Nurca diyet hakkında ortaya karışık bilgiler

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bunu yiyen kadınları sevmez, onun için kadın dediğin sabah sucuklu börek yemelidir. @Gamer Yalanım varsa söyle?​

Kızlar size harika bir detox tarifi arakladım kırılmayan inat eden sabit kalan kiloyu kırma zamanı :=)
Diyetisyenin kanına girdim :D

UYANILDIĞINDA :2 BARDAK LİMONLU SU İÇELİM.

Gün boyu içeceğimiz içecek

Metabolizma Çayı

1 lt su

Yarım demet maydonoz

1 dal çubuk tarçın

1 çay kaşığı toz zencefil

1 adet yeşil elma

Yarım limon

1 çay kaşığı tane karabiber

Kaynatıp süzüyoruz.

SABAH :

2 adet yeşil elma(toz tarçın serpilerek)

Maydonoz dereotu kuzukulağı ve rokadan oluşan bir tabak üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağ ve limon

1 fincan yeşil çay

ARA ÖĞÜN

1 fincan türk kahvesi

ÖĞLE

Domatessiz Salata ; tüm yeşillikler ve salatalık eklenerek

1 kase yoğurt
İKİNDİ

10 adet tuzsuz badem + 1 fincan yeşil çay

AKŞAM

Kabak haşlama

Üzerine 1 yemek kaşığı yoğurt eklenerek.

TOPLAM 12 BARDAK SU İÇMELİYİZ .

15 günlük diyet yapıyorsunuz sonra 2.3.4 günü bu detoksu yapıyoruz sonra normal diyete devam sonra son 14.ve 15. günü tekrar bu detoksu yapıyoruz kırılmayan kilo kalmaz:D
Yani diyetisyenler bunu 150 TL karşılığında paylaşıyor anca kıymetimi bilin:D

Arkedeşler Diyetisyenden çaldığım metobolizma çorbası ile geldim:=) (çok etkisini gören oldu)

Metobolizma Hızlandırırıcı Çorba:
  • 4 adet kabak
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet patates
  • 1 su bardağı süt
  • Biraz sıvı yap
  • 4 su bardağı su
  • Yarım demet dere otu

Kabakları soymadan doğruyoruz.Patates soğan ve sarımsakları da soyup ekliyoruz.Su ve sütle birlikte kaynatalım.Sebzeler yumuşayınca bızzzttttttttttttttt blendırdan geçiriyoruz ...

@Melodram 'cım hazır anlık atmışken harika bir tarif verim diyetisyenimden rica etmiştim ıslak kek çok sevdiğim için işte muhteşem ıslak kek tarifi:

• 10 küçük hurma
  • 1 su bardağı ceviz
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1/2 su bardağı toz hindistan cevizi
  • mandalina kabuğu rendesi

Sosu için:
  • 1/2 avokado
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı süt

Yapılışı Kek için:
Çekirdeklerini çıkardığımız hurmaları sıcak suda yaklaşık 10 dk bekletiyoruz.
Ceviz ufalanana kadar ronda ile bızt yapıyoruz ardından yumuşayan hurma , kakao ve hindistan cevizinide ekleyip biraz daha bıztt yapıyoruz rende yaptığımız mandalin kabuğunu da atıp karıştırıyoruz hamur kıvamına gelice tepsiye alıyoruz.

Sos için:
Avokado ve kakaoyu rondoda bıztttt yapıyoruz üzerine bal ve sütü ekleyip yine bıztttttttttttttt:=)
işte muhteşem kek hazır afiyet olsun ...

PicsArt_11-28-04.29.59.png

Evde Wasa Tarifi;

PicsArt_12-14-01.49.07.jpg

• 1 yemek kaşığı chia tohumu
  • 1 yemek kaşığı keten tohumu
  • 1 yemek kaşığı susam veya susam çörekotu karışımı
  • 1 yemek kaşığı ayçekirdeği içi
  • 2 yemek kaşığı yulaf
  • 5 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 1 tutam tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı veya 1 yk hakiki zeytinyağı
  • 1 su bardağı sıcak su

Önce kuru malzemeleri bir kasede karıştırıyoruz. Sonra yağı ve suyu ekleyerek bir çatal yardımı ile karıştırıyoruz veya elimizle yoğuruyoruz. Ütüne streç film çekerek yarım saat buz dolabında dinlendiriyoruz. Dinlendikten sonra hamurumuzu fırın tepsisine göre kestiğimiz pişirme kağıdı üzerinde unlayarak bir merdane yardımıyla incecik açıyoruz ve istediğimiz şekilde ve büyüklükte dilimliyoruz. Ekmeğimizi önceden ısıtılmış 150ºC fırında 50dk kuruyana kadar pişiriyoruz. Pişme süresi fırın ve hamurun kalınlığına göre değişebilir.

Son düzenleme:

Sandaloz Sakızı Nedir?​

Sandaloz sakızı Kuzey Afrika’da yetişen, yaklaşık 5-6 metre boylarında bir ağaçtan elde edilen maddedir. Sandoloz sakızı sıcak iklimde kaldığı için erime özelliği göstermektedir. Beyaza yakın sarımtırak bir renktedir. Kolayca kırılabilir.

Sandaloz Sakızı Zayıflamak İçin Nasıl Kullanılır?​

Fındık tanesi büyüklüğündeki sandoloz sakızını havanda döverek toz haline getirin. Rutin olarak her gün toz şekliyle yutun. Üzerine bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırılmış bir su bardağı ılık su için. Elma sirkesinin metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğu için sandoloz sakızına destek olarak kullanılmaktadır.

Sandaloz Sakızı Nasıl Zayıflatır?​

Sandaloz sakızı yapısı gereği metabolizmayı hızlandırır, zayıflama sürecini kısaltır. Metabolizma hızlanınca vücuttaki yağlar çözülür ve zayıflama süreci başlar. Sandaloz sakızının en önemli özelliği yağ yakması ve tokluk hissi vermesidir. Sandaloz sakızı ile zayıflamak için porsiyonları biraz küçültmeniz daha hızlı kilo vermenizi sağlayaktır.

Sandaloz Sakızı – Elma Sirkesi

Elma sirkesi, sandaloz sakızının etkisini artırmaktadır. Bir çok uzman sandaloz sakızının elma sirkesiyle birlikte tüketilmesini önermektedir. Sandaloz sakızının elma sirkesiyle birlikte kullanılması; etki mekanizmasının düzgün ve hızlı çalışmasını sağlar.

Sandaloz Sakızının Faydaları Nelerdir?​

*Romatizma ağrılarını hafifletir.
*Tokluk hissi verir.
*Yağ yakıcıdır.
*Metabolizmayı hızlandırır.
*Yüksek kolesterolü düşürür.
*Tansiyonu dengeler.
*Bağırsakların düzenli çalışmasında etkilidir.

Sandaloz Sakızını Kimler Kullanmamalıdır?

*Hamileler ve emziren anneler.
*Çocuklar.
*Tansiyonu çok düşük olanlar. (Doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz)

Sandaloz Sakızı Kullanarak Kaç Kilo Verilir?

Sandaloz sakızını düzenli kullanarak 15 günde yaklaşık 10 kg kadar verebilirsiniz. Tabi bu değerler kişinin metabolizmasına göre değişkenlik göstermektedir. Kullananlar arasında yaptığım araştırmaya göre iki haftada 8 kg verenler olmuş. Ben de iki gündür kullanıyorum ve iki günde 600 gram verdim.

Sandaloz Sakızı Nerelerde Satılır?

Sandaloz sakızının faydalarını okuduğumda zor bulunabilecek bir ürün olduğunu düşünmüştüm. Fakat gayet rahat bir temini söz konusu. Aktarlardan ve online platformlardan çok rahat bulabilirsiniz. Bir aylık kullanım için 100 gr yeterlidir. Eğer sürekli kullanmak isterseniz bir ay dolunca 14 gün ara verip tekrar başlayabilirsiniz..

Kanki youtube'ta gördüm. Bir haftalık sabahları kahvaltıdan önce iki yemek kaşığı elma sirkesi muhabbetini yapıyorum :(

Geri