W
Elmas Üye
Cok ilginc gelmisti bana, çinliler klozete atmazlarmis, nasil tuvaletleri boklamayi basardilarsa MaMsTeRdam'da bi otel çinlilerin tuvaleti kullanmasini yasaklayip haberlerde konu olmustu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onun öyle sorunu yok. Taşa siliyo poposunu.Bu konuyu da Yabani açmalıydı.
alerji yapabilir.Bu arada parfumlu tuvalet kagitlari cok guzel.....
Abicim ben kocaman ülkeye geri dönüşüp projesi verip, onay almış biriyim. Bana çevre dostu Run derler..Amaç atığın dogaya karışması. İnan suya atmak çok daha hızlı bir yok oluş sağlar ve bu çevreci bir tavır. Çöp kovasina konan poşet bile çevre sorunu.
Seni çöpe atacağım poşete yazık derken bahsi geçen poşet de budur.
İkna oldun mu?
üst kattayken benim tuvaleti kullanıyor. ister istemez klozetin tepesine çıkma sesini duyuyorum : / klozetin tepesinde bağcılar oturuşu yaptığına eminim.tabii canım, ayağı içeri girmiştir tek bacak ıslak çıkınca anlamışsındır ne dikizi...
çok pahalı. viva tuvalet kağıdından devam.Bu arada parfumlu tuvalet kagitlari cok guzel.....
Ben havza hastanesinde 2 tane ayakkabi izi gordum klozetin ustunde uzun sure hafizamdan silinmedi...üst kattayken benim tuvaleti kullanıyor. ister istemez klozetin tepesine çıkma sesini duyuyorum : / klozetin tepesinde bağcılar oturuşu yaptığına eminim.
haberlerde vardı yıkabilir tuvalet kağıdı çıkarmışlar. daha az atık için. kimin çıkardığı belli oldu. aramızdaymış.Klozete atmayanlar, yıkayp tekrar tekrar kullansın madem…
tuvaletteki çöp kağıt havlu, ped vs. için