Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni kural ile
Artık partilerde sandık kuruluna
Başkan verebildi bu seçimde
Seçim sabahı öyle başkanlar geldi ki
akıllara zarar, resmen sokaktan tutup
getirmişler, hele birine şahit oldum
hadepliydi, dağdan bir gün önce inmişti sanki
bunlardan ne bekleyebilirsin ki
Böyle bir durumda
Bu cahil adamların hatalarının
bedelini ak partimi ödeyecek?
YSK kararı gayet yerinde
Her sandıkta
bütün partilerden üye var
herşey gözler önünde
cereyan ediyor
Çamura yatmaya gerek yok
Valla her iki taraftan ta tüm parti temsilcileri/sandık görevlileri ve sandık kurulunun ıslak imzası var. Sorun olmadıklarına eminler. Öte yandan bana onun linkini atmada, önceden de aynı kararlar verilmiş. O kararlara itiraz eden bir siyaset adamı varsa, onun videosunun linkini gönder.
Sonuç belli. İstersen sen de bir tencere kaşık al da başla protestoya. Her seçim sonrası aynı muhabbet. Demokrasiye saygınız olsun biraz.
Gerçi referandumdan evet çıkacağı da, Hayırcıların itiraz edeceği de baştan belliydi. O yüzden çok anormal karşılamıyorum.
Tam 2.5 milyon asagi yukari gecersiz oy %5'e denk geliyor.
AGIT gozlemcilerinin raporunda da bu belirtiliyor durum AP'ye tasinacaktir. Sandiktan cikan karar mesru degildir. Alenen hile yapilan secimlerle sadece kendinizi kandirirsiniz.
Bunu kimse reddedemez.
Devletin tum imkanlariyl evet guzellemesi yapan AKP"yken muhursuz evet oylarinin legal sayilmasiyla ilgili HDP'yi mi suclamaliyiz.
Dunyanin hic bir yerinde secim devam ederken kural degistirilmez. Bu durumu soyle izah edeyim;
BJK -FB maci oluyor, ornegin FB bariz sekilde ofsayttan gol atiyor. Mac bitmeden TFF ofsayti kaldiriyor.
Kimse bu sonucu tanimaz cunku illegaldir.
Secim mesru degildir.
Vatikan'ın başındaki Papa, kendisine , ''Kudsiyetpenahları'' diyen Sayın Cumhurbaşkanımızı desteklemeyecek de, bu haçlı karargahına, ''ırkçılığın merkezi'' diyen bizleri mi destekleyecek?
Reddeddim hacı. Bu durumda seni çürütmüş oldum.
O değil de seçimle neden bu kadar ilgileniyor Vatikan. Sen bilirsin.
Vatikan'ın başındaki Papa, kendisine , ''Kudsiyetpenahları'' diyen Sayın Cumhurbaşkanımızı desteklemeyecek de, bu haçlı karargahına, ''ırkçılığın merkezi'' diyen bizleri mi destekleyecek?
Sen bu soruma cevap ver!
Oğloş! sabahleyiniçtiğin sütün içersine şeker diye başka birşeyler mi kattın?
işte ben ne bileyim. Onun cevabını bir Vatikan temsilcisinden yani senden duymak için sordum bende. Erdoğan'ı mı destekliyormuş?
Oğloş! sabahleyiniçtiğin sütün içersine şeker diye başka birşeyler mi kattın?
Hayırdır!

Mühürsüz zarflar sandık başkanlarının hatasıdır. O mühürsüz zarflara evet oyu girdiği kadar hayır oyu da girmiştir. YSK, zarf dışarıdan getirilmediği sürece oyları kabul edeceğini belirtmiştir. Önceki seçimlerde de aynı mühürsüz zarf olayı olmuş, her seferinde sebebi açıklanmıştır. Sonradan eklenen bir kural yoktur.
Zarflarda hologram var. Zarfa ışık alacak şekilde bakarsan ''YSK'' yazısını görebilirsin. Kılıçdaroğlu ve saz arkadaşları hariç herkes, ki buna Tayyip Erdoğan'a aşırı muhalif olanlarda dahil seçimlerin legal olduğunu belirtmektedir. Kılıçdaroğlu, açık açık başarısızlığının üzerini bu tür yalanlarla örtmeye çalışıyor. Konu istediği yere gitsin. Seçimlerin legal olduğu gün yüzü kadar açık.
Tamam hacı biz kendimizi kandırıyoruz. 2019'da başkan seçerken de kendimizi kandırırız.
Haspinallah. Yahu kaç seçim kaybetti şu muhalafet. Madem ki seçimle ilgili sıkıntılar var, önlem alın değil mi? Her seçim de sesi en yüksek çıkan gene muhalefet.
Vallahi şu benim söylediklerimin aynısını söyleyen Muharrem İnce başkanlığa adaylığını koysun, en azında özü sözü bir deyip başkanlık için ona oy vermezsem adım Mesut değil. Her seçimde bahaneler.
Kanuna gore muhursuz oylar gecersizdir. Muhursuz Hayir oyuda sayildi deyip illegalligi mesrulastirma cabaniz komik.
Sizin soyleminize gorede secimin saibeli oldugu anlasiliyor.
Bu oylamada partiler taraf degildir. Oyle olsaydi pusulalarda parti logosu olurdu. Secimin mesrulugu tartisilirken kimse baskan secmez secilen kisiyi de dunya kabul etmez. Gelismis ulkelerin tebrik edip yorum yapmamasi ve AGIT raporunu bekleme istegi supheleri pekistiriyor.
Kabul edilen muhursuz oylar aleni sekilde kanuna aykiridir.
Hirsizlikla dolu bir secim ve ironiye bakin ki musluman bir topluma oy calmanin ve hirsizligin yanlis oldugunu anlatmaya calisiyoruz.
Ayrica Kemal Kilicdaroglu iyi bir insan ama siyaset adami degil bu yuzden Muharrem Ince hakkindaki dusuncelerinizi paylasiyorum.