Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kağıt havlu konusunu sen dahil ettin zaten:) Tesisat ile alakalıdır kısaca yoksa bazı evlerde tıkama yapabilir.
Tabiki giderde tıkanma olabilir gereksiz yere kullanılırsa bk konuştuğumuza inanamıyorum ben hiç girmezdim bu toplara ilk ve son : d

Konuya bak, sayfalarca yazdık. Bu forumun en sevdiğim karakteri bu zaten, gereksiz konuları uzatıyor olmamız. Şuraya hayati önem taşıyan bir konu açsak kimse yazmaz.
Forumun dinamiklerine çok uygun bir konu örneği, teşekkürler çocuklar. Şu beyin fırtınası ile kültürlenmek harika, tuvalet kağıdı ve g*t deyip geçmemek lazım, önemli detaylar var.

vallahi gavur icadı internet verimli kullanabilirsen güzel bir nimet. sayfalarca ansiklopedi okuduğunu iddia edenlerin aksine iki tuşla sorunun muhatabına ulaşıp doğru kanaldan, gerekli bilgiyi alıp çabucak hazmedebiliyorsun. bana kalırsa su da çözünsün/çözünmesin klozete atmayı doğru bulan anlayışın psikolojik bağımlılık tedavisine ihtiyacı var. bilhassa bu gün kağıt atan, yarın kağıt bulamaz peçete atar, ertesi gün havlu atar ve o gideri tıkar.

napıyonuz len burada
Bir konuya geç kalınca ben de aynen böyle hissediyorum. Ama olay şu an senin dışardan gördüğün gibi değil. İçerisi çok hararetli. Konuya baş koyanlar var. Tarafını seç ve dahil ol. Klozet vs çöp kovası.

avm'lerdeki uyarıların sebebi her katta 50 tane tuvalet olmasına rağmen giderlerin sabit olması. yani o kadar insan normal şekilde 2-3 yaprak kullandığı kağıdı bile atacak olsa rulosuyla atılmış etkisi yapabilir. yoksa tuvalet kağıdı tuvalete atılır, çöpe değil. geri dönüşümü mü var bu meretin?
Konuya genel yorum yazdım, dediğim gibi tesisat ile alakalı tıkanma yaşanabiliyor. Bizler de çöp kovası kullanmıyoruz evlerde ancak bazı evlerde sorun olabiliyor.

çöp kovasına pedlerinizi, elinizi kuruladıktan sonra havlu kağıdınızı, diş ipinizi, ıslak mendilinizi falan atabilirsiniz çekinmeyin. bunları klozete atanlar yüzünden tuvalet kağıtlarının mimlenmesine izin vermeyeceğiz... tuvalet kağıdının mantığı zaten suda eriyip gitmesi değil mi ya? bi tıkanıklık oluyorsa o tamamen giderlerin bokluğundandır. canınız nereye istiyorsa oraya atın ama her halükarda elinizi yıkayın. önemli. peros'un ballı sıvı sabunu çok güzel. #işbirliği

ek olarak plesk dün gece neler yaşadı araştırılsın.

AVM olayı farkı. Popomuz (bak elit bir bey olduğum için göt demiyorum) değmesin diye bir adamı mumyalayacak kadar kağıt harcıyor insanlar. Ayrıca su israfını engellemek için rezervualar yarıdan fazla dolu olmaz. İşte bu, anlık drenaj sorunu yaşatabilir. Ama iddia ediyorum o bile çok sorun olmaz. Tesisat sorunu değil ama klozet çıkışları modele göre farklılık gösterebilir. Tabandan drenaj hızlıyken duvardan drenajlar dirençli olur.

Bak 25 senelik doktorum, su kadar sağlık konusu yazmadım forumda. Neden? Çünkü klozet önemli. O pis kagitlarinizin çöp toplayan garibana zulüm olmasına izin vermem.

çöp kovasına pedlerinizi, elinizi kuruladıktan sonra havlu kağıdınızı, diş ipinizi, ıslak mendilinizi falan atabilirsiniz çekinmeyin. bunları klozete atanlar yüzünden tuvalet kağıtlarının mimlenmesine izin vermeyeceğiz... tuvalet kağıdının mantığı zaten suda eriyip gitmesi değil mi ya? bi tıkanıklık oluyorsa o tamamen giderlerin bokluğundandır. canınız nereye istiyorsa oraya atın ama her halükarda elinizi yıkayın. önemli. peros'un ballı sıvı sabunu çok güzel. #işbirliği

@Plesk pedleri klozete atan kadınlar diye de bir başlık bekliyorum. bak işte bu bir problem..

öf bi de avm'lerde bi tek kendine hijyenik kızlar ayaklarıyla klozet tepesine çıkıp bağcılar oturuşuyla çiş falan yapıyorlar... inşallah birinin ayağı kayar içine girer de tuvalette sinir krizi geçirirken şahit olurum.

Bir konuya geç kalınca ben de aynen böyle hissediyorum. Ama olay şu an senin dışardan gördüğün gibi değil. İçerisi çok hararetli. Konuya baş koyanlar var. Tarafını seç ve dahil ol. Klozet vs çöp kovası.
evet. ben burada kıymetli bir mücadele gördüm, takdir ettim. tuvalet kağıdını 6-7 tur döndürmüyorlarsa, klozet bence. ama çöp kovası tarafı da güçlü argümanlar sunuyor. özellikle verilen link, tüm akışı yerle bir etti. fikrimi her an değiştirebilirim.

öf bi de avm'lerde bi tek kendine hijyenik kızlar ayaklarıyla klozet tepesine çıkıp bağcılar oturuşuyla çiş falan yapıyorlar... inşallah birinin ayağı kayar içine girer de tuvalette sinir krizi geçirirken şahit olurum.
ev arkadaşım bu. merak etmeyin dikizlemiyorum adamı. : /

Konuya genel yorum yazdım, dediğim gibi tesisat ile alakalı tıkanma yaşanabiliyor. Bizler de çöp kovası kullanmıyoruz evlerde ancak bazı evlerde sorun olabiliyor.
binaların da altyapının da eski olduğu yerleşim yerlerinde, dünyadan ölçeklersek avrupa'da tuvalet kağıdını klozete atmama durumu anlaşılabilir. bu arkadaşların taharetlenmediğini de düşünürsek mantıksız değil. görece bizim ülkemiz de bu kapsamda. tıkanma yaşanma ihtimali kuvvetli. bi ara olimpiyatlarda abd'li sporcular bu uyarıları anlamadığı için dalga konusu yapmışlardı hatta. kamuya açık wc'lerde ya da giderinin problemli olduğunu bildiğin evinde barkında çöp kovası iş görebilir de, bunun normali klozete atmaktır. çöp kovası norm değil enstrümandır. atmayalım, atanları uyaralım.

Yılın konusu lan bu resmen. Anket aç oylayalım @Plesk bu artık beka meselesi. Forum ikiye bölünebilir.

Geri