Min
Altın Üye
Bir Galatasaraylı olarak hiç umudum yok bundan.
Umarım yanılırım.
Umarım yanılırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hakim gibi tutmayacak gibi hissediyorum bendeBir Galatasaraylı olarak hiç umudum yok bundan.
Umarım yanılırım.
Bir de karaborsa bilet skandalı meselesi var. Onu da unutturmak için ayrıca kullanışlı oldu. Kendi taraftarına kazık atan bir yönetimin göz boyama amaçlı yaptığı kısa vadeli bu transfere haddinden fazla anlam yükleniyor. Maçlar başlasın da görelim kim kime ne takıyor. 5-0 olmaz, 5-2 olur bu defa çok çok dediğin gibi. İyi hatırlattın bu arada, gideyim de 5-0’lık maçın özetini bir daha izleyeyim. Tşk : ddAhahahah ihtiyaçları olan en son bölgeye transfer yapıp taraftarın gazını aldılar. Artık maçlarda osimhen icardi batshu ile 2 atıp defansta apo kalede muslera ile 5 yersiniz. Ki yemediğiniz rakam değil xd
Yok daha çok dombili gibi beyaz tayt giyip top oynamasın da hiç oynamasa da razıyım.Hakim gibi tutmayacak gibi hissediyorum bende
Iyi topcu ama tr ligine bazen uymuyorlar![]()
Bir de karaborsa bilet skandalı meselesi var. Onu da unutturmak için ayrıca kullanışlı oldu. Kendi taraftarına kazık atan bir yönetimin göz boyama amaçlı yaptığı kısa vadeli bu transfere haddinden fazla anlam yükleniyor. Maçlar başlasın da görelim kim kime ne takıyor. 5-0 olmaz, 5-2 olur bu defa çok çok dediğin gibi. İyi hatırlattın bu arada, gideyim de 5-0’lık maçın özetini bir daha izleyeyim. Tşk : dd
Şoyle bir istatistik gordum![]()
Evet daha az oynamış ortalama filan alınca bir kaç basamak çıkar yine bir cirom degilmaç başı gol ortalamasını da hesapladın mi yosito
bir ciron yapıyor ama kamkiiiiiiiiiEvet daha az oynamış ortalama filan alınca bir kaç basamak çıkar yine bir cirom degil![]()
Bakicasssssss önemli olan bizim lig feeerrrrrrr...bir ciron yapıyor ama kamkiiiiiiiii
maçı gole bolunce cirocuk 1.61 KRAL CİMBOMLU OSİMHEN BEY 1.66 cikdi...
fırsatını buldun mu kaçırmazsın :pBakicasssssss önemli olan bizim lig feeerrrrrrr...
Sizin bu alanda topcuya ihtiyaciniz yoktu kabul edin
Bazi olaylari kapatmak icin yapilmis kisa donemli transfer diyelim...
Tutacak mi bakalim lige
Icardi atiyordu zaten sorun orta sahanizdaydi
Neyse izleyelim gorelim...
Zevkli sezon olsun yarişsınlar![]()
16 yıldır şampiyonlar ligine gidemeyen, 100 yıldır şampşyon olamayan ve sadece LOL kupası alan olarak editleyelim lütfen bu postuTürkiye'nin Real Madrid'i Fenerbahçe maçında nasıl bir oyuncu olduğu anlaşılır ve sonrasında da PAOK maçı var. Görelim bakalım oyunculuğunu...
Ne uçağı ;dBu arada yakından takip eden kuldaşlar için dip not düşelim. Osinin uçağı kalktı…