Jesse James
Altın Üye
Nereden bakmak isterseniz oradan görürsünüz. Sizin düşünceniz sizedir benimki banadır. Evetcileri vatansever yaparken, hayırcıları terörist olarak lanse eden zihniyetin yazdıklarımdan bu anlamı çıkarmasına şaşırmadım. Cümlelerimde Tayyip adının geçtiğini sanmıyorum. Bu seçimleri tayyip ve kemal olarak yansıtan kesim zaten bellidir.
Önceden de söyledim yine söylüyorum tek adamlık rejimine karşıydım hala karsıyım ve yine karsı olacağım. Yazımın sonunda da evet oyu kullanarak irade beyanı yapanlara bile teşekkur ettiğimi görmeyişiniz artniyetinizin bir göstergesidir.
Her türlü hakarete sadece Hayırcılar mı uğramış ve cesur onlarmıymış?!
Evetçileri denize dökmekle tehdit edenlere , kahve basıp evetçilere silah cekenlere, avrupada TC BAKANInı alıkoyanlara rağmen hayırcılar cesur oldu öyle mi?
Asıl siz körü körüne bağlandığınız zihniyet yüzünden söyleneni anlayamaz hale gelmişsiniz. On kere yazdım bunu da anlamazsanız size daha birşey demeyeceğim.
"HAYIRCILAR TERÖRİST DEĞİL. TÜM TERÖRİSTLER HAYIR DİYOR" du o cümlenin aslı.
Bir tane ne olduğu belli olmayam bir ıbb işçinin söylediği kadınlar helaldir safsatasını yayarken, yukarıda bahsettiğim Hayır propagandası yapan Gaddar Vekilini ve Silahli köpekleri görmezden geldiğin an anlamıştım zihniyetini.
Burada da kendin tescil ettin.
İyi forumlar.