Referandumu kaybedecek olan tarafın "seçimde hile var" diyecek olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
(bkz: oylar yakıldı, çalındı, zart oldu, zurt oldu, yan yattı çamura battı)

O değilde mühürsü pusula nasıl kabul ediliyor açıkalanabilir mi?

O değilde mühürsü pusula nasıl kabul ediliyor açıkalanabilir mi?

Zaten şu anda FOX da Chp'li Ümit Özdağ açıklama yaptı %60 sandığı itiraz edilmiş ,YSK'nin kararını kabul etmek mümkün değildir diyor

Dün bir şehirde tercih mühürleri yerine evet mühürleri kullanıldı apar topar toplandı 5 milyon oy kayıp ölüler bile evet dedirtmişler Tuğçe Kazaz kurban kesti ..

Çamur at sonuç değişmese de izi kalır mantigi.
YSK olayi cidden nedir biri bana da anlatsin. Anlatilanlardan bir halt anlamadim. Aciklama olmuş demek yerine oldu, kendim duydum, gördüm diyip video, ses kaydı, caps paylaşacak olan var mi? Ciddi anlamda olayi anlamak adina soruyorum, bilelim yani ne donuyor..

Bu siyasi parti zaferi degil TC'nin rejiminin degistiginin belgelendigi gun kutlama ve zafer gosterisi yaparken insan omrunun ölumlu oldugunu ve ulkemizin baki oldugunu dusunursek RTE'nin de birgun olecegini dusunerek ulkenin geleceginin kimlerin eline birakacagini demokrasinin , cumhuriyetin sonlandigini anlanmak mi istenmiyor.

Bu gozunuzu kor eden hirs kisi egemenligini zafermis gibi gosterirken cumhuriyet ve demokrasi ugruna sehit olan binlerce insan haklarini helal etsinler.

Benim icim aciyor. Ulkenin gelecegi icin, vatanim icin ve cocuklar icin.

Keser doner sap doner Tayyip gider baskasi gelir ama cumhuriyet bitti. Ve bir daha cumhuriyet yonetimine donulmeyecek. Bunun sancisi kac sene sonra cikar yasayip gorecez o gun su manasiz zaferi yasatarak zehrini kusan herkes basinin caresine bakmanin, kurtulusun yolunu arayacak.

Yakin o gunler. Gecmis ola..

Şöyle bir üzücü gerçek var ki, evet diyenlerin bir çoğu rte sempatizanlığının getirisi. Kimsenin ülkeyi falan düşündüğü yok.(Evet diyenler için) Evet diyenlerin neye evet dediği de ortada. Noah'ın dediği gibi, bu şahsın sonrasında gelecek kişiyi düşünmeksizin verilen evet oyu trajikomikten öte bir şey değil.

Başkanlıkla yönetilen basit bi ortadoğu ülkesiyiz artık o kadar geçmiş olsun

Ülkenin ikiye bölünmesi ve %50 nin sınırında bir evet oyu alınması aslında bir başarı değildir ki bunu akp nin kendi tabanı daha evvel dile getirmişti %60 in altında ki oy oranı bizim için başarısızlik diye çünkü büyük şehirler ve ülkenin neredeyse yarısı tarafından istenmeyen bir yönetim biçimini dayatması anlamına geliyor ki; ulkede ki muhalif kesimin de sesini bundan sonra dinlemesi gerektiğini gösteriyor ki hile yalan hırsızlık varsa da ilahi adalet 'e çok güveniyorum mutlaka bugün olmasa bile zamanı gelince diğerleri gibi onlarda bitip gidecek. Umarım bizden çok sey alip götürmeden giderler.

Ve hala ülkede sesi cikan muhalif %48 olması oldukça umut verici. (Siyasi partilerin Muhalifligine ragmen)
Kenan Evreni %95 ile seçen bu halk zamani gelince yine gereken cevabı verecek buna inanıyorum.

%60 in altında ki oy oranı bizim için başarısızlik diye çünkü büyük şehirler ve ülkenin neredeyse yarısı tarafından istenmeyen bir yönetim biçimini dayatması anlamına geliyor

Hiç referandum yapılmadan bir yönetim biçimine geçilseydi, tepkin ne olurdu? Çok merak ettim.

Bu siyasi parti zaferi degil TC'nin rejiminin degistiginin belgelendigi gun kutlama ve zafer gosterisi yaparken insan omrunun ölumlu oldugunu ve ulkemizin baki oldugunu dusunursek RTE'nin de birgun olecegini dusunerek ulkenin geleceginin kimlerin eline birakacagini demokrasinin , cumhuriyetin sonlandigini anlanmak mi istenmiyor.

Bu gozunuzu kor eden hirs kisi egemenligini zafermis gibi gosterirken cumhuriyet ve demokrasi ugruna sehit olan binlerce insan haklarini helal etsinler.

Benim icim aciyor. Ulkenin gelecegi icin, vatanim icin ve cocuklar icin.

Keser doner sap doner Tayyip gider baskasi gelir ama cumhuriyet bitti. Ve bir daha cumhuriyet yonetimine donulmeyecek. Bunun sancisi kac sene sonra cikar yasayip gorecez o gun su manasiz zaferi yasatarak zehrini kusan herkes basinin caresine bakmanin, kurtulusun yolunu arayacak.

Yakin o gunler. Gecmis ola..

Recep Tayyip Erdoğan dan öncesi de vardı sonrası da olacak Cumhurbaşkanıni halk seçiyor babadan oğullarına geçmiyor

Geri