100 Milyon Euroluk Osimhen Galatasaray'da

Konu sahibi son olarak 71 gün önce görüldü
Mourinho bize gelince tabii sizin gibi diğer kulüplere de faydası oldu yoksa bu oyuncuları asla getiremezdiniz, yine Fenerbahçe'nin farkı ortada.:)

jose maximin dışında herhangi bir transfere etki etmedi -ki maliyeti 8 milyon euro. öyle anlattıkları gibi pr üzerinden yürümüyor bu işler. 5 milyon euro maaş verilen oyuncular gelmiyor şu an. kendi takımlarında yedek kulübesinde kalmayı tercih ediyorlar. yani bahsettiğiniz gibi bir etkisi yok. ayrıca bu sezon şampiyon olmazsa büyük ihtimal kalmayacak zaten arabistan'da bir futbol oluşumun parçası olacağı söyleniyordu maaşı 150 milyon euro.

Galatasaraylıların gözü aydın! Dilerim derbiye kadar sakatlanmaz.

Çok para değilmiş, Galatasaray'a şans getirsin çünkü bu sezon ihtiyacınız var.

Sakatlanmadan geri gelmesini diliyoruz.:)

Icardi'den GS-FB derbi maçlarında hayır yok, bakalım Osimhen neler yapabilecek?

Galatasaraylılar bile kadro planlamasının olmadığını görmüş. Uyanmasalar iyiydi :)
Türkiye’de giderler de Avrupa’da yine tökezlerler diye düşünüyorum.

Fener Ferdi’yi satmasa çok daha iyi takımdı. Hocaları da iyi olunca korkulurdu. Orta sahada eksikleri mevcut.

Beşiktaş takım oyununa en uygun takım ama yedeklerde sıkıntısı var Galatasaray gibi. Takım oyununun daha güçlü olması ve GVB’den dolayı Beşiktaşı daha önde görüyorum şimdilik.

Galatasaraylılar bile kadro planlamasının olmadığını görmüş. Uyanmasalar iyiydi :)
Türkiye’de giderler de Avrupa’da yine tökezlerler diye düşünüyorum.

Fener Ferdi’yi satmasa çok daha iyi takımdı. Hocaları da iyi olunca korkulurdu. Orta sahada eksikleri mevcut.

Beşiktaş takım oyununa en uygun takım ama yedeklerde sıkıntısı var Galatasaray gibi. Takım oyununun daha güçlü olması ve GVB’den dolayı Beşiktaşı daha önde görüyorum şimdilik.

Yedek sıkıntısı ne birader, 2 tane mevki direkt boş. Bana lisans çıkarıp oynatsalar en azından boş kalmazdı, değil 12, 9 kişi falan çıkmamız lazım sahaya.

Ligde sorun yaşamazsınız. Avrupa’yı bilemem…

Geri