Sonuçta kitap alıyoruz. Önemli olan taşıma da kitaplara zarar verilmemesi ki 20 kitap baya büyük bir koli oluşturur ve taşıma da bunun sorumlusu kargo firmasıdır. Bazı firmalar gerçekten mimli bu konuda, tabi bu apayrı bir konu.
Kitapyurdu sanırım alternatifleri çoğaldıkça, kemik okuyucu kitlesine sahip olmanın verdiği güven ile fiyat konusunda pek bir düzenlemeye gitmedi. Hoş, çok farklar oynadığına şahit olmadım ama 10 dan fazla kitap aldığınızı düşünürsek bu baya bir fark yaratır elbette. Ben İdefix ' in DNR ile aynı gruba ait olduğu için DNR dan dolayı daha fahiş fiyatlarda satış yaptığına şahit oldum.
Bir şeyler bu sitenin önüne geçti ki eskisi kadar tercih edilmiyor. Babil mesela çok hızlı yükseldi ve sene boyunca fiyatları hep olabildiğince düşük tutuyor. Örneğin kolinin içinden çıkan eşantiyon hiçbir işe yaramayan bir kalem bile müşterinin gözünde o firmayı yükseltir. Müşterilerine değer veriyor algısı oluşturur. Maalesef kitapyurdu bu alışkanlığını kaybetti. Gerçi bilemeyiz belki eskisinden daha iyi satış yapıyor ama insanların gözündeki izlenimleri yavaş yavaş değişiyor maalesef.