Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fıleksor canım şu "büyü" işini bana tekrar bir açıklar mısın?Yeryüzüne düştüğü konusunu ilk kez burada okudum, yani ilk defa duydum ve yeryüzüne düştüğüne sanmıyorum.. Ama konuda başka birşey okudum, Kuranı bilimle anlatabiliriz gibisinden yoruma rastladım, arkadaşlar Kuran'ı Kerim i bilim ile anlatamassınız çünkü Kuran bilime aykırıdır, ama nasıl aykırıdır? Bilime göre mucize falan yoktur, herşeyin olması için mantıklı ve geçerli bir sebep olmalıdır.. Mesela Taşların Allah'ı Zikretmesi Olayı bilime tamamen aykırıdır, çünkü taşlar konuşamaz.. Bunu bilmemiz gerekiyor öncelikle, Jigsaw ın da dediği gibi, ateistlerde İslamı burdan vurmaya çalışıyor işte, onlar düz mantık ve hep bilimsel gittiği için Kuran ı tam anlamıyla veya hiç bir şekilde kabul etmiyorlar.. Tamamda be kardeşim, bilime göre büyüde yok, ama bir büyücü bir erkeğe iktidarsızlık büyüsü yapınca erkek "erkeğim" diyemeyecek hale geliyor, canlı örneğini bir akrabamda yaşadık, o nasıl olacak? Sonra büyüyü bozdurunca şahıs tekrar eski haline döndü.. Neyse bu böyle uzar gider..