Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Tepkimelere bunu eklemeniz mümkun degil mi ? Bazı insanlara bundan yapmayi cok istiyorum ,s

Screenshot_20250622_170122_WhatsApp.jpg

Yeni Mesajlarda olan bir konuya yoksayılan bir üye yazdığında konu Yeni Mesajlarda görünmüyor. Bilerek yapılmış bir şey değildir herhalde. Bir hata mı var ? Olmaması gerek sanki.

Yeni Mesajlarda olan bir konuya yoksayılan bir üye yazdığında konu Yeni Mesajlarda görünmüyor. Bilerek yapılmış bir şey değildir herhalde. Bir hata mı var ? Olmaması gerek sanki.
nasıl yani
yok saydığın bir üye yazdığında yeni mesajlarda görünsün mü istiyon

Yok saydığınız üye yazdığı zaman zaten gözükmez , olması gerektiği gibi.

Yok saydığımız üye, konulara yazdığında konuyu ana sayfada göremiyoruz, kayboluyor ama yeni mesajlar sekmesinde konu görünüyor. Bilgisayardan girenler için galiba yoksayılan üye gibi bir ibare çıkıyor hatta yeni mesajlar kısmında. Mobilde o ibare de yok.

Yok saydığımız üye, konulara yazdığında konuyu ana sayfada göremiyoruz, kayboluyor ama yeni mesajlar sekmesinde konu görünüyor. Bilgisayardan girenler için galiba yoksayılan üye gibi bir ibare çıkıyor hatta yeni mesajlar kısmında. Mobilde o ibare de yok.
hee şimdi anladım
yok saymalar yeni mesajlar bölümüne uygulanmıyo orada her şey görünüyo

Ben bir şey önermiştim. En azından reddettik diyebilirsiniz.

Yok saydığınız üye yazdığı zaman zaten gözükmez , olması gerektiği gibi.

Mesela yeni mesajlarda 5. sırada olan bir konuya yok saydığımız bir üye yazdığında o konunun yine 5. sırada durmasını bekleriz bir mesaj gelmemiş gibi. Ama şu anda o konu yeni mesajlardan kayboluyor. Demek istediğim buydu.

Mesela yeni mesajlarda 5. sırada olan bir konuya yok saydığımız bir üye yazdığında o konunun yine 5. sırada durmasını bekleriz bir mesaj gelmemiş gibi. Ama şu anda o konu yeni mesajlardan kayboluyor. Demek istediğim buydu.
bunu Eylül'den sonra oluyo mu diye araştıracağım

Ana sayfadaki-*** daha fazlasını gör**** özelliği tekrar aktifleştirilmeli @scope
Forum kullanımına zarar verdiği için kaldırıldı

Menüden Yeni Mesajlar butonuna tıklayarak okumadığın son mesajları görebilirsin

Okunmamış filtresini kaldırarak bütün mesajları görebilirsin

Olmaz yahu olsa da olmaması lazım zaten üye yok sayılmış ...

Aslında galiba şunu söylüyor, yoksayılan üyenin konuya yazmasının sıralamayı etkilememesini; hiç yokmuşçasına, yazmamışçasına olmasını bekliyor. Ya da mesela daha genişletelim, konu anasayfadan yok olmasın da, o hiç yazmamışçasına ondan önce kim yazdıysa o şekilde kalsın gibi. (O anasayfadan bahsetmiyor da ben daha anlaşılır olması açısından genişletiyorum) Yani aslında yok sayma mantığına uygun bir şey öneriyor ama yapılabilitesi yok herhalde.

Aslında galiba şunu söylüyor, yoksayılan üyenin konuya yazmasının sıralamayı etkilememesini; hiç yokmuşçasına, yazmamışçasına olmasını bekliyor. Ya da mesela daha genişletelim, konu anasayfadan yok olmasın da, o hiç yazmamışçasına ondan önce kim yazdıysa o şekilde kalsın gibi. (O anasayfadan bahsetmiyor da ben daha anlaşılır olması açısından genişletiyorum) Yani aslında yok sayma mantığına uygun bir şey öneriyor ama yapılabilitesi yok herhalde.
Evet çok güzel keşke olsa scope Eylülde bakacak yazılımsal bir şey yapabilirse ...Mesela şeyde çok rahatsız edici engellediğin üye içeriği göster demesi, demese daha hoş ama sistem izin vermiyor.Engellediğin üye konuya yazmışsa konu gözükmüyor , eskiden gözüküyordu diyen de var :=)
Karışık biraz bakalım çözümleyebilirsek scope ile bakarız.

Forum üyelerinin kedileri için bir yarışma düzenlenmeli benceee ( miyaVStar ) bakın ortada VS oldu uydu hahahah

Son düzenleme:
Geri