100 Milyon Euroluk Osimhen Galatasaray'da

Konu sahibi son olarak 75 gün önce görüldü
Kendi ekran görüntününü de aldın mı hocam?
Onu da başkası alsın :emoji_joy:

Galatasaraylılar bile kadro planlamasının olmadığını görmüş. Uyanmasalar iyiydi :)
Türkiye’de giderler de Avrupa’da yine tökezlerler diye düşünüyorum.

Fener Ferdi’yi satmasa çok daha iyi takımdı. Hocaları da iyi olunca korkulurdu. Orta sahada eksikleri mevcut.

Beşiktaş takım oyununa en uygun takım ama yedeklerde sıkıntısı var Galatasaray gibi. Takım oyununun daha güçlü olması ve GVB’den dolayı Beşiktaşı daha önde görüyorum şimdilik.

Beşiktaş’ta gönderilmek istenen oyuncuların gitmek istememesi esas baş ağrısı. Adama sözleşme feshedelim paranı taksitle ödeyelim diyorsun yada başka takıma git, aynı maaşla yine oyna diyorsun, takım da buluyorsun yine gitmiyor. Eski yönetimin imzaladığı sözleşmeler şu an için ayak bağı görünüyor. Ben öyle okudum medyadan.

@Lefty uyku tutmuyor sabah 5te bizim caminin müezzini gibi kalkıp Gs konularını geziyor bir de fenerin hangi kıytırık istatistiğini paylaşsam da şu şampiyon takıma karşı bizi önde göstersem diye.
Aa buldum Fenerbahçe geçen sezon tüm maçlar boyunca 60 ile 80. dk arasında en çok korner kullanan takımı diye konu açayım.

Sen var ya sen, trendyol favorilerimdeki 40bin liralık ayakkabısın Osimhen. %80 indirim gelirse alırım belki diye ümitlendiğim ayakkabı.

Bazı ardlar yanmış :d

Galatasaray ile bu kadar uyum kurabilecek başka oyuncu gelmez.:)

Victor Osimhen, 2021 yılında Napoli ile Inter arasında oynanan maçta şiddetli bir sakatlık yaşadı. Inter'ın defans oyuncusu Milan Skriniar ile kafa kafaya çarpışan Osimhen, yüzündeki ciddi hasarı düzeltmek için doktorlar tarafından yapılan operasyonla altı plaket ve 18 vida takıldı. Bu kaza sonrası iki ay sahalardan uzak kalan Osimhen, tedavi sürecinin ardından koruyucu maske ile geri dönmek zorunda kaldı.

Buna üzüldüm ben aksesuar olarak kullanıyor sanıyordum. Helal olsun ama futbola devam etmiş.

Geri