Gamer
Gümüş Üye
fişne sapını da sıcak suda 3 gün bekletip içek mi ahmet nur çebinin kankisisiElmanın kabukları çok faydalı bağırsaklarımız için!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fişne sapını da sıcak suda 3 gün bekletip içek mi ahmet nur çebinin kankisisiElmanın kabukları çok faydalı bağırsaklarımız için!
Noooo no vişne olmaz ama kiraz sapı olabilir :=) ayrıca o şahsiyetin kankisi değilim :/fişne sapını da sıcak suda 3 gün bekletip içek mi ahmet nur çebinin kankisisi
Yaa bi kere çevrene bak terzi söküğünü dikemez berber saçını kesemez fırıncının evinde ekmek yoktur ooooo sende varya benim faydam daima etrafımdakilereBunu gorende unlu diyetisyen sanar oysa kelin ilacı olsa önce kendi dener
Diplomasızsen diyetisyen misin :o
bu kadınlar neden sabah maydanozla yumurta yiyor :/Diplomasız![]()
Genelde sabah yenilen yeşillik ,dereotu ,maydonoz yağ yakımını hızlandırıyor formda olanlar ise sırf kilo almamak için:=)bu kadınlar neden sabah maydanozla yumurta yiyor :/
arkadaş yemekhaneyi sabah sabah ot kokutuyorlar imdat öyle şey mi oluGenelde sabah yenilen yeşillik ,dereotu ,maydonoz yağ yakımını hızlandırıyor formda olanlar ise sırf kilo almamak için:=)
Yarın sabah benim listemde de var dereotlu maydonozlu omlet..arkadaş yemekhaneyi sabah sabah ot kokutuyorlar imdat öyle şey mi olu
kıymalı kol böreği teklif ediyorumYarın sabah benim listemde de var dereotlu maydonozlu omlet..
Asla o yağlı ve sabah sabah midemi mahvedemem:pkıymalı kol böreği teklif ediyorum
peki teklifimi sucuk kızartmasıyla değiştiriyorum buna da yok diyorsan bi psikologa görünAsla o yağlı ve sabah sabah midemi mahvedemem:p
yiyemem üzgünüm listem var listem dışına öldürsen çıkmam çıkarsam giremiyorum çünküpeki teklifimi sucuk kızartmasıyla değiştiriyorum buna da yok diyorsan bi psikologa görün![]()
avatardaki sensen sözüm geriyiyemem üzgünüm listem var listem dışına öldürsen çıkmam çıkarsam giremiyorum çünkü![]()