Referandumu kaybedecek olan tarafın "seçimde hile var" diyecek olması

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Nereden bakmak isterseniz oradan görürsünüz. Sizin düşünceniz sizedir benimki banadır. Evetcileri vatansever yaparken, hayırcıları terörist olarak lanse eden zihniyetin yazdıklarımdan bu anlamı çıkarmasına şaşırmadım. Cümlelerimde Tayyip adının geçtiğini sanmıyorum. Bu seçimleri tayyip ve kemal olarak yansıtan kesim zaten bellidir.
Önceden de söyledim yine söylüyorum tek adamlık rejimine karşıydım hala karsıyım ve yine karsı olacağım. Yazımın sonunda da evet oyu kullanarak irade beyanı yapanlara bile teşekkur ettiğimi görmeyişiniz artniyetinizin bir göstergesidir.

Her türlü hakarete sadece Hayırcılar mı uğramış ve cesur onlarmıymış?!
Evetçileri denize dökmekle tehdit edenlere , kahve basıp evetçilere silah cekenlere, avrupada TC BAKANInı alıkoyanlara rağmen hayırcılar cesur oldu öyle mi?
Asıl siz körü körüne bağlandığınız zihniyet yüzünden söyleneni anlayamaz hale gelmişsiniz. On kere yazdım bunu da anlamazsanız size daha birşey demeyeceğim.

"HAYIRCILAR TERÖRİST DEĞİL. TÜM TERÖRİSTLER HAYIR DİYOR" du o cümlenin aslı.

Bir tane ne olduğu belli olmayam bir ıbb işçinin söylediği kadınlar helaldir safsatasını yayarken, yukarıda bahsettiğim Hayır propagandası yapan Gaddar Vekilini ve Silahli köpekleri görmezden geldiğin an anlamıştım zihniyetini.
Burada da kendin tescil ettin.
İyi forumlar.

Otilonyum brorür veya simetikon verilseydi oy pusulalarının yanında, böyle kavgalar olmazdı efenim.

İşin komik tarafı yıllarca birlik içerisine almayan bir Avrupa'nın Türkiye öncülüğünde kurulan AGİT'in raporları ile savunmaya geçilmesi. Hem "siz bizden değilsiniz" denilecek, hemde bize hadleri olmayan raporlar ile gelecekler öyle mi? Oldu canım.

Birincisi AGIT Turkiye onculugunde kurulmamistir. Ikincisi AGIT teskilati uye devletlerin talebi ve daveti uzerine gelir. Ucuncusu daha onceki secimleri izleyip tebrik ettiginde muteber olan AGIT simdi dogrulari soylediginde tu kaka oluyor.

Ayrica AP AGIT raporu sebebiyle referandumu tanimayip kinama yayinlayabilir. Dunyada kabul edilmemis bir referandumun gecerliligi yoktur.

Cok sey istedigimi dusunmuyorum. Istedigim tek sey biraz arastirma yapip oyle yaziniz

Red benim kişilerle işim yok körü körüne bir zihniyete de mensup olmadım olmam. Bu seçimler parti ile alakalı değildi dikkat ederseniz. Rejime karsıyım bu rejimin başına kim gelirse gelsin farketmez. Bir faniye tapacak derecede gözleri kör olmuş insanların verdiği evet gibi değildir benim hayırım. Siz nefret ve kin ile besleniyorsunuz bunu yazdıgınız her cümleden anlayabiliyorum. Yazdıklarımı anlayacak potansiyelinizin oldugunu da düşünmüyorum. Yineliyorum vatanseverlik evet oyu vermekle olmuyor vatanı sevmek yönetenleri sevmek demek değildir. Şimdi bir daha benden alıntı yapmazsanız sevinirim çünkü elle tutulur, lafı dinlenilir, cümlelerinin altı dolu, saygılı, tartışma adabını bilen akil kişiler ile alıntılaşmayı tercih ediyorum. Siz bu tanıma fazlaca uzaksınız. İyi forumlar dilerim.

Her türlü hakarete sadece Hayırcılar mı uğramış ve cesur onlarmıymış?!
Evetçileri denize dökmekle tehdit edenlere , kahve basıp evetçilere silah cekenlere, avrupada TC BAKANInı alıkoyanlara rağmen hayırcılar cesur oldu öyle mi?
Asıl siz körü körüne bağlandığınız zihniyet yüzünden söyleneni anlayamaz hale gelmişsiniz. On kere yazdım bunu da anlamazsanız size daha birşey demeyeceğim.

"HAYIRCILAR TERÖRİST DEĞİL. TÜM TERÖRİSTLER HAYIR DİYOR" du o cümlenin aslı.

Bir tane ne olduğu belli olmayam bir ıbb işçinin söylediği kadınlar helaldir safsatasını yayarken, yukarıda bahsettiğim Hayır propagandası yapan Gaddar Vekilini ve Silahli köpekleri görmezden geldiğin an anlamıştım zihniyetini.
Burada da kendin tescil ettin.
İyi forumlar.

Yine bos ve desteksiz argumanlarla dolu bir yazi yazmissiz.
Komse evetcileri denize dokeriz demedi. Vekilin soyledigi "diyelim ki evet cikti. Biz yine samsuna cikar sivasta kongre yapar "emperyalist guclerin isbirlikcilerini denize dokeriz" dedi.

Ayrica bizzat RTE tarafindan soylenen "hayir demek 15 temmuzun yaninda yer almaktir" cumlesinde hayir diyecekleri hamgi kefeye koydugunu hepimiz biliyoruz.

Devlet kademesinde ben irana gidececegim ben Hollandaya gidecegim diye biraey yoktur. Devletler davetleri uzerine davetine icabet edilir. Bakanin alikoyulmasindan bir hafta kadar basbakan yayinda Hollandaya gidilmeyecegini acikca belirtti. Ortada davet yokken bir ulkeye izinsiz girerseniz multeci muamelesi gorursunuz. Yani kimlik dogrulanir gerekli merciler gonderilmesine karar verir. Zaten haftalar oncesinden hollanda secim sebebiyle miting teklifini redetmistir.

Bende onu dedim işte. İftiracı , ve bir kesime olan kin ve nefretiniz yüzünden, yorumlarınızdaki karalayıcı ve mağdura yatan uslubunuz yüzünden size İYİ FORUMLAR diyip yol verdim ama bunu da anlayacak potansiyeliniz de yokmuş.
İyi forumlar

Birincisi AGIT Turkiye onculugunde kurulmamistir. Ikincisi AGIT teskilati uye devletlerin talebi ve daveti uzerine gelir. Ucuncusu daha onceki secimleri izleyip tebrik ettiginde muteber olan AGIT simdi dogrulari soylediginde tu kaka oluyor.

Ayrica AP AGIT raporu sebebiyle referandumu tanimayip kinama yayinlayabilir. Dunyada kabul edilmemis bir referandumun gecerliligi yoktur.

Cok sey istedigimi dusunmuyorum. Istedigim tek sey biraz arastirma yapip oyle yaziniz

AGİT'in kurucu üyesi olması, öncülerinden biri olduğunu göstermez mi? Ayrıca şu senin kelime cambazlığın şaşırtmıyor beni. "Dünyada kabul edilmemiş"miş bir referandum. Bu ülke nice partisiz veya tek partili referandumları yaşarken neredeydi bu dünya? Avrupa'nın kucağında hoplamayan bir Türkiye'nin ülkenin gelişimi için yaptığı neyi kabul ettide bunun kabul edilmesini bekliyoruz. Hem korkma senin sırtını bir yerlere dayamandan dolayı seni yargılayacak değil bu yeni sistem. Öptüm by

AGİT'in kurucu üyesi olması, öncülerinden biri olduğunu göstermez mi? Ayrıca şu senin kelime cambazlığın şaşırtmıyor beni. "Dünyada kabul edilmemiş"miş bir referandum. Bu ülke nice partisiz veya tek partili referandumları yaşarken neredeydi bu dünya? Avrupa'nın kucağında hoplamayan bir Türkiye'nin ülkenin gelişimi için yaptığı neyi kabul ettide bunun kabul edilmesini bekliyoruz. Hem korkma senin sırtını bir yerlere dayamandan dolayı seni yargılayacak değil bu yeni sistem. Öptüm by

AGIT yanilmiyorsam 25 ulkenin ortaklasa aldigi bir karar sonucu kurulmustur. Kurucu uye oncu uye gibi vasiflar bulunmaz. AGIT'in bir yaptirim gucu yok ve sadece ulkelerin daveti uzerine gelip gozlem yapar. Ancak soyle bir fark var AP'nun yaptirim gucu vardir. Karari taninama veya kinama yayinlayabilir ayrica ABD'de aciklama yapmamis ve AGIT raporunu bekleyecegini belirtmistir.

Turkiye ureten ulkeler sinifinda degil ekonomisi kirilgan bu yuzden disa bagimlidir. Sizin kullandiginiz tabirle "kucakta hoplamaya" mahkumdur.

AGIT yanilmiyorsam 25 ulkenin ortaklasa aldigi bir karar sonucu kurulmustur. Kurucu uye oncu uye gibi vasiflar bulunmaz. AGIT'in bir yaptirim gucu yok ve sadece ulkelerin daveti uzerine gelip gozlem yapar. Ancak soyle bir fark var AP'nun yaptirim gucu vardir. Karari taninama veya kinama yayinlayabilir ayrica ABD'de aciklama yapmamis ve AGIT raporunu bekleyecegini belirtmistir.

Turkiye ureten ulkeler sinifinda degil ekonomisi kirilgan bu yuzden disa bagimlidir. Sizin kullandiginiz tabirle "kucakta hoplamaya" mahkumdur.

Belliki araştırma yapması gereken kişi sensin. Zira eksik bilgilerinle veya sallama bilgilerinle geliyor burda biliyormuşsun gibi yapmakla kalmıyor karşındakine cahil muamelesi yapıyorsun. Kurucu üye vardır ve Türkiye kurucu üyelerdendir. ABDnin açıklama yapması ise seni yine memnun etmeyeceği kesindir. Dün ABD başkanının tebrik mesajını sen galiba sadece Ankara'nın açıklaması olarak inanıyorsun. Meraklanma onlarda kabul edecek ve açıklayacaklar ama sen yine tatmin olmayacaksın.

Hah şu hoplama işi. Evet içimizde kucakta hoplamaya gönüllü insanları rahatlıkla ayırt edebiliyoruz artık!

Müzmin muhalif redyellow
Şuan ki Hukuk kaideleri
değiştirilmez
İlahi yasalarmıdır.
1980 de ve öncesinde
idam cezası var ama şimdi yok
Bu çifte standarda ne diyorsun?
Bu örnekleri çoğaltabiliriz

Müzmin okuması olan ama anlaması olmayan alaturka:

ben şu anki kaideler değişmez diye bir şey mi yazdım ki bu saçma sapan yazıyı yazıyorsun.

Yahu bazen öyle saçma yazılar yazıyorsunuz ki ulan diyorum acaba yazımda böyle bir şey mi var diye tekrar yazdığım yazıyı kontrol ediyorum!

Yahu ben yasa değişmez demedim, ilahi vs. demedim.

Ben çifte standart var dedim.

Nasıl var:

2014 yılında da aynı yasa var, aynı kanun var, aynı ysk vardı şimdi de aynı yasa var aynı kanun var ayın ysk var.

Ama 3 sene önce mühürsüz zarf yüzünden seçim iptal ediliyor, üç sene sonra binlerce mühürsüz zarf ve mühürsüz pusula geçerli sayılıyor.

bu çifte standart diyorum.

ha sen diyebiliyorsan yasa değişti buyur o yasayı buraya koy.

Diyemiyorsan aynı yasayla farklı karar vermek çifte standart olmaz mı?

Burda YSK YANLIŞ YAPMIŞTIR diyorum, sen niye gocunuyorsun, ysknın avukatı mısın?

Müzmin okuması olan ama anlaması olmayan alaturka:

ben şu anki kaideler değişmez diye bir şey mi yazdım ki bu saçma sapan yazıyı yazıyorsun.

Yahu bazen öyle saçma yazılar yazıyorsunuz ki ulan diyorum acaba yazımda böyle bir şey mi var diye tekrar yazdığım yazıyı kontrol ediyorum!

Yahu ben yasa değişmez demedim, ilahi vs. demedim.

Ben çifte standart var dedim.

Nasıl var:

2014 yılında da aynı yasa var, aynı kanun var, aynı ysk vardı şimdi de aynı yasa var aynı kanun var ayın ysk var.

Ama 3 sene önce mühürsüz zarf yüzünden seçim iptal ediliyor, üç sene sonra binlerce mühürsüz zarf ve mühürsüz pusula geçerli sayılıyor.

bu çifte standart diyorum.

ha sen diyebiliyorsan yasa değişti buyur o yasayı buraya koy.

Diyemiyorsan aynı yasayla farklı karar vermek çifte standart olmaz mı?

Burda YSK YANLIŞ YAPMIŞTIR diyorum, sen niye gocunuyorsun, ysknın avukatı mısın?
İki sene önce
Sandık başkanlarını YSK atıyordu
şimdi ise
Partilerde sandık kuruluna başkan
verebiliyor
Bu seçimde şahit oldum
Dağdan inmiş cahil hdp liyi
sandığa başkan yapmışlar
Bunun hatasını ihmalimi neden
neden benim partim ödesin

dağdan inmiş cahil hdp'li demeden önce de'yi da'yı ayrı yazmayı öğrenelim

İroniye bak ironiye "dağda ki çoban ile benim oyum bir mi ? "diye sorsan insanları aşağılamış olursun.
Ama kendi çıkarlarına ters düşünce insanları dağda ki hdpli diye aşağılayabilirsin sakınca yok

İroniye bak ironiye "dağda ki çoban ile benim oyum bir mi ? "diye sorsan insanları aşağılamış olursun.
Ama kendi çıkarlarına ters düşünce insanları dağda ki hdpli diye aşağılayabilirsin sakınca yok

Dağdaki çobanın
kimseye bi zararı yok ama
Dağdan inmiş hdpli öylemi
sandık başındaki zararına
katlanmak zorunda değiliz

Ya Bütün büyük iller HAYIR dedi siz inanıyormusunuz %51 evet çıktığına gerçekten? yoksa hiç seçim mi takip etmediniz İSTANBULU ve ANKARAYI alan seçimi alır. ama ne garip ki istanbulu ankarayı izmiri adanayı antalyayı nice büyük illeri hayır almasına rağmen EVET kazanıyor :D

İki sene önce
Sandık başkanlarını YSK atıyordu
şimdi ise
Partilerde sandık kuruluna başkan
verebiliyor
Bu seçimde şahit oldum
Dağdan inmiş cahil hdp liyi
sandığa başkan yapmışlar
Bunun hatasını ihmalimi neden
neden benim partim ödesin

Bu anlattığın mavallar ysknın üç sene önce mühürlü zarf var diye seçimi iptal etmesini ama aynı ysknın şimdi mühürsüz zarf ve mühürsüz pusula geçerli demesindeki çifte standardı yok ediyor mu?

Ben yskyı eleştiriyorum sen cıyaklıyorsun.

yok dağdan inmiş felanı bilmem ne yapmışlar vs.vs.

Kardeşim çifte standart olmamalı diyorum iyi oku.

mühürsüz zarf geçerliyse 2014 de de geçerlidir, mühürsüz zarf geçersiz ise şimdi de geçersizdir.

HUKUK HERKESE EŞİT OLARAK UYGULANIRSA ADALET OLUR

Hukuku, kanunları ÖRÜMCEK AĞI GİBİ KULLANIRSANIZ OLMAZ!

Örümcek ağını eşek arıları deler geçer!

bal arıları takılır kalır!

Hukuk DUVAR GİBİ OLMALI.

HERKESE AYNI!

Tekrar ediyorum burda hatalı olan YSKDIR!

Zarfda mühür olacaksa tüm zarfları ve pusulaları matbaada soğuk mühür ile basarsın, gönderirsin, sandık kurulu mühürleyecekmiş, felan yapacakmış diye bir saçmalığa girmezsin.

Belliki araştırma yapması gereken kişi sensin. Zira eksik bilgilerinle veya sallama bilgilerinle geliyor burda biliyormuşsun gibi yapmakla kalmıyor karşındakine cahil muamelesi yapıyorsun. Kurucu üye vardır ve Türkiye kurucu üyelerdendir. ABDnin açıklama yapması ise seni yine memnun etmeyeceği kesindir. Dün ABD başkanının tebrik mesajını sen galiba sadece Ankara'nın açıklaması olarak inanıyorsun. Meraklanma onlarda kabul edecek ve açıklayacaklar ama sen yine tatmin olmayacaksın.

Hah şu hoplama işi. Evet içimizde kucakta hoplamaya gönüllü insanları rahatlıkla ayırt edebiliyoruz artık!

Sevgili embesil AGIT'te kurucu uye vasfi yoktur. Ilk kurulus aninda katilmasi kuruc uye yapmaz. Kaynaklarinizi degistiriniz

Ayrica calinan ve kabul edilen muhursuz oylar yuzunden secim mesru degildir.

Ya Bütün büyük iller HAYIR dedi siz inanıyormusunuz %51 evet çıktığına gerçekten? yoksa hiç seçim mi takip etmediniz İSTANBULU ve ANKARAYI alan seçimi alır. ama ne garip ki istanbulu ankarayı izmiri adanayı antalyayı nice büyük illeri hayır almasına rağmen EVET kazanıyor :D

katılıyor musun Grifikir ?

Sevgili embesil AGIT'te kurucu uye vasfi yoktur. Ilk kurulus aninda katilmasi kuruc uye yapmaz. Kaynaklarinizi degistiriniz

Ayrica calinan ve kabul edilen muhursuz oylar yuzunden secim mesru degildir.

Seçimin meşru olup olmadığını iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Daha önceki referandumlar kabul edilebiliyorsa bu referandumun hayli hayli kabul edilmesi gerektiğini ima ettim. Zira çok partili dönemlerde yapılan anayasa değişikliği referandumu ile tek partili yada vesayet odakları gözetiminde yapılan halk oylamalarının hangisinin adil olduğunu daha iyi bilmen gerekir.

Çalındığı iddia edilen oylar için ise bir delil sunman gerekir. Mühürsüz Oyların gerçek kişiler tarafından kullanıldığı ise 5 parti temsilcileri gözetiminde oylanıp sayılarak tespit edilmiştir. Bu ise parti genel merkezlerine (YSK açıklamasından önce) kendilerinin görevlendirdiği sandık görevlileri tarafından sonuçlar iletilmiş olup YSKdan gelen sonuçlarla karşılaştırılmıştır!

Agit içinde daha fazla konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Ben herhangi bir yayın organından beslenmiyorum. Bu bilgiden eminim.

Geri