Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cok ilginc gelmisti bana, çinliler klozete atmazlarmis, nasil tuvaletleri boklamayi basardilarsa MaMsTeRdam'da bi otel çinlilerin tuvaleti kullanmasini yasaklayip haberlerde konu olmustu.

Amaç atığın dogaya karışması. İnan suya atmak çok daha hızlı bir yok oluş sağlar ve bu çevreci bir tavır. Çöp kovasina konan poşet bile çevre sorunu.

Seni çöpe atacağım poşete yazık derken bahsi geçen poşet de budur.

İkna oldun mu?
Abicim ben kocaman ülkeye geri dönüşüp projesi verip, onay almış biriyim. Bana çevre dostu Run derler..
Tabii her yaptığımız şeyi söylemediğimiz için yaptığımız röportajları, projeleri herkes bilmiyor..
İkna olmadım kardeşim.. abim benim ahaj.

kimsenin gönlü kalmasın diye bir yaprağı klozete, bir yaprağı çöpe attım. viva tuvalet kağıtlarının bir yaprağı bile her şeye yeter... (ben sürekli reklam alıyorum)

büyük tuvaletinden sonra taharetlenip poposunu tuvalet kağıdıyla kuruladıktan sonra çöpe atan gariban insanı ezdirmeyecegiz. bu yol en azından bu ufacık çeperde size açılmayacak.bize taraf kaç kişi var bilelim? yine azınlıkta mıyız

tabii canım, ayağı içeri girmiştir tek bacak ıslak çıkınca anlamışsındır ne dikizi...
üst kattayken benim tuvaleti kullanıyor. ister istemez klozetin tepesine çıkma sesini duyuyorum : / klozetin tepesinde bağcılar oturuşu yaptığına eminim.

üst kattayken benim tuvaleti kullanıyor. ister istemez klozetin tepesine çıkma sesini duyuyorum : / klozetin tepesinde bağcılar oturuşu yaptığına eminim.
Ben havza hastanesinde 2 tane ayakkabi izi gordum klozetin ustunde uzun sure hafizamdan silinmedi...

Ben direkt klozete atıyorum. Çöp kutusu kapağına dokunamam kusura bakmayın.
ayrıca klozete bırakılan cumhuriyet sucuğu tıkamıyor da suda eriyen kağıt mı tıkıyor?
atın gitsin hiçbir şey olmaz.

bir daha cumhuriyete uğrayıp sucuk ekmek yiyemeyeceğiz. tşkkler forum.

Klozete atmayanlar, yıkayp tekrar tekrar kullansın madem…

tuvaletteki çöp kağıt havlu, ped vs. için

Otobus molasinda erkekler tuvaletinde O.K. naylonu görmüştüm.
Hadi herkes ilginç tuvalet anısını anlatsin

anna'nın bu tartışmayı kaçırmış olmasına o kadar üzülüyorum ki

Geri