Hz. Muhammed Ay’ı ikiye bölmüş müdür?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Ama binlerce yıldır hala varım diye milleti uyutuyor.
Yok aga oyle bir sey yok. Dolayisi ile bizle iletisime hic gecmeyecek bir sey uzerinden kitleleri yonetmelerinin onune hic bir zaman gecemeyeceksiniz. Yani bosu bosuna olmayan bir seye kizmis oluyorsunuz aslinda. O kadar buyuk bir guc anlatildigi gibi senin agzina sakiz olacagina hafizani temizleyip ondan nefret etmemen icin anilarini silerdi.
Yani mutlak gucu olan bir varlik bu kadar sese kapi duvar olmaktansa tum zihinleri hergun resetlerdi. Varsa bile emin ol konusma firsatin olursa ve ona dunyadaki herseyi anlatsan da. "Hehheh ben buyum napicaksin" dese bir sey diyemezsin , bir sey yapamazsin. Onemli olan yasadigin dunya da bir seyleri basarmak. Gorunmez bir seyi suclamak kolaydir. Adam zaten herseye hakim seni unicorn'a cevirse ne yapabilirsin?

kalbim inanıyor ama mantığımla ters düşüyor çok araftayım çokk

Ben uydurulduğunu düşünüyorum. Peygamberlerin çeşitli mucizeleri olur; Biri demiri hamur gibi yoğurur, öteki ölüyü diriltir, bir başkası hayvanlarla konuşur, cinlere hükmeder. Bizimkisi de onlardan aşağı kalmasın Ay'ı bölsün demişler. Normalde kuran başlı başlına bir mucize ama anlayana.

musa'nın kızıl denizi ikiye yarması ile kafa kafaya kapışacak bir versus. öteki taraftan bizi seyreden peygamber muhtemelen içinden şu an şöyle diyordur. "ya keşke onu hiç söylemeseydik, çok aşırıya kaçmış fazla sallamışız" bunlara inanan nuh'un 950 sene yaşadığına da inanıyordur ahaha.

ağaçların alkışladığına inanıyorsunuz
buna neden inanmıyorsunuz
hiç

Yıldızların konumunun kaderinize etki ettiğine inanıyorsunuz. Bunun mantığı ne?

Evet videoda görüyorum Ay'ın nasıl ikiye ayrıldığını. Elinde kılıç olan Hz. Muhammed'mi?

Yüce İsa aşkına, peygamberlerin böyle lütufları olmasa, olmaz.

İsa bir gün yemekte, yemekte derken balıkçıda filan değil yani, yemek yeniyor, şarap bitiyor, su dolu küpü istiyor, onu şarap kılıyor, insanlar içmeye devam ediyor.

Harika.

Geri