Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
@HosgeldinHarunAbi

Yorumlarda bahsi geçen konu başlıklarının olduğu kategorileri bilgi amaçlı iletiyorum.

Münazara için önce üyelerden ve yöneticilerden gelen öneriler doğrultusunda konu belirlenir ve sonra da katılım sağlamamak isteyen iki gruba münazara için rank eklenirdi. İki hafta konu tartışılır ve üyelerin oylaması ile kazanan grup üyelerine kitap hediye edilirdi.

Son düzenleme:
Bütün öneriler neden HHA'e yönetiliyor? Çalışmadığı algısı mı yaratılıyor? Yoksa, yöneticiliğin hakkını verdiği için mi? Aklımda deli sorular.

Forum oyunları mesaj sayısını artırmasa? Hem rank yükseltmesi yapmak isteyen üyeleri daha özgün yorumlar yapmaya itersiniz hem de 40 bin mesajımız var diye @Lolja Von bizden utanmaz fjklsjksks
Nasıl yani? Bi konuya her yazdığın mesajda sayı mı artıyor? Yok yine utancam ben ahandömcvnvm ^84

Benim 63 mesaj sonra rengim değişiyor daha da mesaj yazmam...

Önerim de angie nin dediğine katılıyorum...

Araştırırız, forumun alt yapısına uygun bir çözüm bulursak değerlendiririz.

Irc host web master bolumlası konu sıralamasında en asagı alınabılır mı sureklı ekranı kahdırnak zorubda jalıyorun bızı ılgılendırmeyen bolumlar keske tek bolum halında bırlestırılse

Irc host web master bolumlası konu sıralamasında en asagı alınabılır mı sureklı ekranı kahdırnak zorubda jalıyorun bızı ılgılendırmeyen bolumlar keske tek bolum halında bırlestırılse
Ilgili bölümleri yoksay yaparsanız görünmez.

Tebrikleriniz

adlı bir başlık görmek istedim, çünkü ne önerim ne de şikayetim vardı, sadece tebriğim vardı... Yasal olarak tebrik konusu olmadığı içün tebriğimi saklama hakkım var lakin ben öyle bir kimse miyim?

Diyecektim ki burası ne güzel bir site, buradakiler ne güzel insan, konular ne kadar güzel, temanız ne kadar hoş. Tebrik ederim. Burası adeta Ege'de bir aile pansiyonu, samimi.

Geri