Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bunlar hep sosyete işi popoya temas eden bir selpak neden ayrıyetten bir çöp kovasına gitsin. Su ile erir gider klozette

tuvalette kağıt havlu kullanırsanız tabi tıkarsınız o gideri. tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ayrımı yapamayanlar çıksın konudan.

@Lefty mühim bir konu var burada, bilimsel cepheden bir atak gelir mi
Benlik bir konu değil ancak bildiğim kadarı ile tesisat ile alakalı bir durum yani bazı evlerde tıkayabilir çünkü tesisat sırasında fazla bağlantı dirseği kullanılmış olabilir ve zamanla sorun yaratacaktır.

AVM'lerde uyarı vardır mesela ve çöp kovasına atın derler çünkü tesisatları uygun değildir ayrıca kağıdın kalitesi ve suda çözünme oranı da önemli.

Kagıt havlunun ne işi var wc de selpak kullanılır sanki yalıtım yapacak kagıt havlu ile

Benlik bir konu değil ancak bildiğim kadarı ile tesisat ile alakalı bir durum yani bazı evlerde tıkayabilir çünkü tesisat sırasında fazla bağlantı dirseği kullanılmış olabilir ve zamanla sorun yaratacaktır.

AVM'lerde uyarı vardır mesela ve çöp kovasına atın derler çünkü tesisatları uygun değildir ayrıca kağıdın kalitesi ve suda çözünme oranı da önemli.
Şuan tesisatçıyım dersen inanırım : D

Böyle bir sorun yaşandığına şahit olmuştum ve o zaman da öyle bir açıklama yapılmıştı. AVM'lerdeki uyarı hiç mi dikkatinizi çekmedi?
Oralarda ki kagıt havlular çok sert ve kalın evdeki yaşamdan ele alarak söyledim avmlerde yatmıyoruz Lefty hanımcım : D

Oralarda ki kagıt havlular çok sert ve kalın evdeki yaşamdan ele alarak söyledim avmlerde yatmıyoruz Lefty hanımcım : D
Kağıt havlu yok zaten ve kurutma makineleri var. Tuvalet kapısının arkasında yazar.:)

Ayrıca boynunuza mı doluyorsunuz tıkayacak kadar nedir yani ?
Niye tuvalet kagıdı stoğu yaptıkları şimdi anlaşıldı Sjsjsjs

Yoo aksine çok sert bir kagıt havlu var hatta direkt kağıt tarzı bişey var.
Bizim AVM'lerde el kurutma makineleri var. Kağıt havlu makinesini salgından sonra tercih etmiyorlar ya da varsa da ben dikkat etmedim çünkü doğrudan kurutma makinesine yöneliyorum.

ben sanmıyorum ki burada aksini savunanların tuvalet kağıdı alırken, "su da çözünebilir" durumuna dikkat ettiklerini. nitekim piyasada çözünemeyeni maliyet açısından daha fazladır kanımca. bir şekilde bina yöneticilerine ulaşabilsekte, tuvaletlerin kimler tarafından tıkatıldığını iletebilsek keşke.
tuvalet kağıdını çöpe atanları, klozete atıp gideri tıkayanlara ezdirmeyeceğiz

Bizim AVM'lerde el kurutma makineleri var. Kağıt havlu makinesini salgından sonra tercih etmiyorlar ya da varsa da ben dikkat etmedim çünkü doğrudan kurutma makinesine yöneliyorum.
Yaaa güzelim canım Lefty im kurutmaktan değil. Mevzu popoyu silip wcye mi çöpe mi atmalı konusu ya : D

Yakında bulursunuz da atarsınız çöpe.

piyasadaki en ucuz tuvalet kağıdı bile suda çözünebiliyor. ha siz suda nasılsa çözünebiliyor diye kalkıp bir ruloyu sokarsanız deliğe bilemem.

avm'lerdeki uyarıların sebebi her katta 50 tane tuvalet olmasına rağmen giderlerin sabit olması. yani o kadar insan normal şekilde 2-3 yaprak kullandığı kağıdı bile atacak olsa rulosuyla atılmış etkisi yapabilir. yoksa tuvalet kağıdı tuvalete atılır, çöpe değil. geri dönüşümü mü var bu meretin?

Herkes çöpe atsa bu ülkenin sonunu düşünemiyorum. Allahtan aklı selim insanlar varda Sjsjsjs

Lefty wcden çıkınca el silinen kagıt havludan bahsediyor konu ile alakasız yani. Sjsjss

Yaaa güzelim canım Lefty im kurutmaktan değil. Mevzu popoyu silip wcye mi çöpe mi atmalı konusu ya : D
Kağıt havlu konusunu sen dahil ettin zaten.:) Tesisat ile alakalıdır kısaca yoksa bazı evlerde tıkanma yapabilir.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri