Nazar değer inşallah diye gireceğim![]()
Tüm mesajlarını silerim, burası benim çöplüğüm unutma. :p Goygoy yapma. djlkdjd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nazar değer inşallah diye gireceğim![]()
Ay şimdi ben bunu bir yere not edeyim, kitaplığa biraz bakınıp cevap veririm olur mu? Sorulunca hemen cevap veremiyorum da. Bu konuda etiketler sevdiğim kitapları yazarım. :oy:
İşin aslı, tüm param kitaplara gidiyor. Yaklaşık 8 senedir her kitabımı kendi başıma aldım. (800'den fazla kitap) Hiçbiri de hediye değildi ya da ailemden miras kalmış değil. Parayı harcayabileceğim en güzel şey kitaplar zaten..
Ah, çokça teşekkür ederim. Günüm güzelleşti birden bu yorumu görünce. Ben de kitaplara bu denli değer veren insanları gördükçe inanılmaz derecede mutlu oluyorum. Hep beklerim sayfama. :f:
4 Kitap yine iyi.d
Ben bu ay hiç okuyamadım yarım kalmış bir kitabım var sadece.
Umarım bitiririm ben diyeyim.
Sen de umarım vakit bulursun ^^
Telefonumdan tepetaklak kullanılarak gönderildi
Bu öneriler onlar için pek de iyi olmayacaktır. O vakte kadar duydukları veya merak ettikleri bir yazar var ise onun kitaplarını okuyarak başlayabilirler. Ya da oldukça basit ve sayfa sayısı da az olan klasik ve modern klasiklere göz atabilirler.
Kitap okumayı sevmeyenler için başlangıç olarak Fi, Çi, Pi, Grinin Elli Tonu gibi sıkmayacak, ilginizi çekecek ve merak uyandıracak kitapları tercih edebilirsiniz bence.
Bu öneriler onlar için pek de iyi olmayacaktır. O vakte kadar duydukları veya merak ettikleri bir yazar var ise onun kitaplarını okuyarak başlayabilirler. Ya da oldukça basit ve sayfa sayısı da az olan klasik ve modern klasiklere göz atabilirler.
Belirli tasavvufi kavram ve bilgileri içinde barındıran "Marifetname", tasavvufa ilgi duyanlar için güzel bir başlangıç olabilir.
Okursun sen ya ^^
Birinin bizi gaza getirmesi gerekiyor ya. Şahsen ben kitap aldıkça biraz gaza geliyorum. Bu ay sonuna kadar en azından 10 kitap okuyabilseydim, yüzyılın düşüşünü yaşadım. :e2:
Güzel kitaplar var aralarında ilgimi çeken, onların listesini aldım.
Teşekkürler![]()
Teşekkür ederim efendim. Çokça mutlu oldum bunu duyunca, hep beklerim. :f:
-
Bu arada Nazlı, daha önce burada bir konuya yazdığım okunması gereken kitapları buldum. Bir ikisi hariç genelde okuması kolay ve başlangıç için uygun sayılabilecek kitaplar. Ekleme yapmak gerekiyor fakat ilk aşamada bunlar yeterli sanırım. O listeyi buraya da kopyalıyorum, umarım ilgini çeker. ^^
Korku ve Satranç başta olmak üzere tüm Stefan Zweig kitapları.
İvan İlyiç'in Ölümü.
Katip Bartleby.
Palto.
İnsancıklar.
Kötülük Çiçekleri.
Hızlandıkça Azalıyorum.
Körlük.
Godot'yu Beklerken.
Martı. (Çehov)
Gözyaşları ve Azizler.
Kitap Hırsızı.
İntihar. (Edouard Leve)
Ellerin Zamanlarla Dolu.
Dr. Jekyll ve Mr. Hyde.
Uyuyan Adam.
Han Duvarları.
Korkuyu Beklerken.
Kuyucaklı Yusuf.
Huzur.
Bir Dinozorun Anıları.
Üç Damla Kan.
Diri Gömülen.
Kör Baykuş.
Beş Sevim Apartmanı.
Açlık Sanatçısı.
Körler Ülkesi.
Acımak. (Reşat Nuri)
Oblomov.
Demian.
İlahi Komedya.
Yalnızız.
Tüm Edgar Allan Poe kitapları.
Cesur Yeni Dünya.
Yabancı.
cesur yeni dünya hakkında bilgi verir misiniz? Kitap ismi yabancı gelmiyor
Kitabı daha yeni okudum. Birkaç gün içerisinde hakkında bir iki cümle etmek istiyorum. Konuyu takip edebilir misiniz, İLTEBER ALMIŞ Y?
-
@Shyvanna, daha da mutlu oluyorum bu yorumları görünce, bana kitap tavsiye etmekten, kitaplarınızı paylaşmaktan hiç çekinmeyin. ^^