Son Dakika | İmralı : Tüm gruplar silahlarını bırakmalı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
MHP heyetinin yanında “Sayın Öcalan” ifadesi kullandılar!

DEM Partili Tülay Hatimoğulları: “Sayın Öcalan'ın çağrısı ve süreci görüştük… Sayın Bahçeli de sağlık koşulları uygun olsaydı burada olacaktı, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

MHP'li Semih Yalçın: “Çok faydalı bir görüşme oldu.”

Devlet Bahçeli: "Düşmansız Türkiye'yi başaranların torunları, terörsüz Türkiye'yi kurup güçlendireceklerdir.

Şehitlerimizin karşısında başımızı öne eğecek hiçbir ilişki içerisinde değiliz."

Bozkurtçuklar yuvalarında. Sesleri solukları çıkmıyor.
Sahi bir belediye başkanı dün gözaltına alındıydı örgüte yardım mı ediyormuş napıyormuş. A:SDAS:

SİRK! Vallhi hep sirk gibi memleket diyorumda sirkte bile bir sistem var. Aslan aslanlığını, jonklör jonklörlüğünü yapıyor. Bizim sirkte her şey karışık..

Yav Bahçeli ve Apo bile kanki oldu siz hala çocuk gibi birbirinizle kavga ediyorsunuz.
Kavga edeceksiniz bir kısmınız Bahçeli ile diğer kısım ise Apo ile kavga edin neden 45 yıldır binlerce insanın ölümüne sebep oldunuz, bizleri salak yerine kodunuz,..... diye madem sonunda kanki olacaktınız.

Bozkurtçuklar yuvalarında. Sesleri solukları çıkmıyor.
Sahi bir belediye başkanı dün gözaltına alındıydı örgüte yardım mı ediyormuş napıyormuş. A:SDAS:

SİRK! Vallhi hep sirk gibi memleket diyorumda sirkte bile bir sistem var. Aslan aslanlığını, jonklör jonklörlüğünü yapıyor. Bizim sirkte her şey karışık..
Ya ben hep derim, Türkiye gibi bir yerde kimin terörist kimin vatansever olduğu ve bunların yer değiştirmesi 24 saate bakar. Bugün Öcalan “sayın”, “Önder” moduna getirildi, İmamoğlu ise örgüt lideri. Yarın durum değişir başka bir şey olur. Bakalım. Sirk izler gibi izliyoruz : ddd

Ya ben hep derim, Türkiye gibi bir yerde kimin terörist kimin vatansever olduğu ve bunların yer değiştirmesi 24 saate bakar. Bugün Öcalan “sayın”, “Önder” moduna getirildi, İmamoğlu ise örgüt lideri. Yarın durum değişir başka bir şey olur. Bakalım. Sirk izler gibi izliyoruz : ddd
Vahim olan bunları göremeyip burada ve reel hayatta önüne geleni terörist, vatan haini,.... ilan edenlerin fazlaca olması, bilmezlerki piyon olarak kullanılıyorlar, aldatılıyorlar, salak yerine konuluyorlar,.......

Apo'yu meclise davet eden zihniyet Ekrem İmamoğlu'na terörist diyor @melnur nasıl akıl bu

Geri