Eklenir tabi bunları ayarlarken senden fikir ve yardım alıcamMerhaba, bir kaç smile onerisinde bulunsam eklenir mi acaba?
ben de bunların eklenmesini rica ediyorum, mümkünse.
Akılda kalır kısaltmalar kullanırsanız da çok iiyi olur.
:utan::yok::kaç::cici::teh::S::ash::sırıt::hmm:
şöyle olabilir o vakit.
@Ashriel nereye hangi sekilde istiyorsun hocam? biraz detaylandirirsan acariz tabi ki.
Baktım biraz. En uygun yer "düşünce ve tartışma platformu" kısmı gibi duruyor. oraya İF Sözlük açılabilir.
"üye günlüğü" kategorisinin altına da Üye Sözlüğü açılırsa güzel olur. Üyeler hakkında sözlük konusu açıp yorum yapabiliriz ama benzer başka kategoriler varsa veya gereksiz görülürse açılmasa da olur. tşk.
Merhaba ,
Nick kısmının olduğu en üstteki Lacivert bölüm çok koyu olmuş ve karanlık duruyor , daha açık mavi olursa güzel olacağını düşünüyorum.
Merhaba, bir kaç smile onerisinde bulunsam eklenir mi acaba?
ben de bunların eklenmesini rica ediyorum, mümkünse.
Akılda kalır kısaltmalar kullanırsanız da çok iiyi olur.
Lanet pm geldiğinde üstteki mesaj ile alakalı olan mesaj simgesi aktif olmuyor,
alıntılanan mesaj olduğunda profil sayfasında alıntılan mesajlar kısmına göndermiyor.
Anladim Lanet, tesekkur ederim. Kolay gelsin.
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.