Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beğen butonundaki tepkilere ekleyemiyoruz ama mesajlarda ifade olarak varTepkimelere bunu eklemeniz mümkun degil mi ? Bazı insanlara bundan yapmayi cok istiyorum ,s
Ekli dosyayı görüntüle 113393
nasıl yaniYeni Mesajlarda olan bir konuya yoksayılan bir üye yazdığında konu Yeni Mesajlarda görünmüyor. Bilerek yapılmış bir şey değildir herhalde. Bir hata mı var ? Olmaması gerek sanki.
Yok saydığınız üye yazdığı zaman zaten gözükmez , olması gerektiği gibi.Yeni Mesajlarda olan bir konuya yoksayılan bir üye yazdığında konu Yeni Mesajlarda görünmüyor. Bilerek yapılmış bir şey değildir herhalde. Bir hata mı var ? Olmaması gerek sanki.
hee şimdi anladımYok saydığımız üye, konulara yazdığında konuyu ana sayfada göremiyoruz, kayboluyor ama yeni mesajlar sekmesinde konu görünüyor. Bilgisayardan girenler için galiba yoksayılan üye gibi bir ibare çıkıyor hatta yeni mesajlar kısmında. Mobilde o ibare de yok.
ne önerdinBen bir şey önermiştim. En azından reddettik diyebilirsiniz.
Nick süresi 3-4 aya düşerse diye 6 çok…ne önerdin
önerin reddedilmişNick süresi 3-4 aya düşerse diye 6 çok…
bu tarz konularla Eylül'den sonra ilgilencem olabiliyosa düzenlerim olamıyosa sağlık olsunhee şimdi anladım
yok saymalar yeni mesajlar bölümüne uygulanmıyo orada her şey görünüyo
Yok saydığınız üye yazdığı zaman zaten gözükmez , olması gerektiği gibi.
bunu Eylül'den sonra oluyo mu diye araştıracağımMesela yeni mesajlarda 5. sırada olan bir konuya yok saydığımız bir üye yazdığında o konunun yine 5. sırada durmasını bekleriz bir mesaj gelmemiş gibi. Ama şu anda o konu yeni mesajlardan kayboluyor. Demek istediğim buydu.
Olmaz yahu olsa da olmaması lazım zaten üye yok sayılmış ...bunu Eylül'den sonra oluyo mu diye araştıracağım
Forum kullanımına zarar verdiği için kaldırıldıAna sayfadaki-*** daha fazlasını gör**** özelliği tekrar aktifleştirilmeli @scope
Olmaz yahu olsa da olmaması lazım zaten üye yok sayılmış ...
Evet çok güzel keşke olsa scope Eylülde bakacak yazılımsal bir şey yapabilirse ...Mesela şeyde çok rahatsız edici engellediğin üye içeriği göster demesi, demese daha hoş ama sistem izin vermiyor.Engellediğin üye konuya yazmışsa konu gözükmüyor , eskiden gözüküyordu diyen de var :=)Aslında galiba şunu söylüyor, yoksayılan üyenin konuya yazmasının sıralamayı etkilememesini; hiç yokmuşçasına, yazmamışçasına olmasını bekliyor. Ya da mesela daha genişletelim, konu anasayfadan yok olmasın da, o hiç yazmamışçasına ondan önce kim yazdıysa o şekilde kalsın gibi. (O anasayfadan bahsetmiyor da ben daha anlaşılır olması açısından genişletiyorum) Yani aslında yok sayma mantığına uygun bir şey öneriyor ama yapılabilitesi yok herhalde.