Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kıskançlık sendromuna ada çayı iyi geliyormuş ;dLa oğlum amma tatava yaptınız. Sen kariyerinin zirvesinde dünyanın en iyi iki üç forvetinden biri olsan, para için Galatasaraya gelir misin. Şampiyonlar liginde bile olmayan bi takima. Vardır bi bok. Çıkar yakında. Bak mesela ikardi başlığında demiştim. Yok kası gerilmiş yok bilmem ne. Al işte. Adamı niye yalandan ıskartaya çıkardıkları belli oldu. Yazık bu kediciklerin taraftarına. Kıçınızda don yok osimen rüyası görüyoruz. Ha pardooon karaborsa bilet parasıyla aldınız dimi çakallar sizi. Karapara aklamayi da öğrenmişler ba ba ba
Forma hazır mı , alıyor muyuz ? ;dteklif gelirse oyuncu gider maddesini bizimkiler kabul etmemiş
Haziran 2025e kadar bizle beraber :ddd
Ekli dosyayı görüntüle 101130
kardeşim sen beni iflas ettiricen sonundaForma hazır mı , alıyor muyuz ? ;d
Büyük transfer böyle bir şey. Kuşlar uyur biz transferi bu saate kadar bekleriz ;dkardeşim sen beni iflas ettiricen sonundaDD
formayı alcaz tabi :d
fırsat olursa transfer olacak dedilerBüyük transfer böyle bir şey. Kuşlar uyur biz transferi bu saate kadar bekleriz ;d
Olsun ama onlar bizi 5-0 yendi ;d
Olsun ama onlar bizi 6-0 yendi ;d
Kaynak? Mabadım?teklif gelirse oyuncu gider maddesini bizimkiler kabul etmemiş
Haziran 2025e kadar bizle beraber :ddd
Ekli dosyayı görüntüle 101130
senin inandığın şeyin kaynağı ne?Kaynak? Mabadım?