100 Milyon Euroluk Osimhen Galatasaray'da

Konu sahibi son olarak 71 gün önce görüldü
Çok iyi topçu. İcardi’ nin falan ismi okunmaz artık.

şu ekonomide 3 büyük takımın yaptığı transferlere harcadığı paraların kaynağı düşündürücü.
yani çok afedersiniz ama avrupa’ da çok daha büyük kulüplere bu paraya hatta daha üstüne gidemez miydi bu adam? Neden Gs’ye geldi?
çocukluk takımı zor durumda, ona destek olamaya geldi desem değil. Gs’ nin adını iki senede bir şampiyonlar ligi ön elemesi bazen de gruplarda görüyordur.
Var bu işte bi bit yeniği ama nedir
Biz buna Galatasaray diyoruz. Siz de çok büyük takım diyebilir siniz ;d

Çok iyi topçu. İcardi’ nin falan ismi okunmaz artık.

şu ekonomide 3 büyük takımın yaptığı transferlere harcadığı paraların kaynağı düşündürücü.
yani çok afedersiniz ama avrupa’ da çok daha büyük kulüplere bu paraya hatta daha üstüne gidemez miydi bu adam? Neden Gs’ye geldi?
çocukluk takımı zor durumda, ona destek olamaya geldi desem değil. Gs’ nin adını iki senede bir şampiyonlar ligi ön elemesi bazen de gruplarda görüyordur.
Var bu işte bi bit yeniği ama nedir
skdjfhsdjhhgHASGDHGJHSGD

Zaha da böyle geldiydi bi dezgah çeviriyorlar yine :D

Şampiyonluk hayalleri başka bahara kaldı..komşu mahalle takımları

Puahahshhshshshshshshsjsjhshshsjdjdjdjd nasıl debeleniyorlar nasııııılllllllllll çıldırıyorlar 2 gündür hahahahahahahhahsha gidin acun ve ali babalarınıza ağlayın, baba diyin yıldızımız nerde diyin .(((((

Oyunculuğuna diyecek yok tabi. İmmobile ve Mario Gomes’den sonra ligimize gelen en iyi forvet. : dd
Gören de 3 yıllık imza atıp da transfer ettiler sanacak. 4 ay oynayıp gidecek işte, neyin yaygarası bu arkadaş. İyi de olsa sonuçta bu adamlar teknik direktörün oyun planına göre oynayacaklar. Okan Buruk elinde beklenen performansı verir mi vermez mi göreceğiz tabi : dd

@No Pasaran,

Fenerbahçe derbisi öncesi ne yapacaklarını şaşırdılar ve kendilerince de çözüm bulmuşlar.:)

@No Pasaran,

Fenerbahçe derbisi öncesi ne yapacaklarını şaşırdılar ve kendilerince de çözüm bulmuşlar.:)
Tribüne oynadılar, taraftarın gönlünü hoş etmek için gaz aldılar.. Gs’nin sorunu forvet değildi. Genel olarak sistem ve orta saha sorunuydu. Zaha, Ziyech, Kerem, ndombele, tete gibi oyuncuları bile çöp ettiler. Başarısızlıklar devam ederse Okan’ı yiyecekler. Nitekim daha önce de yazmıştım. Okan’ın ilk yarının sonunu göreceğini sanmıyorum diye. Hala öyle düşünüyorum.

Tribüne oynadılar, taraftarın gönlünü hoş etmek için gaz aldılar.. Gs’nin sorunu forvet değildi. Genel olarak sistem ve orta saha sorunuydu. Zaha, Ziyech, Kerem, ndombele, tete gibi oyuncuları bile çöp ettiler. Başarısızlıklar devam ederse Okan’ı yiyecekler. Nitekim daha önce de yazmıştım. Okan’ın ilk yarının sonunu göreceğini sanmıyorum diye. Hala öyle düşünüyorum.
PAOK maçı ve Fenerbahçe derbisi şu an Buruk için kabus ve olur da kaybederlerse kendi de kalmak istemez bence.

Ahahahah ihtiyaçları olan en son bölgeye transfer yapıp taraftarın gazını aldılar. Artık maçlarda osimhen icardi batshu ile 2 atıp defansta apo kalede muslera ile 5 yersiniz. Ki yemediğiniz rakam değil xd

Geri