Son Dakika | İmralı : Tüm gruplar silahlarını bırakmalı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
dağdaki varlık devlete ve millete zarar veriyorsa evlat değildir
lise de çok sevdiğim bir arkadaşım dağa çıkmış ölmüş
liseden sonra gittiği yola üzüldüm fakat öldüğüne gram üzülmedim

Perinçek'ten "dağdaki PKK'lılar" tartışmasına:

"Hz. Muhammed'in silahlı gücü savaştıklarından kendisine katılanlarla büyüdü. Amcası Hz. Hamza'yı öldüren Vahşi Müslüman olduğunda boynunu vurmak istediler; engelledi, "O bizden oldu" dedi. Ebu Cehil'in oğlunu Mekke Valisi yaptı."

Konu A.Öcalan sorunu değil ki, Kürt vatandaşların sorunu ama A.Öcalan kendi şahsını problem merkezine koymak istiyor. Öcalan belki bi umut cumhurbaşkanı affıyla ev hapsi kapma peşinde. Kandildekiler bakalım A.Öcalan + DEM + D.Bahçeli girişimlerine uyacak mı? Benim bir vatandaş olarak istediğim artık kardeşlik ve barış olsun. Terörizm ile hiçbir sorun çözülmez. Teröre harcadığımız parayı refahımız için harcasaydık belki ekonomimiz bugün daha dirençli ve güçlü olurdu. Hem maddi kaybımız çok oldu hemde Mehmetçiklerimiz şehit oldu yüreğimiz yandı, analar evlatları için ağladı. Hiçbir anne evladı genç yaşta toprak altına gitsin istemez, çünkü o onun canından bir parça. PKK'lı anneleride evlatlarının artık ölmesini istemiyor. Diyarbakır annelerinin isyanını kimse duymamazlıktan gelemez. Kürt vatandaşda "artık yeter" diyor. Yarınlara evlatlarımıza sorun, savaş, sıkıntı bırakmamalıyız. Onlara güzel bir gelecek güzel bir zemin ve huzurlu ortam sağlamalıyız. Hep derim ırkı dili dini ne olursa olsun herkesin en doğal hakkı "insanca ve huzurlu bir yaşam"dır.

Kürtlüğün çok iyi prim yaptığı günler. 100 yıllık ortalamanın çok üzerinde. Tüm indikatörler al veriyor. Ama dikkat RSI aşırı ısınma var diyo. Kürt olanlar kökenine sahip çıksın, kaptirmasin ama yeni Kürt olacaklar piyasanin biraz gevşemesini bekleyebilir.

Orta vadede yön yukarı.

Kürtlüğün çok iyi prim yaptığı günler. 100 yıllık ortalamanın çok üzerinde. Tüm indikatörler al veriyor. Ama dikkat RSI aşırı ısınma var diyo. Kürt olanlar kökenine sahip çıksın, kaptirmasin ama yeni Kürt olacaklar piyasanin biraz gevşemesini bekleyebilir.

Orta vadede yön yukarı.

Mümtazer Türköne:

“Türk milliyetçisi sıfatıyla, hayatımın geri kalanını bir Kürt olarak yaşamaya karar verdim.”

Mümtazer Türköne:

“Türk milliyetçisi sıfatıyla, hayatımın geri kalanını bir Kürt olarak yaşamaya karar verdim.”

geçmişte söylediklerini, yaptıklarını unuttuk sanıyor. utanmadan çıkıp kendisine türk milliyetçisi diyor.
bu ... hakkında düşüncelerimi yazıya dökemiyorum, ekran başından çınlatalım kulağını.

Metnin orijinal halinden:

"PKK 12. Kongresi, pratikleşme süreci Öcalan tarafından yönetilmek ve yürütülmek üzere PKK'nın örgütsel yapısının feshedilmesi ve silahlı mücadele yöntemini sonlandırması kararlarını alarak, PKK adıyla yürütülen çalışmaları sonlandırdı."

1 gram zekalarıyla milleti salak yerine koyup bizi bu barış kisvesine inandırmaya çalışıyorlar. “Barış” kelimesinin ardına saklanarak her türlü terör sempatizanlığını meşru kılacaklar. Defalarca söyledik, biz bu filmi sözde Kürt açılımı sürecinde de gördük. Sahada zaten bitme noktasına gelen PKK ve Suriye’nin kuzeyinde oluşturduğun koridor ile set çektiğin türevi YPG’den zaten güvenli uzaklıktaydın. “Ne işimiz var bizim Suriye’de” diyen andavallara karşı senin politikanı savunmadık mı? Suriye’de güvenli koridor için aklı başında muhalifler ile birlikte destek çıkmadık mı? Bu yolda onca şehit vermedik mi? Zaten sahada kazanmadık mı? Ne zaman bu fistanlı o evlatları bitme noktasına geliyor hop barış süreci. Kazanma noktasında olduğun bir savaşta ne tavizler verildi bu dağ maymunlarına?

Allah belanızı versin. Bu sözde barış sürecine yeniden kananlara da Allah akıl fikir versin.

Terör örgütü PKK: "PKK 12. Kongresi, örgütün örgütsel yapısının feshedilmesi ve silahlı mücadele yöntemini sonlandırması kararlarını alarak PKK adıyla yürütülen çalışmaları sonlandırdı."

kendilerini nasıl meşru hale getirdiler. eyleme karışmayanlar için topluma kazandırılma çalışması yapılacakmış.

tablo çok net. eyleme karışmayan teröristleri temiz bir sayfa ile topluma karıştır, hücre evi görevi görsün. eyleme karışanları ise ypg saflarına yönelt. örgütü feshedip ypg altında meşru bir örgüt ol. sonrası.. kandırıldık. milletimiz bizi affetsin.

Varsa bir MHP'li aramızda bize PKK'nın bu silah bırakma, kendisini fes etme işini anlatsın. Yıllardır bu ülkeyi kollektif bir şekilde batırdınız reziller, hem terörü hem milliyetciliği siyasi çıkarlarınız için suistimal ettiniz, kullandınız,.... Günün sonunda gördük ki kankaymışsınız.

Her zaferin sembolik bir Bayrak dikilişi olur. Bunun var bir nedeni. Kapitulasyonlar da bir anlaşma ile karara bağlanır. Alt kadroların noktanın konulduğunu anlaması gerekir.

47 sene boyunca Türkiye'nin huzurunu bozduğunuz, kan akıttığınız, halkı köylerden göçe zorladığınız, devletle işbirliği yaptın deyip kendi içinizde de infazlar yaptığınız, uyuşturucu satıp silah aldığınız, yaptığınız binlerce katliam, kötülük, insanlık suçu için bir madalya beklersiniz artık. Tarihin çöplüğüne atılmak, sizin tam olarak hakettiğiniz madalyadır. Kürtlere dünya üzerinde en çok zarar veren, Apo dangalağı ve onun katliam örgütü olan PKK'dır. Kürtler bizim insanımız, onların hakkı hukukunu savunma hakkını size kim verdi. Kendi kendinizde hangi cürretle Kürtlere efendi olma hakkı buldunuz? Apo denilen zavallı, dünya üzerindeki en alçak Kürtlük istismarcısıdır.
Neyse terörsüz Türkiye, Kürt'ünde Türk'ünde mutfağında tenceresinin herdaim dolu olacağı bir Türkiye'dir. Çatışmanın olmadığı bir Türkiye'nin geleceği tüm vatandaşların hayrınadır. Kürtler bu ülkenin öz evlatlarıdır. Kardeşlik ve huzur ortamının ebediyen daim olmasını diliyorum. PKK'nın çöp olmasını, Kürtlerin yararına ve hayrına olarak görüyorum. Bundan sonra ne olacak ne bitecek hep beraber göreceğiz.

Geri