Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zılgıtta çekebiliyir mu ? Asıl mesele o azizim kjkkbjvtürkmen beyimiz de ne cevherler varmış lan...
kürt siyasal hareketi kucaktan kucağa dolaşıyor. dün muhalefete yanlıyorlardı, bugün iktidara. onlar da haklı, kimden ne kopartabilirlerse.
ülkenin en kritik meselesine dair ülke insanların kahır ekseriyetinin zihinsel durumu bu mesela. açılamaz esneyemez anlayamaz değişemez dönüşemez çözemez ve çözülmez bir katılaşma hali.kürt siyasal hareketi kucaktan kucağa dolaşıyor. dün muhalefete yanlıyorlardı, bugün iktidara. onlar da haklı, kimden ne kopartabilirlerse.
hikayeyi geç.. ben tarihten ders alır, yarını düşünürüm. barış, demokrasi hikayesini başkasına yedirebilirsiniz.ülkenin en kritik meselesine dair ülke insanların kahır ekseriyetinin zihinsel durumu bu mesela. açılamaz esneyemez anlayamaz değişemez dönüşemez çözemez ve çözülmez bir katılaşma hali.
savaşa karşı çıktığı için ya da barış istediği için tarihe olumsuz imajla geçmiş kimse var mı? ben düşündüm hatırlayamadım. ama tersi çok.
işte dünyadan, evrensel tarihten habersiz sığırlar, "kucaktan kucağa" diye zırlamaya devam edip durur. sana kesinlikle sığır demiyorum plesk canımsın.. yinede şunu bilmelisin ki insanlık bir yerden bir yere gelebildiyse "kendi devletini" yalamayan insanlar sayesinde gelebildi. sığırlar ise o sırada muktedirlerin kucağında bayrak sallıyordu...
sevgili arkadaşım plesk. x'ten çık, elindeki cep telefonunu bırak, kulaklığını kulağından çıkar. etrafa bak, etrafı dinle. televizyondaki kontrollü, hesaplı laf kalabalıklarına takılma. seni onaylamaya dünden hazır, asıl derdi duygudaşlık olan arkadaşlarına da kulak asma. çok ciddi bir dönemeç yaşanmış olmadıkça da konu hakkında yorum yapma bence...hikayeyi geç.. ben tarihten ders alır, yarını düşünürüm. barış, demokrasi hikayesini başkasına yedirebilirsiniz.
kürt siyasal hareketin kucaktan kucağa dolaştığını söylemiştim, sana kesinlikle demiyorum. canımsın..