Önerileriniz

Lefty

Özel Üye
@HosgeldinHarunAbi

Yorumlarda bahsi geçen konu başlıklarının olduğu kategorileri bilgi amaçlı iletiyorum.

Münazara için önce üyelerden ve yöneticilerden gelen öneriler doğrultusunda konu belirlenir ve sonra da katılım sağlamamak isteyen iki gruba münazara için rank eklenirdi. İki hafta konu tartışılır ve üyelerin oylaması ile kazanan grup üyelerine kitap hediye edilirdi.

Son düzenleme:

Arkhe

Üye
Bütün öneriler neden HHA'e yönetiliyor? Çalışmadığı algısı mı yaratılıyor? Yoksa, yöneticiliğin hakkını verdiği için mi? Aklımda deli sorular.

Hiç Düşünce

Gümüş Üye
Forum oyunları mesaj sayısını artırmasa? Hem rank yükseltmesi yapmak isteyen üyeleri daha özgün yorumlar yapmaya itersiniz hem de 40 bin mesajımız var diye @Lolja Von bizden utanmaz fjklsjksks
Nasıl yani? Bi konuya her yazdığın mesajda sayı mı artıyor? Yok yine utancam ben ahandömcvnvm ^84

No Mercy

Uzaklaştırılmış
YASAKLI
Benim 63 mesaj sonra rengim değişiyor daha da mesaj yazmam...

Önerim de angie nin dediğine katılıyorum...

scope

Yönetici
Admin
Araştırırız, forumun alt yapısına uygun bir çözüm bulursak değerlendiririz.

Candy_

Üye
Irc host web master bolumlası konu sıralamasında en asagı alınabılır mı sureklı ekranı kahdırnak zorubda jalıyorun bızı ılgılendırmeyen bolumlar keske tek bolum halında bırlestırılse

yoSun

ミ★ Beşiktaş ★彡
Yönetici
Developer
Irc host web master bolumlası konu sıralamasında en asagı alınabılır mı sureklı ekranı kahdırnak zorubda jalıyorun bızı ılgılendırmeyen bolumlar keske tek bolum halında bırlestırılse
Ilgili bölümleri yoksay yaparsanız görünmez.

Üst Alt