100 Milyon Euroluk Osimhen Galatasaray'da

Konu sahibi son olarak 70 gün önce görüldü
Fabrizio Romano:

"Victor Osimhen, Galatasaray'a kiralık olarak katılmayı kabul etti. Osimhen'in Napoli'deki serbest kalma maddesi 130m€ yerine 75m€ oldu. Ayrıca büyük kulüplerin kendisine teklifte bulunması durumunda Ocak ayında sözleşme fesih maddesi istiyor."

harika bir transfer. talisca haberleri de dönüyor. dursun başkanla şöyle olacağız.

bu transfer hamleleri yönetimi kurtarır mı bilemiyorum, başarı gelmezse yönetim ve hoca el ele giderler. galatasaray burası.

harika bir transfer. talisca haberleri de dönüyor. dursun başkanla şöyle olacağız.

bu transfer hamleleri yönetimi kurtarır mı bilemiyorum, başarı gelmezse yönetim ve hoca el ele giderler. galatasaray burası.

Bence başarısızlık hocaya yazar. Kardeşim ben dünyanın en çok istenen oyuncularından birini getirdim, sahaya inip ben mi oynayayım dese kim ne diyebilir. Dursun’un lobisi de güçlü zaten.

yönetim her türlü istifa kurtulma falan yok
şu an yaptıkları daha önce yapmaları gereken görevleriydi zaten

Fabrizio Romano:

"Victor Osimhen, Galatasaray'a kiralık olarak katılmayı kabul etti. Osimhen'in Napoli'deki serbest kalma maddesi 130m€ yerine 75m€ oldu. Ayrıca büyük kulüplerin kendisine teklifte bulunması durumunda Ocak ayında sözleşme fesih maddesi istiyor."

IMG_4264.jpeg

şu anda dünyanın en iyi forvetlerine sahip takımıyız.. kariyeri, yaptıkları her şey ortada zaten bununla ilgili bir şey yazmak istemiyorum. kaybettiğimiz enerjiyi büyük ölçüde geri kazandık. umarım bu pozitif enerji tüm sezona yansır zira buna çok fazla ihtiyacımız var.

devre arası teklif gelirse "parayı verdiler oyuncuyu aldılar" durumu olmayacak gitme kararı osimhene ait olacak

sezon sonu şampiyonluğu kutladıktan sonra gider :)

La oğlum amma tatava yaptınız. Sen kariyerinin zirvesinde dünyanın en iyi iki üç forvetinden biri olsan, para için Galatasaraya gelir misin. Şampiyonlar liginde bile olmayan bi takima. Vardır bi bok. Çıkar yakında. Bak mesela ikardi başlığında demiştim. Yok kası gerilmiş yok bilmem ne. Al işte. Adamı niye yalandan ıskartaya çıkardıkları belli oldu. Yazık bu kediciklerin taraftarına. Kıçınızda don yok osimen rüyası görüyoruz. Ha pardooon karaborsa bilet parasıyla aldınız dimi çakallar sizi. Karapara aklamayi da öğrenmişler ba ba ba

osimhen napoliden 75 milyon euroya serbest kalır maddesi istemiş o yüzden uçak napoliden kalkmadı
şu da hallolursa gelecek :d

Ahah, ulan şu transfer yatarsa bildiğin rezilliğin sözlük tanımı olacak : ddd

Victor Osimhen ve ekibi, henüz son iki maddeyle ilgili resmi onayı bekledikleri için İstanbul'a seyahat etmediler.

Galatasaray, eğer büyük kulüpler Osimhen'i transfer etmek isterse, Ocak ayında fesih maddesini onaylayacak.

Ayrıca Napoli'nin serbest kalma bedelinin 75 milyon euro olmasını onaylaması gerekiyor. (Fabrizio Romano)

La oğlum amma tatava yaptınız. Sen kariyerinin zirvesinde dünyanın en iyi iki üç forvetinden biri olsan, para için Galatasaraya gelir misin. Şampiyonlar liginde bile olmayan bi takima. Vardır bi bok. Çıkar yakında. Bak mesela ikardi başlığında demiştim. Yok kası gerilmiş yok bilmem ne. Al işte. Adamı niye yalandan ıskartaya çıkardıkları belli oldu. Yazık bu kediciklerin taraftarına. Kıçınızda don yok osimen rüyası görüyoruz. Ha pardooon karaborsa bilet parasıyla aldınız dimi çakallar sizi. Karapara aklamayi da öğrenmişler ba ba ba
Kemalim yapmaz hfjfjjf

Ahah, ulan şu transfer yatarsa bildiğin rezilliğin sözlük tanımı olacak : ddd

Victor Osimhen ve ekibi, henüz son iki maddeyle ilgili resmi onayı bekledikleri için İstanbul'a seyahat etmediler.

Galatasaray, eğer büyük kulüpler Osimhen'i transfer etmek isterse, Ocak ayında fesih maddesini onaylayacak.

Ayrıca Napoli'nin serbest kalma bedelinin 75 milyon euro olmasını onaylaması gerekiyor. (Fabrizio Romano)

Fax ile alakalı bir yanlışlıktan transfer yapamadıklrı bir sene vardı. Onun kadar komik olmaz bence fjkfjjf

her şey halloldu
15 dakikaya kalkacak rahat olun ;)

Son düzenleme:
Geri