Müslümanlar Atatürk'ü Neden Sevmez

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çok güzel kesip kopyalayıp yaptırmışsınız.

bkz: san fransizko'dan sonrasını okumadım

Daha Müslüman'ın ne anlama geldiğini bilmeden Atamızı sevip sevmediği hakkında yorum yapmak, insan aklıyla dalga geçmektir.
Graham Fuller'in devşirmelerine özellikle duyurulur.

Müslümanların Atatürk'ü sevmediği yoktur.Dini kendi çıkarları uğruna yönetmek isteyenler ve Atatürk'ü bunun önünde engel olarak görenler Atatürk'ü sevmezler.Kurtuluş savaşında hiç bir karşı koyma , hiç bir mücadele vermemiş adamların ülke kurtulduktan sonra Müslüman oldukları akıllarına geldiği için ,Atatürk'ün İslam Aleyhine , Müslümanlar aleyhine işler yaptığını söylemeleri gayet normal oluyor. Kendini bilen bir vatandaşın Atatürk'ü sevmek için tek bir nedeni vardır.Özgürlük; Başka bayraklar gölgesi altında ibadet olmuyor ne yazık.

En çok duyduğum şey Osmanlı'yı bitirdi batı medeniyetini getirdi bir günde Türkçeyle herkesi cahil bıraktı ( sanki ondan önce hepsi okumuş bilgindi mübarek mka) hilafeti kaldırdı hocaları astı kendini Dindar gören kesimin çoğu sevmez birde Osmanlı torunuyum diyen türemeler sevmez ayrıca ben bu yaşıma kadar dindar düzgün bir müslüman görmedim trde Türk'ün Türk'ten başka dostu yok lafı aslında düşmanı yoktur olmalı Arapçılık Türkçülük birbirine karışmış

Gözlerim acidi yaziyi bitirene kadar.

Seven sever, sevmeyen sevmez. Size ne? Kime ne?

Türkiye'nin %99'u müslüman ve Atatürk'ü seven kesin en az nüfusun %70'i dir. Başlık bu açıdan bence çok yanlış. Başlık müslümanlar değil dinciler olarak değişmeli.

Elhamdülillah bir Müslüman olarak Atatürk'ü seviyorum ve kendisine saygı duyuyorum.
Her ne kadar sağcı kişiliğim olsa da, değerli bir devlet insanı olduğunu hissediyorum.
Allah mekanını cennet eylesin, günahlarını affetsin.

Seviyeli yani;
Realist monoteist bir bicimde.

Boş yapma melnur.
Boş yapan sensin. Seni ciddiye alıp soruna cevap verdim ve bir soru da ben sana sordum ama cevaplamak yerine böyle kaçamak yapmayı tercih ediyorsun. Oysa tartışmıyoruz bile, sadece karşılıklı soru sorduk. Ben cevabı alamadım.

Geri