scope
Platin Üye
yarışmalara ara verildiForum üyelerinin kedileri için bir yarışma düzenlenmeli benceee ( miyaVStar ) bakın ortada VS oldu uydu hahahah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yarışmalara ara verildiForum üyelerinin kedileri için bir yarışma düzenlenmeli benceee ( miyaVStar ) bakın ortada VS oldu uydu hahahah
:emoji_face_palm: varşu an veritabanıyla ilgili işlem yapamıyoruzTek tek uğraşana kadar whatsapp emojisini forumda görünür yapsanız herkes dilediğini kullansa…
Beğenilere de ekleyebiliyor muyuz? Bu arada ekli olan çirkin...:emoji_face_palm:var
:palm yazınca ekranda beliriyo
oraya şimdilik ekleme yapılmıyo ama ileride bir gün yapılırsa bu aklımdaBeğenilere de ekleyebiliyor muyuz? Bu arada ekli olan çirkin...
Ekleyemiyoruz. O palete yeni bir şey eklediğimiz an tüm beğeniler/skorlar vs sıfırlanıyor malesef.Beğenilere de ekleyebiliyor muyuz? Bu arada ekli olan çirkin...
benim teknik önerime de bir baksaydınız yavEkleyemiyoruz. O palete yeni bir şey eklediğimiz an tüm beğeniler/skorlar vs sıfırlanıyor malesef.
Onun haricinde de daha önce yaşadık ; herkes emoji istiyor. Vay arkheninki eklendi benimki niye eklenmedi, şunu da ekle berikini de koy. 95 emojilik pakete çıkacak ve yine memnun olmayacak kimse. Gelip sigara emojisi neden yok denilecek.
Mevcut palet tüm hisleri karşılamaya yetiyor. Face Palm yerine at pinokyoyu ya da disslike i geç.
Malesef.Banlanan üyeler girişte yalnızca "Bekleme Odası" adlı konuyu görebilsin ve bu konu sonsuz şekilde devam etsin. Sonuçta, onların kendi aralarında sohbet etmelerine tamamen engel olmak biraz haksızlık olur.
Aşırı iyi olur, güler eğleniriz. Ama bunu yapabilecek tek kişi aramızda @Oggy . İkna edilirse neden olmasın…@HosgeldinHarunAbi hatırlar mısın zamanında mecmua yapılmıştı eski forumda ? Baya sükse yapmıştı.
Yeni Ar-Ge ekibimiz de varken gelmez mi böyle birşey ? Böyle haftalık veya aylık. Forumdaki dedikodulara veya olaylara komikli bir bakış açısı.
Hem de kaçırdığımız birşey olursa oradan okuruz.
Yap desen yapılmaz uğraştırıcı ama okuması keyifli olabilecek bir iş.
yazılı bir şey değil de benim hayalim interaktif canlı bir şeyler........ radyoyu neden kullanmıyoruz....... haftanın bir günü moderatörler eşliğinde forumdan bir konuk alıp forum gündemini konuşalım mesela......... ya da başka alternatifler de vardır, twitchin sesli hali tarzındaAşırı iyi olur, güler eğleniriz. Ama bunu yapabilecek tek kişi aramızda @Oggy . İkna edilirse neden olmasın…
Ha olmadı dedikoduları, olayları bana DM den yazın der aylık ben yazmaya çalışırım… Ama oggy varken bize düşmez…
bence kesinlikle her hafta minimum bir kez yapılmalı şu sesli sohbet olayı. twitterdaki ses odaları gibiyazılı bir şey değil de benim hayalim interaktif canlı bir şeyler........ radyoyu neden kullanmıyoruz....... haftanın bir günü moderatörler eşliğinde forumdan bir konuk alıp forum gündemini konuşalım mesela......... ya da başka alternatifler de vardır, twitchin sesli hali tarzında![]()
zaten niyetim bu cumartesi ilk yayını yapıp @Jose Chilavert konuk almak. konuşacak çok şey var@leavemealone al bak bir fikir daha. Bence güzel fikir.
twitter çok iyi bir alternatif ama üye olmadan direkt niklerimizle olabileceğimiz ortamlar yok mu acababence kesinlikle her hafta minimum bir kez yapılmalı şu sesli sohbet olayı. twitterdaki ses odaları gibi