Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
askerde pisuvara sıçan adam muhabbeti klasik muhabbet de hiç daha birebir şahit olanı görmedim, duymadım.

ev arkadaşımın anısı aklıma geldi. bu iki yıl önce bedelli yapmıştı askerliğini. askerlerden biri bir şeye mi kızdı yoksa itliğine mi yaptı bilemiyorum diyordu, biri gece gitmiş tuvalet girişindeki çöp kovasına sıçmış, bunlar da ceza olarak saatlerce bekletilmiş : /
O pisuvara etme muhabbeti klasiktir dediğin gibi herkes anlatır ama gören yoktur. Ben bizzat askerde pisuvarda ayağını yıkayanı gördüm :D

artık içinizi bu konuya döksenize ya, ayrı bi sıcaklık var bu konuda-ne sıcaklığı?-.
sabah tuvalette çöp kovasına bakıp güldüm... birbirimizin hayatlarına böyle sızmamız normal mi forum kankilerim? tahminen ne zaman aklımdan çıkacak bu konu ve içindeki hararetli tartışmalar bilmiyorum ama iyi ki tuvaletler tek kişilik. çöp kovasına gülerken görülmek istemem.

rumuz: klozete merhaba diyen kız

artık içinizi bu konuya döksenize ya, ayrı bi sıcaklık var bu konuda-ne sıcaklığı?-.
sabah tuvalette çöp kovasına bakıp güldüm... birbirimizin hayatlarına böyle sızmamız normal mi forum kankilerim? tahminen ne zaman aklımdan çıkacak bu konu ve içindeki hararetli tartışmalar bilmiyorum ama iyi ki tuvaletler tek kişilik. çöp kovasına gülerken görülmek istemem.

rumuz: klozete merhaba diyen kız
Bende sabah dedim böyle boktan bir konuyu tartışıyoruz güldüm:D

sabah yanlış görmediysem no pasaran günaydın yazmıştı bu konuya. şimdi baktım silmiş. günaydınlaşmalarımızı bu konudan yapıyoruz artık.

@Plesk seni tebrik ediyorum böyle bir konuyu bu kadar sürdürebilir olduğu için : ))))
divine bey acilen film konularınızı hortlatıyoruz... biraz ryan reynolds, ben affleck, emma watson falan görelim kendimize gelelim fakat akıllarda tek soru onlar tuvalet kağıdını nereye atıyor? yok bu döngüden çıkamıyoruz...

Bu konudan sonra herkes kıçı yıkayıp silince acaba çöpe mi atsam yoksa klozet içine mi atsam diye tereddüt etmiştir.. sabah başıma geldi ve ne yapsam diye birkaç saniye düşündüm..

Sonuç ; çöp kovasına atanlar kendini daha elit ve hijyenik sanıyor.

Klozete atanlar ise halk ozanı.

divine bey acilen film konularınızı hortlatıyoruz... biraz ryan reynolds, ben affleck, emma watson falan görelim kendimize gelelim fakat akıllarda tek soru onlar tuvalet kağıdını nereye atıyor? yok bu döngüden çıkamıyoruz...
onlar zayıflıktan kırılmak için yemek yemediklerinden sıvı beslenip t.kağıdı kullanmıyorlarmış :P bu nedenle bir yere atmıyorlarmış :P :P :P

Şeeey ben klozete atıp sifon çekiyorum.

Tuvalet kağıdı bile şaşırır hakkında bu kadar konuşulmasına.d

Geri