Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O pisuvara etme muhabbeti klasiktir dediğin gibi herkes anlatır ama gören yoktur. Ben bizzat askerde pisuvarda ayağını yıkayanı gördümaskerde pisuvara sıçan adam muhabbeti klasik muhabbet de hiç daha birebir şahit olanı görmedim, duymadım.
ev arkadaşımın anısı aklıma geldi. bu iki yıl önce bedelli yapmıştı askerliğini. askerlerden biri bir şeye mi kızdı yoksa itliğine mi yaptı bilemiyorum diyordu, biri gece gitmiş tuvalet girişindeki çöp kovasına sıçmış, bunlar da ceza olarak saatlerce bekletilmiş : /
Millet olarak severiz böyle boktan konularıNe boktan bir konu 7 sayfa yazılmiş.
Galibaaaa..Millet olarak severiz böyle boktan konuları![]()
Bende sabah dedim böyle boktan bir konuyu tartışıyoruz güldümartık içinizi bu konuya döksenize ya, ayrı bi sıcaklık var bu konuda-ne sıcaklığı?-.
sabah tuvalette çöp kovasına bakıp güldüm... birbirimizin hayatlarına böyle sızmamız normal mi forum kankilerim? tahminen ne zaman aklımdan çıkacak bu konu ve içindeki hararetli tartışmalar bilmiyorum ama iyi ki tuvaletler tek kişilik. çöp kovasına gülerken görülmek istemem.
rumuz: klozete merhaba diyen kız
hayalimizdeki melodramı öldürmeyelim lütfen.sabah tuvalette çöp kovasına bakıp güldüm...
rumuz: klozete merhaba diyen kız
divine bey acilen film konularınızı hortlatıyoruz... biraz ryan reynolds, ben affleck, emma watson falan görelim kendimize gelelim fakat akıllarda tek soru onlar tuvalet kağıdını nereye atıyor? yok bu döngüden çıkamıyoruz...@Plesk seni tebrik ediyorum böyle bir konuyu bu kadar sürdürebilir olduğu için : ))))
onlar zayıflıktan kırılmak için yemek yemediklerinden sıvı beslenip t.kağıdı kullanmıyorlarmışdivine bey acilen film konularınızı hortlatıyoruz... biraz ryan reynolds, ben affleck, emma watson falan görelim kendimize gelelim fakat akıllarda tek soru onlar tuvalet kağıdını nereye atıyor? yok bu döngüden çıkamıyoruz...