Referandumu kaybedecek olan tarafın "seçimde hile var" diyecek olması

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti

Hiç referandum yapılmadan bir yönetim biçimine geçilseydi, tepkin ne olurdu? Çok merak ettim.

Dun'e kadar ki yönetim bicimimize Cumhuriyetimize,Atatürk ilke ve inkilaplarina ve demokrasiye aykırı olduğu için böyle bir şeyin mümkün olma ihtimali yok. Sanırım kendi topuguna sıkmak kadar saçma bir hareket olur (du).
O yüzden üstüne kafa yormaya lüzum yok.

Şu saatten sonra ne olur bunu yaşayıp görürüz.

Korkmayin la barlar, genevler kapanmicak. 2000 den once enflasyon orani yuzde 70 lerdeydi simdiler yuzde 8 de ve inş. dahada inicek .

Simdiye kadar hileler oldu, kanitlari da cok dondu ortada.
Ben daha secim olmadan soylemis idim.
Yolsuzluk ulkemizde ata sporu olmaya oynuyor, cok seyapmiyoruz biz de, ne ala memleket.

Kendileri her türlü yolsuzluğu yaptıkları için herkesi kendileri gibi görüyorlar :dd

Görüntüler falan da hep montaj, fotoşok, motoşok.
Hollanda'nın işi bile olabilir.

Vahim nokta bunu hicbir zaman akpnin dememiş ve demeyecek olması.

Evetçilere milli piyango çıkmış gibi seviniyor sanki sabah uyandığında bugünden farklı bir hayat yaşayacağını düşünüyor bu rejim kavgası değil partizanlığa dönüştü sonuç vahim olacak bugün fetö damgası yiyen yarın retö damgası yemeyeceği ne malum..

Biz gelismis ulke degiliz, gelismekte olan ulkeyiz. Zamaninda darbelerin bizi kac sene geriye goturdugunu gorduk ve cumhuriyetci hocalarimiz bile bunlari bize derste anlatirken tarihteki Turkiye ekonomisi dersini ne kadar icler acisi halimizi gorduk. Enflasyon orani yuzde 70 lere geldi bunun ne demek oldugunu bilen vardir. Ecevit cikti dalga gecer gibi onumuzdeki sene yuzde 50 ye dusurmek dedi ve bunlarida gorduk. 170 milyar dolar 2001 krizinden onceki kaybimizdi. Suansa enflasyon yuzde 8 lere dustu ve hala ekonomiden, Turkiye tarihinden anlamayan gelip burda sirf erdogan gecmesin diye çamur atiyor. Arkadaslar zamaninda kürtlerin bile rahat rahat ben kürtüm diyemedigi zamanlari bile cabuk unuttunuz sanirim .

Biz gelismis ulke degiliz, gelismekte olan ulkeyiz. Zamaninda darbelerin bizi kac sene geriye goturdugunu gorduk ve cumhuriyetci hocalarimiz bile bunlari bize derste anlatirken tarihteki Turkiye ekonomisi dersini ne kadar icler acisi halimizi gorduk. Enflasyon orani yuzde 70 lere geldi bunun ne demek oldugunu bilen vardir. Ecevit cikti dalga gecer gibi onumuzdeki sene yuzde 50 ye dusurmek dedi ve bunlarida gorduk. 170 milyar dolar 2001 krizinden onceki kaybimizdi. Suansa enflasyon yuzde 8 lere dustu ve hala ekonomiden, Turkiye tarihinden anlamayan gelip burda sirf erdogan gecmesin diye çamur atiyor. Arkadaslar zamaninda kürtlerin bile rahat rahat ben kürtüm diyemedigi zamanlari bile cabuk unuttunuz sanirim .
şimdi Kürt olduğunu bilenler heryerde saldırıyor nerde yaşıyon sen defalarca Kürt işçilere saldırlar oldu hayırda çıksa evet te olan yine kürde olur unutma

Hukukun üstünlüğü hiçe sayılıp tartışmalı kararlara imza atıp akıllarda şaibe şüphesi bırakan YSK için ne desek burada boş.
Üzülüyorum. Yazık.

şimdi Kürt olduğunu bilenler heryerde saldırıyor nerde yaşıyon sen defalarca Kürt işçilere saldırlar oldu hayırda çıksa evet te olan yine kürde olur unutma

Ben karadenizliyim ve bir suru kürt arkadasim var hic boyle bir sorunlari yok. Nerde ayrimcilik yapildigini gordun devlet memuru olamiyorlarmi bir yerlerde calisamiyorlarmi veya okullara gidemiyorlarmi. Sen bu önyargilarinla devam et. Yapici olmak yerine muhalefet ol. Sizin gibilere bu yakisir .

Sanırsın süriyede yaşıyor mübarek ülkeden bihaber herşey olabiliyor Kürt olamıyor sorun orda işte

Kavga da etseniz birbirinizide yeseniz çoğumuz aynı ülkede yaşıyoruz orta yolu bulunuz. boşuna birbirinize mahalle ağzı ile konuşup hakaretler etmeye lüzum yok yaşayıp göreceğiz bu memleket sol dönemini de gördü akp öncesinde ki ekonomik kriz ile de oldukca sarsildi o dönemi de yaşayan biriyim. şimdi 20 yaşında olan hatırlamaz ki siyasetcilerin bir çoğu o dönemde dahi sizin birbirinize yaptığınız kadar saygısızlık etmedi.

Salaklar gerizekalilar falan hiç boş değil.
Doğru göreceli bi kavram sonuç olarak :liv:
Ben de evet oyu veren bir ebeveyne sahibim ne yapayım yani annemle gidip kavga edecek halim yok. Demirel'in de zamanında dediği gibi hepimiz birlik ve beraberlik içinde yaşamak zorundayız -yoksa bolunuruz- ve buna hiç gerek yok.

Bu oy oranı akp ye mesaj aynı zamanda.

Oldu, bitti ve gitti. Birbirinizi kırmayın. Yapılacak bir şey yok...

Litatürlerle bogucamda haberi yok. Bizler ebu lehebin torunlarini bile barindirdik icimizde (örnekleri forumdada bile mevcut) Mevlana nin felsefesinden giderek belki dogru yolu bulur diye ama işte haberleri yok .

Geri