Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benlik bir konu değil ancak bildiğim kadarı ile tesisat ile alakalı bir durum yani bazı evlerde tıkayabilir çünkü tesisat sırasında fazla bağlantı dirseği kullanılmış olabilir ve zamanla sorun yaratacaktır.@Lefty mühim bir konu var burada, bilimsel cepheden bir atak gelir mi
Şuan tesisatçıyım dersen inanırım : DBenlik bir konu değil ancak bildiğim kadarı ile tesisat ile alakalı bir durum yani bazı evlerde tıkayabilir çünkü tesisat sırasında fazla bağlantı dirseği kullanılmış olabilir ve zamanla sorun yaratacaktır.
AVM'lerde uyarı vardır mesela ve çöp kovasına atın derler çünkü tesisatları uygun değildir ayrıca kağıdın kalitesi ve suda çözünme oranı da önemli.
Böyle bir sorun yaşandığına şahit olmuştum ve o zaman da öyle bir açıklama yapılmıştı. AVM'lerdeki uyarı hiç mi dikkatinizi çekmedi?Şuan tesisatçıyım dersen inanırım : D
Oralarda ki kagıt havlular çok sert ve kalın evdeki yaşamdan ele alarak söyledim avmlerde yatmıyoruz Lefty hanımcım : DBöyle bir sorun yaşandığına şahit olmuştum ve o zaman da öyle bir açıklama yapılmıştı. AVM'lerdeki uyarı hiç mi dikkatinizi çekmedi?
Kağıt havlu yok zaten ve kurutma makineleri var. Tuvalet kapısının arkasında yazar.Oralarda ki kagıt havlular çok sert ve kalın evdeki yaşamdan ele alarak söyledim avmlerde yatmıyoruz Lefty hanımcım : D
Yoo aksine çok sert bir kagıt havlu var hatta direkt kağıt tarzı bişey var.Kağıt havlu yok zaten ve kurutma makineleri var. Tuvalet kapısının arkasında yazar.![]()
Bizim AVM'lerde el kurutma makineleri var. Kağıt havlu makinesini salgından sonra tercih etmiyorlar ya da varsa da ben dikkat etmedim çünkü doğrudan kurutma makinesine yöneliyorum.Yoo aksine çok sert bir kagıt havlu var hatta direkt kağıt tarzı bişey var.
Yaaa güzelim canım Lefty im kurutmaktan değil. Mevzu popoyu silip wcye mi çöpe mi atmalı konusu ya : DBizim AVM'lerde el kurutma makineleri var. Kağıt havlu makinesini salgından sonra tercih etmiyorlar ya da varsa da ben dikkat etmedim çünkü doğrudan kurutma makinesine yöneliyorum.
Kağıt havlu konusunu sen dahil ettin zaten.Yaaa güzelim canım Lefty im kurutmaktan değil. Mevzu popoyu silip wcye mi çöpe mi atmalı konusu ya : D