"Müge Anlı ile Tatlı Sert" tarzı programların topluma etkisi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
<<< Random güzeli seçildim Sjjsjsj

Benim psikolojimi bozuyolar.. çoğu da antepten farkında mısınız ne değişiklerle yaşıyoruz.. diyorum buranın insanı sıkıntılı diye.. neyse ben kısmetse oluru izlemeye devam hahahah

Benim psikolojimi bozuyolar.. çoğu da antepten farkında mısınız ne değişiklerle yaşıyoruz.. diyorum buranın insanı sıkıntılı diye.. neyse ben kısmetse oluru izlemeye devam hahahah
Napacan antepdesin ye iç yat gelsin lahmacunlar içli köfteler kebaplar misss

Senin yerine de yerim tamam..
Oraya kız almaya gelecez kuzen e Mayıs gibi o zaman yerim bende:( ucuzmuş da yere sofra sermiş kız tarafı. Ciğer patlıcan kebabı lavaş et içli köfte . Ben antepden evleneyim ya . Bana kız bul jehshshd

trt’de CSI: NY izlemiş nesiliz biz… müge anlı, bu toplumun içindeki dedektifi açığa çıkardı sadece jdjdjd

şaka bir yana ben de izlemiyorum, benim izlememe sebebim çok basit: beni geriyor böyle programlar. içeriğinden dolayı değil, beni kısmetse olurlar da geriyor. ben sabah kuşağına karşıyım, seren serengil kalsın, ona gülüyom

Oraya kız almaya gelecez kuzen e Mayıs gibi o zaman yerim bende:( ucuzmuş da yere sofra sermiş kız tarafı. Ciğer patlıcan kebabı lavaş et içli köfte . Ben antepden evleneyim ya . Bana kız bul jehshshd
Kelin ilacı olsa.......

• Üzgün
Tepkiler: L_
Tv'de izlediğim iki program: Güldür Güldür ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2
Bir de maçları ve maç programlarını izliyorum onun dışında tv kullanmıyorum
Bence tvde ne gösterirseniz toplumda onu çoğaltırsınız. Mesela bir ara tvde taksici cinayeti haberleri yayınlandıktan sonra taksici cinayet haberleri peşpeşe gelmeye başlamıştı. Bana göre tvde ne gösterirseniz o tip olaylar artıyor. İyi haberler gösterilse hatta dayatılsa diyeceğim toplumda iyiliğin artacağına inanıyorum.

Serengil kalsin demis ya :dddd lari ya kadin istese de kalamiyor zirt pirt yayin terk ediyor. Bugun niye cikmadi acaba sapirdak agiz.

Kriminoloji bir bilimdir ve TV ekranlarında suçlu analizi yapılamaz ayrıca hatalı atılan her adım, beraberinde yeni suç ve suçların oluşmasına zemin hazırlar.

Bilinçlendirme adına yapılan programların ise profesyonelce tasarlanması gerekir ancak program yapımcılarının çoğu reyting odaklı düşündüğü için bu detaylara önem vermiyorlar.

Flash Tv'de bir program vardı. Hapishane dekoru içinde mahkum mektupları okunup türkücü eşliğinde ağıtlar yakılıyordu ve insanlar birbirine sarılıp ağlıyorlardı fakat aynı kişileri aradan beş dakika bile geçmeden sahnede göbek atarken görüyordunuz. Çoğumuzun mantığının almadığı bu tuhaflıklar ne yazık ki reyting uğruna hazırlanan, kurgu ile gerçeklik arasında tasarlanmış programlardır. Hedefi ise en yüksek izlenme oranına ulaşmaktır ki ona göre de reklam gelirleri artsın.

insan şu programa nasıl laf edebilir lefticim ya.;
1673382095448.png

hukuk sosyolojisi, hukuk psikolojisi, suç psikolojisi, kriminoloji okuyup sonucunda hala müge anlı izlemem bence yerilesi değil tebrik edilesi..

ben de bir miktar emin olamadım siricim.. flaş tv bence mükemmel bir kanaldı. seçim günü bile halay çekiyorlar. yani bir tv kanalı insana daha fazla ne katabilir ki?
hukuk sosyolojisi, hukuk psikolojisi, suç psikolojisi, kriminoloji okuyup sonucunda hala müge anlı izlemem bence yerilesi değil tebrik edilesi..
Senin izlemende bir sakınca yok aslında çünkü zaten mesleğin gereği bu tip insanlarla sürekli karşılaşmak zorunda kalıyorsun.

Flash TV yanılmıyorsam çok sayıda şehit verilen bir günde de yine halay çekildiği için kanal kapatma cezası almıştı.

Dilber Ay'ın programıydı.:) Sen ekleyince hatırladım.

Senin izlemende bir sakınca yok aslında çünkü zaten mesleğin gereği bu tip insanlarla sürekli karşılaşmak zorunda kalıyorsun.

Flash TV yanılmıyorsam çok sayıda şehit verilen bir günde de yine halay çekildiği için kanal kapatma cezası almıştı.

Dilber Ay'ın programıydı.:) Sen ekleyince hatırladım.
flaş tv de ne zaman halay çekmiyorlardı ki. onlar kamera arkasında bile oynuyor olabilirler.. aman be lefticim. boşverelim bunları. dünya bu kadar önemsemeye değmeyecek kadar fani.. <3

Geri