Önerileriniz

Forumsal

Bot
Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları;

Bu başlık altından sadece önerileriniz dikkate alınacaktır, diğer sorunlar için ilgili başlıkları kullanabilirsiniz.

IRCForumlari.Com.TR Yönetim Adına.

Painfully

Üye
Merhaba, bir kaç smile onerisinde bulunsam eklenir mi acaba?

Ashriel

Gümüş Üye

ben de bunların eklenmesini rica ediyorum, mümkünse.
Akılda kalır kısaltmalar kullanırsanız da çok iiyi olur. :)

Ashriel

Gümüş Üye
Uygun olur mu bilmiyorum sonuçta irc forumu ama İF Sözlük kategorisi açabilir misiniz?

Ashriel

Gümüş Üye
@Ashriel nereye hangi sekilde istiyorsun hocam? biraz detaylandirirsan acariz tabi ki.

Baktım biraz. En uygun yer "düşünce ve tartışma platformu" kısmı gibi duruyor. oraya İF Sözlük açılabilir.
"üye günlüğü" kategorisinin altına da Üye Sözlüğü açılırsa güzel olur. Üyeler hakkında sözlük konusu açıp yorum yapabiliriz ama benzer başka kategoriler varsa veya gereksiz görülürse açılmasa da olur. tşk.

Titanic

Üye
Merhaba ,

Nick kısmının olduğu en üstteki Lacivert bölüm çok koyu olmuş ve karanlık duruyor , daha açık mavi olursa güzel olacağını düşünüyorum.

X

X

Guest
Baktım biraz. En uygun yer "düşünce ve tartışma platformu" kısmı gibi duruyor. oraya İF Sözlük açılabilir.
"üye günlüğü" kategorisinin altına da Üye Sözlüğü açılırsa güzel olur. Üyeler hakkında sözlük konusu açıp yorum yapabiliriz ama benzer başka kategoriler varsa veya gereksiz görülürse açılmasa da olur. tşk.

Deep aksam kategorinizi uygun gordugu yere acacaktir. Kategori ve genel forum duzeniyle kendisi ilgileniyor. Gelismeleri buraya yazacaktir diye dusunuyorum.

Merhaba ,

Nick kısmının olduğu en üstteki Lacivert bölüm çok koyu olmuş ve karanlık duruyor , daha açık mavi olursa güzel olacağını düşünüyorum.

Merhaba Titanic nickin yazdigi kisimmi? rank mi?

YouMyCure

Üye
Lanet pm geldiğinde üstteki mesaj ile alakalı olan mesaj simgesi aktif olmuyor,
alıntılanan mesaj olduğunda profil sayfasında alıntılan mesajlar kısmına göndermiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Titanic

Üye
Merhaba Titanic nickin yazdigi kisimmi? rank mi?[/QUOTE]

Rank kısmı değil abi , en üstteki Hoşgeldin , yazan kısımın komple rengi IRCFORUMLARI nerede kalmıştık komple lacivert alan işte .

Rank rengi mavi daha güzel en üst kısım rank mavisine dönüştürülebilir.

Alper

Bronz Üye

Lanet

Teknik Admin
YASAKLI
Lanet pm geldiğinde üstteki mesaj ile alakalı olan mesaj simgesi aktif olmuyor,
alıntılanan mesaj olduğunda profil sayfasında alıntılan mesajlar kısmına göndermiyor.

1-) Orasi kolay erisim icin var orasi simdilik o sekidle calismiyor.
2-) Sorunun farkindayim herseyin dogru olmasina ragmen neden boyle yaptigini anlamaya calisiyorum.

Zeytin

Emektar Üye
Merhaba
Lanet

Bir sorum olacakti dogru yere mi yaziyorum bilemedim yanlis ise mazur gorun.

Gecen gun konu acarken farkettim, actiktan sonra yeni mesajlar yaptigim vakit gorunmuyordu ama ustteki ircforumlari yazisina tiklayinca gorunuyordu. Bu normal mi?

Simdi mobilde de yeni mesajlar deyince son yazilanlar cikmiyor. Bende mi sorun var acaba?

Tesekkurler...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lanet

Teknik Admin
YASAKLI
Zeytin - Degil. Bildigim hatalar ancak duzeltmesi basit olmayan seyler, zamanla oturacaktir. Sorunu buldugum zaman cozecegim.

Üst Alt