Son Dakika | İmralı : Tüm gruplar silahlarını bırakmalı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Adam 2016'dan beri içerde. Hüküm yeni giydiyse bile cezasının çoğunu yattı aslında. Bunu bile bahane gösterip çıkarabilirler.
evet avukatının açıklamasını okumuştum, varmış öyle bir şeyler. bebek katilinin serbest kalması konusunda milletin hazır olmayışı ve örgüt üzerinde eski gücünün olmayışını dikkate alırsak bu oyunu selahattin demirtaş üzerinden oynayacaklar sanırım. al, ver.

evet avukatının açıklamasını okumuştum, varmış öyle bir şeyler. bebek katilinin serbest kalması konusunda milletin hazır olmayışı ve örgüt üzerinde eski gücünün olmayışını dikkate alırsak bu oyunu selahattin demirtaş üzerinden oynayacaklar sanırım. al, ver.
Demirtaş oyun diye nitelendirdiğin süreci bozar. Bozabilecek gücü de var. 2013-2015 dönemindeki sürecin bozulmasında da baş aktörlerdendi. Devlet de bunu biliyor. O yüzden ben tahliye edileceğini zannetmiyorum.

Demirtaş oyun diye nitelendirdiğin süreci bozar. Bozabilecek gücü de var. 2013-2015 dönemindeki sürecin bozulmasında da baş aktörlerdendi. Devlet de bunu biliyor. O yüzden ben tahliye edileceğini zannetmiyorum.
o risk var doğru ama dem partinin akp'ye söylem ve eylem olarak yakınlaşması, ağızlarından sayın cumhurbaşkanım çıkmadan bir sayın cumhurbaşkanım daha çıkması acaba dedirtiyor. özgürlüğüyle bedel ödeyen demirtaş'ı bu konuda nereye koyacağız zaman gösterir.

o risk var doğru ama dem partinin akp'ye söylem ve eylem olarak yakınlaşması, ağızlarından sayın cumhurbaşkanım çıkmadan bir sayın cumhurbaşkanım daha çıkması acaba dedirtiyor. özgürlüğüyle bedel ödeyen demirtaş'ı bu konuda nereye koyacağız zaman gösterir.
Demliler de Demirtaş’ın çıkmasını istemez. Düzenlerini kurdular parti içinde. Şimdi ne gerek var çıkacak ve parti tekrar revize edilecek, yerimizden olacaz düşüncesi hakim. Her iki taraf da hatta Öcalanı da dahil edelim her üç taraf da Demirtaşın içeride olmasını ister şu an. Ama süreç neyi gösterir bilinmez.

Doğu Perinçek:

“Silahı bırakan PKK’lılar Türkiye’de manav mı olacak, çiftçilik mi yapacak…

Hazreti Muhammed, Hazreti Hamza’yı öldüren adam müslüman olduğunda, ‘Bu bizim kardeşimizdir’ diyor.

Mustafa Kemal, kendisine idam kararı verenleri Ankara’da halı serip karşıladı.

Bu teşebbüslere yan bakmamak lazım. Kinle, nefretle, geçmiş hatıralarla çözülecek bir sorun yok.

Bizim de tarihimizden ilham alarak bu konuya yaklaşmamız lazım.

Öyle ‘Bebek katili’ falan diyerek de çözemezsiniz. Abdullah Öcalan kendi tarafına ‘dile dikkat edin’ dedi. Bu dili de değiştirmek lazım.”

Doğu Perinçek:

“Silahı bırakan PKK’lılar Türkiye’de manav mı olacak, çiftçilik mi yapacak…

Hazreti Muhammed, Hazreti Hamza’yı öldüren adam müslüman olduğunda, ‘Bu bizim kardeşimizdir’ diyor.

Mustafa Kemal, kendisine idam kararı verenleri Ankara’da halı serip karşıladı.

Bu teşebbüslere yan bakmamak lazım. Kinle, nefretle, geçmiş hatıralarla çözülecek bir sorun yok.

Bizim de tarihimizden ilham alarak bu konuya yaklaşmamız lazım.

Öyle ‘Bebek katili’ falan diyerek de çözemezsiniz. Abdullah Öcalan kendi tarafına ‘dile dikkat edin’ dedi. Bu dili de değiştirmek lazım.”

Bir makam yolu açılıyor belki. Neyse Apo kankisiyle konuşup işi bağlar. Kankisi tekrar görevine döndü.

Gülistan koçyiğit dururken kim getirdi bunu Dem'in başına?

Geri