Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
forumda yönetim el değiştiriyosa geçmişte kim varsa silinmesi lazım
yeni bi kadro kurulması lazım

forumsal açısından bakınca forumsalın ruhunu anlamadığı için özellikle irc tabanlıların ilk gidenler olması lazım
editör olup sadece konu açması gereken kişilere dayamışlar yetkiyi

bana küfredenin mesajı hala konu içinde duruyo ben küfredince banlanıyorum bu da örnek olsun
ki bana kendileri "küfreden kişi bizim için iyiyse tölerans gösteriyoruz" demişlerdi

geçtiğimiz aylarda ben küfretmediğim halde 1 hafta banlanmıştım serçe bana küfretmişti 3 gün banlanmıştı
bunun sebebi de yukarıda yazdığım

gerçekler ağır geldiği için olsa gerek şu anda da sürekli mesajlarım siliniyor

sayın @L_ bu konularla ilgilenmeyi düşünüyor musunuz
olumlu veya olumsuz sizden bir cevap bekliyorum

Şu anki yönetimden gayet memnunum kendi adıma silbaştan kadro saçma bir talep. İyi günler:)

forumda yönetim el değiştiriyosa geçmişte kim varsa silinmesi lazım
yeni bi kadro kurulması lazım

forumsal açısından bakınca forumsalın ruhunu anlamadığı için özellikle irc tabanlıların ilk gidenler olması lazım
editör olup sadece konu açması gereken kişilere dayamışlar yetkiyi

bana küfredenin mesajı hala konu içinde duruyo ben küfredince banlanıyorum bu da örnek olsun
ki bana kendileri "küfreden kişi bizim için iyiyse tölerans gösteriyoruz" demişlerdi

geçtiğimiz aylarda ben küfretmediğim halde 1 hafta banlanmıştım serçe bana küfretmişti 3 gün banlanmıştı
bunun sebebi de yukarıda yazdığım

gerçekler ağır geldiği için olsa gerek şu anda da sürekli mesajlarım siliniyor

sayın @L_ bu konularla ilgilenmeyi düşünüyor musunuz
olumlu veya olumsuz sizden bir cevap bekliyorum
Sana kimse küfretmedi, Galatasaray yönetimi için yapılan genel bir eleştiriyi küfür kabul edip, ilgili üyeye kendin küfrettin. Senin Fenerbahçe ve Ali Koç için yazdıkların da duruyor ve demek ki ortada taraflı bir durum yok.

Yönetimi hedef alan hakaret içeren yorumlar forum kurallarına aykırıdır.

Forum kuralları güncellendi ve ban süreleri değişti. Duyurusu yapılalı aylar oldu, ban süreleri yeni kurallar üzerinden geçerlidir.

Futbol konularında yorum yaparken olayı kişiselleştirmeden, fanatiklikten uzak ve hakaret içeren yorumlar yazmadan eleştiri yapalım.

Sil baştan kadro olmayacaktır kadro belli düzen belli kural bellidir. Owner L_ Forumun Tüm yönetimi Lefty e aittir.

Ayrıca @Lefty sildiğin mesajları nerene monte ettin bu nasıl bir kelime ? L böyle hokkabazlıklara müsade etme broderim. reca ediyorum hadi sağlıcakla kalın tekrardan

1727898487955.jpeg

Bi emoji silin de şunu getirin lüüütfeeen

Swat şimdi şey der bu ay sıkışıgim önümüzdeki aylar bakariz )

şu kusmuk emojisini de kaldırın lütfen eski şişli etfalin acil müşahede odası gibi oluyor forum çok kötü bence

Uzun zaman sonra detayli olarak forumu inceleyebildim, dost bildigim yonetici arkadaslar istifade eder diye gorduklerimi yazayim..

Forum => Tartisma ve paylasim alani.

Biz yarismalar düzenlerken ozellikle bizden onceki yonetici arkadaslarin basariyla duzenledigi konulardan cok istifade ettik.

Bkz => Okey yarismasi, Marifetli eller, Ses yarismasi bile duzenlendi, Spesifik bir konu secip onun uzerinde 2’li takimlar belirleyip gorusler yazilip oylamaya filan sunuldu. @Lefty hatirlar tam adi aklima gelmedi. Toplum yararina projeler => Lösev gibi.

Kullanicinin ilgisini cekip diri tutacak tartisma ve bilgi paylasim alanlari lazim, forum ici hediyelesmelerde yapildi => yilbasi hediyeslemesi vs. Ramazan icin organizasyonlar vs.

Beraber vakit gecirmeyi arttiracak organizasyonlar foruma canlilik getirir.

Emekleriniz icin tesekkur ederim, hersey gonlunuzce olsun.

Yarışmaların düzenlenmesi hususunda katılıyorum. Örneğin fotoğraf yarışması, okey turnuvası veya buna benzer yarışmalar ve turnuvalar yapılırsa üyeler arasındaki iletişimi de güçlendirmiş olabilir. Hatta yılın belli zamanlarında yemek organiasyonları da yapılabilir.

hep okey diyosunuz ama 101 de fena olmaz....

Geri