Nurca diyet hakkında ortaya karışık bilgiler

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunu gorende unlu diyetisyen sanar oysa kelin ilacı olsa önce kendi dener

Bunu gorende unlu diyetisyen sanar oysa kelin ilacı olsa önce kendi dener
Yaa bi kere çevrene bak terzi söküğünü dikemez berber saçını kesemez fırıncının evinde ekmek yoktur ooooo sende varya benim faydam daima etrafımdakilere:D

@Gamer @Mastor Ender bey diyetisyenliğime laf ediyor tamam merdiven altı diyetisyen olabilirim diplomasız diyetisyen de olabilirim Reisin bile diploması yok ama ülke yönetiyor ne var bunda yani sağlıklı bilgiler veriyorum seninde ayrıca göbek diyeti yapman lazım:D

Ben @yoSun Hn. dediklerini dikkate alarak ayda 3 kilo aldım. Sonuçta ekti etti yani, terse de olsa.​

Ender Saraç'ın diyet listelerini uygulamayı çok seviyorum.
15 gün de sağlıklı beslenme programları var.
Kilo sorunum var mı? Hayır.
Ama bazen vücutta ki ödemi atmak için abur cubura ara vermek lazım :dd
Takipteyim fıstık..

@Gamer @Mastor Ender bey diyetisyenliğime laf ediyor tamam merdiven altı diyetisyen olabilirim diplomasız diyetisyen de olabilirim Reisin bile diploması yok ama ülke yönetiyor ne var bunda yani sağlıklı bilgiler veriyorum seninde ayrıca göbek diyeti yapman lazım:D
sen diyetisyen misin :o

Ben tahminen 15 senedir 5 kilo vermeye calisiyorum ve bakin asla veremiyorum. Ya acaba benim mide kendi kendine yemek mi uretiuor diye dusunerek diyetisyene gittim... arkadaslar para verilince insan ister istemez zayifliyor. Sonra diyetisyeni birakinca hooop gelsin gram gram yaglar. Simdi kendim vermeye calisiyorum o meshur 5 kiloyu. Ama bir kilo verdim mi hemen bir waffle hemen bir durum o kilo da geri geliyor. Cok iradesizim a dostlar.

Geri