- Çözümleri
- 2
Fazla inme dezaten niyetim bu cumartesi ilk yayını yapıp @Jose Chilavert konuk almak. konuşacak çok şey var
kemerlerinizi bağlayın mesutun derinliklerine ineceğiz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fazla inme dezaten niyetim bu cumartesi ilk yayını yapıp @Jose Chilavert konuk almak. konuşacak çok şey var
kemerlerinizi bağlayın mesutun derinliklerine ineceğiz.
gibi diyortwitter çok iyi bir alternatif ama üye olmadan direkt niklerimizle olabileceğimiz ortamlar yok mu acaba![]()
evet, twitter biraz daha şahsi bir yer diye düşündüm kimse ana hesaplarıyla katılmak istemez, hesap da açmak istemez bence.........gibi diyor
twitter space podcast karışımı bir şeyler yani
abi direkt twitter ile bağlansınlar demiyorevet, twitter biraz daha şahsi bir yer diye düşündüm kimse ana hesaplarıyla katılmak istemez, hesap da açmak istemez bence.........![]()
twiter da ses odaları mı vardı ? Discord da değil miydi o ? işte yayına konuk alabiliyorlar napalım forumu sesli sohbete mi çevirelim, yazısarak yetmedi birde sesli mi küfür yiyim ne olsun istiyorsunuzabi direkt twitter ile bağlansınlar demiyor
twitterdaki ses odaları gibi
burada da sesli sohbet olsun diyor
öyle bir forum altyapısı düşünemediğimden 3. parti yerleri ihtimal ediyorum, varsa ne alaabi direkt twitter ile bağlansınlar demiyor
twitterdaki ses odaları gibi
burada da sesli sohbet olsun diyor
radyo konukluğu için diyolar :dtwiter da ses odaları mı vardı ? Discord da değil miydi o ? işte yayına konuk alabiliyorlar napalım forumu sesli sohbete mi çevirelim, yazısarak yetmedi birde sesli mi küfür yiyim ne olsun istiyorsunuz![]()
radyoda yapılsın diyoöyle bir forum altyapısı düşünemediğimden 3. parti yerleri ihtimal ediyorum, varsa ne ala![]()
ilk yayında yaşanacaklar:bence kesinlikle her hafta minimum bir kez yapılmalı şu sesli sohbet olayı. twitterdaki ses odaları gibi
şu imzalardaki resim koyma konusuna en azından bir boyut sınırlandırılması gerekli, forumda gezerken koca koca resimli imzalar görsel olarak insanı rahatsız ediyor, bir nevi konuyu bile sabote ediyor. 500x500 px imza konulmasına müsaade edildiği başka bir forum görmedim hayatımda.
İmzalardaki ranklar kaldırılsın. Çok kötü görünüyor ya
Şu an düzelmiş olması lazım.benim hiç hoşuma gitmedi..... çünkü eskiden gözükmüyordu imzalar![]()
ablan star emojisine erkekler için alternatif talep ediyorum
kaydırıyorum kaydırıyorum sayfa niye aşağı inmiyor diyorum.dgjhd imza kısmı iniyormuş..... webte de böyle olmuş imzalar.
Ekli dosyayı görüntüle 120023
Merhaba , maalesef şuan aktif değil.Merhaba kolay gelsin sorgu odası konuğu olabilirim.