Şeytan tüyü
Elmas Üye
Pişti yokmu
Vaatleriniz neler pekiBu bir öneridir....
Beni yönetici yapın...
Hha. .
Şuan yetkili biri ile mi görüşüyorum...Vaatleriniz neler peki
Nasıl yani? Bi konuya her yazdığın mesajda sayı mı artıyor? Yok yine utancam ben ahandömcvnvmForum oyunları mesaj sayısını artırmasa? Hem rank yükseltmesi yapmak isteyen üyeleri daha özgün yorumlar yapmaya itersiniz hem de 40 bin mesajımız var diye @Lolja Von bizden utanmaz fjklsjksks
Maalesef jfjjjfNasıl yani? Bi konuya her yazdığın mesajda sayı mı artıyor? Yok yine utancam ben ahandömcvnvm![]()
Evet ben de istiyorum.... Harun bey bi bakar mısınız buraya....rep sistemi getirebilir misiniz?
Ilgili bölümleri yoksay yaparsanız görünmez.Irc host web master bolumlası konu sıralamasında en asagı alınabılır mı sureklı ekranı kahdırnak zorubda jalıyorun bızı ılgılendırmeyen bolumlar keske tek bolum halında bırlestırılse
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.