Nurca diyet hakkında ortaya karışık bilgiler

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Merhabalar burdan uzmanlardan aldığım o güzel bilgileri elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım...
Diyet kürleri, detokslar, diyet listeleri vs..
Sağlıklı Beslenme uzmanı, diyetisyen veya doktor değilim ama bilgiler paylaşıldıkça güzelleşir bencil olmamalıyız bu konuda öğrendiklerimizi paylaşalım:=)

O zaman kilo problemim yok ama acayip derecede ödemim var diyenler şimdi sizin için 3 günlük detoks tarifi vericem kesinlikle uyguladığınızda ödemin gittiğini 1 ile 3 kg kadar terazide oynadığını farkediceksiniz ama altını çizerek tekrar söylüyorum kilo düşebilir ama tamamen ödem atıcı;

3 GÜNLÜK DETOKS;

SABAH:
1 avuç ıspanak
1 avuç maydonoz
1 dilim ananas
2 dilim yeşil elma
1 salatalık
1/5 limon
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tarçın
20200530_074026.jpg

(hepsini detoks yapan bi makinede veya mutfak robotu yardımıyla su haline getirelim ister süzün isterseniz o şekilde içebiliyorsanız o şekilde için)

ÖĞLE:
3 parça avuç içi büyüklüğünde tavuk ızgara veya haşlama
bol yeşilliklerden oluşan salata(yağsız bol limonlu sınırsız yiyebilirsiniz)
8 yemek kaşığı yoğurt

AKŞAM:
3 veya 4 adet kabağı rendeleyip ya buharda yada fırında nasıl arzu ederseniz pişirin ve üstüne 10 yemek kaşığı ev yoğurdu pul biber ve üstüne 2 adet ceviz atalım ve tüketelim.

DİPNOT Kahve tüketmiyoruz 3 gün boyunca...

2.5 veya 3 LT su mutlaka tüketiyoruz.

Hayatım boyunca hiç diyet yapmadım
Ödemi kilosu fazla olanlar için güzel konu
Hayırlı olsun konun :)

10 günlük detoks vucüt temizleme ödem atma
Sabah ;
1 çay bardağı kefir
3 yemek kaşığı yoğurt
2 salatalık
1 avuç maydonoz
1 avuç nane

Blenderden veya detoks makinesinden çekiyoruz yanında da yarım paket form biskuvi yiyoruz:=)
20200618_085317.jpg
Afiyet olsun:=)

Ben tarçın kadar çirkin bir tat görmedim
Görmüş de olabilirim bilmiyorum
Ama şuanlık o çirkin

Uzun süre nurca diyet nedir acaba diye düşündüm. Sonra o anlama sesi geldi; haaaaa.

O zaman sizde de biraz dobişlik var yoksa insan niye diyet yapar? Bu arada forumdaki herkesin yuvarlanarak yaşıyor olması beni memnun ediyor negzel.​

Ben tarçın kadar çirkin bir tat görmedim
Görmüş de olabilirim bilmiyorum
Ama şuanlık o çirkin
Ben 3 sene öncesine kadar tarçına alerjim var diye biliyordum çünkü bi kez elmalı kurabiye yemiştim hastanelik olmuştum o zaman tarçın dokunuyor bana demiştim ama 3 yıldır hayatımda çok iyi bir ilişkimiz var çok önemli bi baharat:) sevmenizi tavsiye ediyorum.

O zaman sizde de biraz dobişlik var yoksa insan niye diyet yapar? Bu arada forumdaki herkesin yuvarlanarak yaşıyor olması beni memnun ediyor negzel.​
Vallahi eskiden dombiliydim ama baya yol aldım hedefime ulaştım ama bu karantina döneminden sonra vucuduma haksızlık yaptım annem sayesinde o yüzden hedeflere yine adım adım ilerleme kararı aldım .
Ayrıca diyet sadece şişmanların yaptığı bi program olarak adlandırılsa da hata ben diyet sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim ve düzenli yemek yemeyi öğrendim ve bağışıklığımın çok güçlü olmasını tamamen sağlıklı beslenmeye diyete borçluyum ayrıca ben diyet sayesinde düzenli beslenme sayesinde insülün direncimi normal seviyeye çektim. Aile genlerinde şeker hastası fazla özellikle anne tarafı bende potansiyel bir şeker hastası olmamak adına diyete başlamıştım ve iyi ki başlamışım:=)

Mantar salata, kinoalı tabule, imam bayıldı, semizotlu yoğut ve çingene yiyeceğim.​
Sağlıklı mı hocam?​

Geri