Felsefe Tanrı'nın Olmadığına Dair Gösterilen Kanıtlar

Konu sahibi son olarak 1518 gün önce görüldü
estağfurullah kötü laf söylemedim. tartışacak mecalim yok vallahi. :d

Söyledin işte, üslubun çok bozuk. Bok gibi hatta defol git tamam mıyk!1!! Lkjhfshjlkhj

ahaha abla sen iyi misin ya? :d konuyu sohbete çevirme lütfen var git işine.

Bunları sizin cenaze namazınızda tartışırız :) ben daha ölüpte bu ateist diye ayrılan görmedim tuhaf olan şuki ; sizler inanmamayı tercih ettiğiniz halde inananlara saygıyıda kaybetmişsiniz :D sorunda burda bence he bende çok dinine bağlı bir insan değilim ama inançları yargılamak bana düşmez

Zaten silinecek bıraksana iki gönderme yapalım. :D
Bir ara dönüp agnostisizm nedir ne değildir anlatmaya çabalayacağım. .p

Eline sağlık Eugène çok güzel konuymuş, baştan taramaya başladım. Fırsat buldukça verdiğin kaynaklardan ileri okumaları da yapmaya çalışacağım.

O en baştaki yazılar sana mı ait abla. nick benziyor da onsan sordum yanlış anlaşılma olmasın lütfen.

Kendi düşüncem göre yazı mantıksız geldi bana. Herkesin inancına saygım var.

Evet. Bir dönem bazı Üyelikler silinmisti geçen yıl. O zamandan kalmis.
Benim yazdığım mantiksiz? Orsan in eklediği mi?

Ben Nietzsche dan bir alıntı yapmıştım :))))

bunun gibi onca konu açıldı, konuşuldu, konudaki çoğu arkadaşı o konularda göremedik; basit anlatımı ve kısalığından yola çıkarak, bu içeriğin algılanması kolay olduğu için konuya yığılma oldu. Başlangıç sitesi derli toplu, oradan giriş yapabilirsiniz.

ayrıyetten ekşisözlük'teki meritokrasi ağı gibi kaynaklar aracılığıyla para vermeden sartre, nietzsche gibi yazarların kitaplarına ulaşabilirsiniz. çağdaş dünya felsefesini iki paragrafla algıladığınızı ve idrak ettiğinizi söyleyemezsiniz değil mi konuyu saçma bulan suser arkadaşlar?

Geri