scope
Platin Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
taraftar 00:30da havaalanında olacak uçak ne zaman gelir oyuncu ne zaman görünür bilmiyorumNe zaman iner uçak ona göre uyucam
harika bir transfer. talisca haberleri de dönüyor. dursun başkanla şöyle olacağız.
bu transfer hamleleri yönetimi kurtarır mı bilemiyorum, başarı gelmezse yönetim ve hoca el ele giderler. galatasaray burası.
Haberdeki subliminal hakareti kaldıramamış bir gs taraftarı. Ama gerçekten benlik bir şey yok, olduğu gibi aktardım, adam büyük bir kulüpten teklif gelirse giderim maddesi eklemek istemişse bize de saygı duymak düşer
Raskodan bayrağı devralmışsın… hdjhdhd
Kemalim yapmaz hfjfjjfLa oğlum amma tatava yaptınız. Sen kariyerinin zirvesinde dünyanın en iyi iki üç forvetinden biri olsan, para için Galatasaraya gelir misin. Şampiyonlar liginde bile olmayan bi takima. Vardır bi bok. Çıkar yakında. Bak mesela ikardi başlığında demiştim. Yok kası gerilmiş yok bilmem ne. Al işte. Adamı niye yalandan ıskartaya çıkardıkları belli oldu. Yazık bu kediciklerin taraftarına. Kıçınızda don yok osimen rüyası görüyoruz. Ha pardooon karaborsa bilet parasıyla aldınız dimi çakallar sizi. Karapara aklamayi da öğrenmişler ba ba ba
Ahah, ulan şu transfer yatarsa bildiğin rezilliğin sözlük tanımı olacak : ddd
Victor Osimhen ve ekibi, henüz son iki maddeyle ilgili resmi onayı bekledikleri için İstanbul'a seyahat etmediler.
Galatasaray, eğer büyük kulüpler Osimhen'i transfer etmek isterse, Ocak ayında fesih maddesini onaylayacak.
Ayrıca Napoli'nin serbest kalma bedelinin 75 milyon euro olmasını onaylaması gerekiyor. (Fabrizio Romano)