Uydurma diye bir kesinlik belirtmedim. Bir kere bunu bir anla.
Sadece bir kitapta yazıyor diye bu kitabı kaynak gösterip bana bunun kesin olarak doğru olduğunu kanıtlayamazsın. El yazısının Mustafa Kemal Atatürk'e ait olduğunu da kanıtlayamazsın. Kanıtlanamayan her şeye şüpheyle yaklaşmaya herkesin olduğu gibi benim de hakkım var.
Nutuk'ta hiç bir şekilde kanundan bahsedilmiyor. Herkes istediği tarafa çekebilir. Tıpkı senin bunu kanuna çevirdiğin gibi. Her şeyi geçtim orada kanundan bahsediyor olsa bile, bu yine kanunun kendi elinden çıktığını göstermez. Mustafa Kemal Atatürk kendi elinden çıkmayan bir kanunu, "Bu benim elimde olmadan gerçekleşti." dememek için de böyle bir açıklama yapma gereği duymuş olabilir.
Belge dediğin şeyler çöp. Çünkü Google'dan bulduğun her şeye belge gözüyle bakıyorsun.
Bence sen at gözlüklerini bir çıkar ve öyle devam et.
Nutuk dışında kopyalayıp yapıştırdığın o belgelerin, Kazım Karabekir sözlerinin vs. doğru olduğunu sen de başkası da kanıtlayamaz.
Hele ki Atatürk ile arası bozuk olan bir insanın yazdıklarını kaynak diye gösterirsen, insanlar sana ağzıyla gülmez. Neresiyle güleceğini de sen iyi bilirsin.