Son Dakika | İmralı : Tüm gruplar silahlarını bırakmalı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
arkadaşlar meseleyi bambaşka yerden okudukları için hala bunu bir seçim işi görüyorlar. halbuki devlet/iktidar istese kendilerini bonus olmak üzere yeterli sayıda vekil zaten satın alır. bu kadar kör bakan bir insanların varlığı üzücü sadece.
kaldı ki sizin cumhurbaşkanı adayı satın alındı, sizin o meşhur masanızdan masada oturmayan tek parti dışında neredeyse hepsi satın alındı, istedikleri vekili bonservissiz futbolcu gibi kulübeye çekiyor akp. hala yok anayasa/yok ömür boyu başkanlık denklemi kuruluyor, komik.

kürt siyasal hareketi’nin karşılıksız çekini pavyonda yediniz. kapalı kapılar ardında %0.2 oya karşılık bakanlık vaatleri verdiniz. o çeki ümit özdağ’ın buruşuk memelerine sıkıştırdınız yine dönüp dolaşıp yok anayasa, yok seçim diye konuşuyorsunuz.

Tsk da silah biraksin mi? Alirmiyiz aperatif olarak onden!

kürt siyasal hareketi kucaktan kucağa dolaşıyor. dün muhalefete yanlıyorlardı, bugün iktidara. onlar da haklı, kimden ne kopartabilirlerse.
ülkenin en kritik meselesine dair ülke insanların kahır ekseriyetinin zihinsel durumu bu mesela. açılamaz esneyemez anlayamaz değişemez dönüşemez çözemez ve çözülmez bir katılaşma hali.

savaşa karşı çıktığı için ya da barış istediği için tarihe olumsuz imajla geçmiş kimse var mı? ben düşündüm hatırlayamadım. ama tersi çok.

işte dünyadan, evrensel tarihten habersiz sığırlar, "kucaktan kucağa" diye zırlamaya devam edip durur. sana kesinlikle sığır demiyorum plesk canımsın.. yinede şunu bilmelisin ki insanlık bir yerden bir yere gelebildiyse "kendi devletini" yalamayan insanlar sayesinde gelebildi. sığırlar ise o sırada muktedirlerin kucağında bayrak sallıyordu...

ülkenin en kritik meselesine dair ülke insanların kahır ekseriyetinin zihinsel durumu bu mesela. açılamaz esneyemez anlayamaz değişemez dönüşemez çözemez ve çözülmez bir katılaşma hali.

savaşa karşı çıktığı için ya da barış istediği için tarihe olumsuz imajla geçmiş kimse var mı? ben düşündüm hatırlayamadım. ama tersi çok.

işte dünyadan, evrensel tarihten habersiz sığırlar, "kucaktan kucağa" diye zırlamaya devam edip durur. sana kesinlikle sığır demiyorum plesk canımsın.. yinede şunu bilmelisin ki insanlık bir yerden bir yere gelebildiyse "kendi devletini" yalamayan insanlar sayesinde gelebildi. sığırlar ise o sırada muktedirlerin kucağında bayrak sallıyordu...
hikayeyi geç.. ben tarihten ders alır, yarını düşünürüm. barış, demokrasi hikayesini başkasına yedirebilirsiniz.
kürt siyasal hareketin kucaktan kucağa dolaştığını söylemiştim, sana kesinlikle demiyorum. canımsın..

hikayeyi geç.. ben tarihten ders alır, yarını düşünürüm. barış, demokrasi hikayesini başkasına yedirebilirsiniz.
kürt siyasal hareketin kucaktan kucağa dolaştığını söylemiştim, sana kesinlikle demiyorum. canımsın..
sevgili arkadaşım plesk. x'ten çık, elindeki cep telefonunu bırak, kulaklığını kulağından çıkar. etrafa bak, etrafı dinle. televizyondaki kontrollü, hesaplı laf kalabalıklarına takılma. seni onaylamaya dünden hazır, asıl derdi duygudaşlık olan arkadaşlarına da kulak asma. çok ciddi bir dönemeç yaşanmış olmadıkça da konu hakkında yorum yapma bence...
zira doğu perinçek gibi "bilmiyor hiçbir şey bilmiyor" dememe ramak kaldı. öbülüyorsun, seviliyorsun, yerim...

Madem her şey ülke için, demokrasi ve özgürlükler için neden hala aktörler kaçak oynuyor ve meclus dışında yapılıyor?
Bir taraftan açıklamalar, diğer taraftan son 7-8 aydır kayyumlar, lider tutuklamaları, gazeteci tutuklamaları, iş veren tutuklamaları,.......
Bu şeffah bir gelişme değil arkadaşlar. Sonunu çok merak ediyorum umarım yanılırım ama aktörlere baktığımda hiç umutlu değilim.

Geri