Felsefe Tanrı'nın Olmadığına Dair Gösterilen Kanıtlar

Konu sahibi son olarak 1517 gün önce görüldü
Kardeş tanrı yok, allah var, zeus mu o ne

zeus'u bilmiyorum, ben evde tarçın ve bim'den aldığım körpe marka piliç acılı kebaptan kendi imkamlarımla tanrı yaptım kendime, adını suavi koydum. daha tebaası yok, ibadethaneleri, din adamları falan da yok, minimal bi tanrı benim ki. genel özellikleri şöyle, enerji: 233, protein: 14, yağ: 18, karbonhidrat: 3,7.

tanrı yok alalh var ne ya ıpdhgğdsoufhgsd87fghsdfgs çıldırdım

Resimli Anlatım: işte şu okla gösterdiğim yok kardeş.

doxrgz.jpg

Bizim göstereceğimiz kanıtlar sizi ikna etmeyecek sizin gösterdiğiniz kanıtlarda bizim imanımızı silemeyeceğine göre
Ne cok taktınız Allaha yahu var ya da yok yeter artık inanıyorsanız inanın inanmıyorsanız da susun artık neye inanırsanız inanın.
Geçen bir konuda ateistlere içimde hiç bir art niyet olmadan Allah Razı olsun dediğimde küfür etkisi yaratmıştı sizde artık inandığımızdan Allahımızdan uzak durun olur mu sıktınız iyce.

Bizim göstereceğimiz kanıtlar sizi ikna etmeyecek sizin gösterdiğiniz kanıtlarda bizim imanımızı silemeyeceğine göre
Ne cok taktınız Allaha yahu var ya da yok yeter artık inanıyorsanız inanın inanmıyorsanız da susun artık neye inanırsanız inanın.
Geçen bir konuda ateistlere içimde hiç bir art niyet olmadan Allah Razı olsun dediğimde küfür etkisi yaratmıştı sizde artık inandığımızdan Allahımızdan uzak durun olur mu sıktınız iyce.

Provokatör müsünüz siz, amacınız ne? Allah'ı sahiplenmeyin. Allah var dedik, teletabiler yok.

yalnız şu konunun 'liseliler' bölümünde olması efsane olmamış mı ya? :D

şu allah var mı yok mu din mevzularına felsefi yaklaşımı kafam almıyor ya çok gerizekalıyım ya mantığım yok.

Geri