100 Milyon Euroluk Osimhen Galatasaray'da

Konu sahibi son olarak 71 gün önce görüldü
Osimhen'in henüz kıskanılacak bir yanını görmedik çünkü önceki yorumlarda da görüldüğü üzere futboldan daha çok dans ve şarkıları ile gündemde.:)

bu akşam harikalar yaratıyor. bu sevgiyi bırakacağını düşünmüyorum. oyuncu isteğiyle bir sezon daha kiralanırsa şaşırmam.

@Lefty 75 m€ bildiğim kadarıyla sözleşmesindeki serbest kalma bedeli, mou da buna istinaden o cümleyi kuruyor. en fazla 75 eder gibi bir anlamı yok yani.

Galatasaray'da çılgın Victor Osimhen planı devreye giriyor.

Galatasaray’ın ilk planı, oyuncuyu 1 sezon daha kiralamak.

Yıldız futbolcunun serbest kalma bedeli 75 milyon Euro olsa da bu rakamı veren bir kulüp çıkmaması durumunda anlaşmanın 50 milyon Euro seviyesine kadar inebileceği tahmin ediliyor.

Başkan Dursun Özbek ve kurmayları da camianın tüm dinamiklerini devreye alarak, dev sponsorluk anlaşmalarıyla bu transferi hem de bu astronomik rakamlara rağmen bitirmenin planlarını yapıyor.

adam burayı çok sevdim kulüpler anlaşırsa kalacam dedi :ddd
kral ya

osimhen’i şaşıracağınız bir sponsorla bağlayacak gibiyiz-ben kendilerine küs olsam da-, buradan dönüşü olmaz diye düşünüyorum. dün böyle “şiir gibi” derler ya tam da öyleydi. kaçırdıkları, ofsayta düştükleri, kendini geçip icardi’ye attırmak için harcadıkları derken her an ve adım attığı her alanda rakibi mahvetti, bizi de büyüledi. büyük oyuncu olmak bahanelere ihtiyaç duymaz, büyük takım olmak da öyle ite kaka olmaz. galatasaray gücüyle, inancıyla, oyuncularıyla-beceriksizliklerine rağmen- avrupa’da neden var olması gerektiğini gösterdi. bu yoldaki en büyük silahı osimhen gibi bir gerçek varken de kendi ligimizde konuşulacak başka bir topçu olamaz zaten, olmadığını da maçları izleyenler görür, havadan atıp tutanlar değil. avrupa için daha da hırslanıp, eksik kaldığımız yanları tamamlayıp yolumuza bakalım. iyi ki bizimlesin osi…

Kral, ayakların dert görmesin, her maç full performans ve sıfır sakatlık olsun. Sezon sonuna kadar tek çare sensin.

Geri