Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Otobus molasinda erkekler tuvaletinde O.K. naylonu görmüştüm.
Hadi herkes ilginç tuvalet anısını anlatsin
Ben sarhoşken kadınlar tuvaletine girmişim. Boştu. Elimi yıkarken bir kadın girdi. Aaa pardon diye kaçarak çıktı. Garibim kendisinin yanlış girdiğini sandı.

anna'nın bu tartışmayı kaçırmış olmasına o kadar üzülüyorum ki
Mesajları beğene beğene son sayfaya anca ulaşabildim.. söylenecek her şey söylenmiş... başta yakalasaydım akışa yön verebilirdim... sonradan gelene bk yemek düşüyor......bahtıma düşen bu kimse kusura bakmasın...
Gelsene biraz güllü dinleyelim..

Cok boktan bir konu gercekten. Melodram yorumlamis diye bakayim dedim.

Otobus molasinda erkekler tuvaletinde O.K. naylonu görmüştüm.
Hadi herkes ilginç tuvalet anısını anlatsin
moda sahilde belediye tuvaletlerinde kadın bölümünde çok sıra olunca kadınlar erkekler tuvaletine giriyordu. bununla ilk karşılaştığımda pisuvardaydım.
önce yanlış girdiğimi sandım, sonra kadınlar tuvaletinde pisuvarın ne işi var diye düşündüm. kadın ve pisuvar aynı ortamda bulunamamalıydı.
sonra yan yana elimizi yıkadık ve iki medeni insan gibi çıktık tuvaletten.

abi cumhuriyet sucuklarını niye karıştırıyorsunuz yeni gelmişti ta afyon'dan

en garip tuvalet anılarında hep yanlış tuvalete girmek olmamalı... üzgünüm ama benim bokum havada kalmıştı, suyun üstünde ve sifonla gitmiyordu. elimi sokup alamayacağıma göre de gidene kadar başında beklemiştim, çektiğim sifonların israflarının ahı üzerimde.

yanlış tuvalete girme mevzusunda da vizeden çıkan kız arkadaşım erkekler tuvaletine girmişti, o kadar pisuvarı göremeyecek kadar baygınmış demek ki. ben de kör olduğum için ona güvenerek hiç kapıyı okumadan girdim. ben de pisuvarları göremeyecek kadar baygınım. sonra bi erkek öğrenci geldi, karşılıklı birkaç saniye hayırdır, sen hayırdır, hayırdır, asıl sen hayırdır gibi bi an yaşandı. çocuk, o tuvaletin erkekler tuvaleti olduğundan şüpheye düşürene kadar sürdü bu. sonunda biz çıktık gittik. ülkücülerin pisuvarları küçük oluyor herhalde... niye? (linç)

askerde pisuvara sican adam hikayesiyle bu konuyu simdilik sonlandiralim arkadaslar nolur, zaten sucuklar elde kaldi

askerde sıçılan en masum yer pisuvar bence... neler duyduk, duymaz olaydık. aman aman sakın askerlik anılarına kadar gitmesin konu. yok mu güzel bi konu arkadaşlar, içimiz dışımız bir oldu bugün sjhjhs. :(

Sonradan yazılanları okudum güldüm ama klozete çıkmayı ilk defa burda okuyorum. Şaşkınım.

Airyshit (havalı bok) denen durumu yaşamışsınız sayın @Melodram . Gaz yapan şeyler fazla yenince bokumuzda hava boşlukları kalır ve su üzerinde yüzer. Sifon çekerek gitmez. Tek yok fiziki olarak parcalamaktir. Bunu tuvalet fırçası ile yapabilirsiniz

Airyshit (havalı bok) denen durumu yaşamışsınız sayın @Melodram . Gaz yapan şeyler fazla yenince bokumuzda hava boşlukları kalır ve su üzerinde yüzer. Sifon çekerek gitmez. Tek yok fiziki olarak parcalamaktir. Bunu tuvalet fırçası ile yapabilirsiniz
climax hocam siz bitanesiniz. bi insanın boku bile havalı olmamalı... duydunuz arkadaşlar, başınıza gelirse vurun fırçayı.

Tuvalet kagidi bulursan öp basina koy
Ne un ne tuvalet kagidi ne yag
Her yer acildi Ama bunlar kayip bi de Alamanya da inanabiliyormusunuz sjsjjsjs

buna fizik biliminde bokun belini kırmak denir

Taşla silin ve atın dereye, naapacaksınız popo kağıdını, popo havlusunu? Hem onlar çok pahalı.

Bi gün tıkanmıştı öğrenci evindeyken. Apartman usta çağırdı adam bebek bezi çıkarttı giderden.

askerde pisuvara sıçan adam muhabbeti klasik muhabbet de hiç daha birebir şahit olanı görmedim, duymadım.

ev arkadaşımın anısı aklıma geldi. bu iki yıl önce bedelli yapmıştı askerliğini. askerlerden biri bir şeye mi kızdı yoksa itliğine mi yaptı bilemiyorum diyordu, biri gece gitmiş tuvalet girişindeki çöp kovasına sıçmış, bunlar da ceza olarak saatlerce bekletilmiş : /

Konu boka sarmış ne güzel, herkes çiçek gibi açılmış.
Neyse ki forumda yabancı kimse yok, biz bize takılıyoruz yıllarıdır. Yoksa şu konuya denk gelen yeni birisi forumdan ışık hızıyla kaçar.
Şu konuyu okuyan birisi nasıl @climax beyin doktor olduğuna inanır.
Adam bok ile ilgili bilimsel veriler sunuyor.. suyun kaldırma kuvveti vs bokun içinde oluşan hava boşlukları.. çok verimli konu.

Geri