bedelini ak partimi ödeyecek?
YSK kararı gayet yerinde
Her sandıkta
bütün partilerden üye var
herşey gözler önünde
cereyan ediyor
Çamura yatmaya gerek yok

Yeni kural ile
Artık partilerde sandık kuruluna
Başkan verebildi bu seçimde

Seçim sabahı öyle başkanlar geldi ki
akıllara zarar, resmen sokaktan tutup
getirmişler, hele birine şahit oldum
hadepliydi, dağdan bir gün önce inmişti sanki
bunlardan ne bekleyebilirsin ki
Böyle bir durumda
Bu cahil adamların hatalarının
bedelini ak partimi ödeyecek?
YSK kararı gayet yerinde
Her sandıkta
bütün partilerden üye var
herşey gözler önünde
cereyan ediyor
Çamura yatmaya gerek yok
Her partiden adam var diyerek işlenen suçu görmemek AKP iktidarının bittiğinin göstergesidir.
Korkarım bundan sonra, ülkemize sokak kanunları hakim olmasın.
En büyük tehlike budur.

Hayırcıların referandum kampanyası boyunca karşı karşıya kaldığı bütün eşitsizliklere rağmen, sonuç; sokaktaki her iki kişiden birisinin(Yüzde 48.6 az değil), hatta terörist diye, darbeci diye damgalanmayı dahi göze alıp gücün tek elde toplanmasına karşı çıktığı gerçeği tokat gibi suratlarında patlayacaktır malum iktidarın. Buruk bir sevinç yaşar biraz düşünebilenleri. Diğerleri çocukça laf atar....

dünyanın neresinde görülmüş, seçim kurulunun sonuçlar açıklanmaya başladığı anda kafasına göre kuralları değiştirmesi. buna itiraz etmesinler de survivor erdinin elenmesindeki oy sonuçlarına mı itiraz etsin millet. sonuçların 1 saatte %90 açıklanması 3 saatte de %99da kalması da ayrı ironi. bu arada ysk'nın sonuçları neden sadece siyasi partilerle paylaşılıyor da bizler anadolu ajansı denilen verileri nerden aldığı belli olmayan bir medya kuruluşundan öğreniyoruz onu da anlamış değilim. :cici:

siz ciddi ciddi ekonominin iyileşeceğini düşünüyorsunuz ?
Emre forumu kapatma bir şey olmasın, görelim bir.

Hadi diğelim hile yapıldı , eee ispatlanması zaten imkansız
kimi kime şikayet edicen baboli ?

Valla her iki taraftan ta tüm parti temsilcileri/sandık görevlileri ve sandık kurulunun ıslak imzası var. Sorun olmadıklarına eminler. Öte yandan bana onun linkini atmada, önceden de aynı kararlar verilmiş. O kararlara itiraz eden bir siyaset adamı varsa, onun videosunun linkini gönder.

Sonuç belli. İstersen sen de bir tencere kaşık al da başla protestoya. Her seçim sonrası aynı muhabbet. Demokrasiye saygınız olsun biraz.

Gerçi referandumdan evet çıkacağı da, Hayırcıların itiraz edeceği de baştan belliydi. O yüzden çok anormal karşılamıyorum.

Geri