"Müge Anlı ile Tatlı Sert" tarzı programların topluma etkisi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ayna tutarken yarattığı kaos da cabası

Küstü adam tam konuşacak Müge sözünü kesip durdu kırıldı :(

Küstü adam tam konuşacak Müge sözünü kesip durdu kırıldı :(
O zaman haklı çünkü aynı sorun tartışma programlarında da yaşanıyor ve konukları hiç konuşturmadan yayını kapatıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: ne
O zaman haklı çünkü aynı sorun tartışma programlarında da yaşanıyor ve konukları hiç konuşturmadan yayını kapatıyorlar.
Evet psikolog olarak onun cevaplaması gereken konuyu Müge sırtlan gibi adamı susturup o anlatmaya çalıştı egosu tavanda çünkü

Evet psikolog olarak onun cevaplaması gereken konuyu Müge sırtlan gibi adamı susturup o anlatmaya çalıştı egosu tavanda çünkü
Psikolog da değil ki... Kendisi tıp eğitimi almış bir psikiyatrist sonuçta ve Müge'nin ondan daha iyisini bilme ihtimali bulunmuyor.

• Beğen
Psikolog da değil ki... Kendisi tıp eğitimi almış bir psikiyatrist sonuçta ve Müge'nin ondan daha iyisini bilme ihtimali bulunmuyor.
O videoyu izledim çok kötü hissetti kendini yüz ifadesi kırgınlığını öyle güzel anlattı ki

O videoyu izledim çok kötü hissetti kendini yüz ifadesi kırgınlığını öyle güzel anlattı ki
Uzmanlığı ile ilgili orada bulunduğuna göre elbette kırılmıştır.

Toplumu bilgilendirme ya da farkındalık yaratma amaçlı ise bu program, en çok çağrılan uzmanların görüş bildirmesi gerekir.

• Beğen
@juju şu yorumlarına hayranım.:) Madem öyle o kadar yıl niye o programda bulundu, değil mi?
Muge soz vermiyor diye trip atip gitti. Rahmi beyle adli tipci beyfendiyi kiskandi. Reyting oldugunu o kadar yil sonra mi anlamis.. bi anda aydinlanma mi yasamis.. yaaaa lefticim inanma sen.

Ağalar kusura bakmayin ama surdan bildigim icin kendisini ciddiye alamiyorum pek. Hani kamuoyu olusturur anactir falan fismekan karakter "yetis bacim"a yakisiyordu.

Bir de izleyenler suca tesvik ediliyor denmis ama zannetmiyorum. Celiskide orda basliyor. Program baslamadan once islenen cinayetleri de su yuzune cikardigina gore programdan once de oluyordu bunlar. Tabi siz "sicagi sicagina" programinda kacirilan cocuklarin kesilip etlerini yok etmek icin lahmacun harci olarak kullanildigi haberlerini hatirlamadiginiz icin muge anli ile gozunuzu acmis olabilirsiniz.

Toplumun ahlakini bozacagini zannetmiyorum ki cine5'in sifreli oldugu donemlerde izleyen gencler coktan ona bakip mezura avuclamistir.
Ote yandan ic anadoluda ensest olaylari bu programdan evvel bilinen bir rahatsizlik. Sadece siz yeni ogreniyorsunuz. Yengesine sehvet duyan adam olaylarina iliskin vtr'ler 90/2000 arasi gercek kesit de bile gosteriliyordu. Programi vizyonsuz buluyorum cunku seyreden adamlarin "ohaaa falan oldum" seviyeleri bu programla basliyor. Tabi bir kesim de trol olsun can skntim gitsin diye de izliyordur. Ote yandan bizim valide de izliyor. Benim valide gibi bir suru amca teyze ve boomer'ın discover channel'da counting cars izlemesini istemek onlara bir nevi iskence olur...

Muge soz vermiyor diye trip atip gitti. Rahmi beyle adli tipci beyfendiyi kiskandi. Reyting oldugunu o kadar yil sonra mi anlamis.. bi anda aydinlanma mi yasamis.. yaaaa lefticim inanma sen.
Kanallar açısından bakacak olursak bu tip programlar ve reklamlar sayesinde çok büyük paralar kazanılıyor ayrıca sunucu, yapımcı ve ekibi de kazanıyor. Orada bulundukları süre boyunca aldıkları belli bir miktar var ve sanırım düzenli olarak gelen seyircilere de para ödeniyor.

@Xasthur

Bazı kesimler ve yaş grubu açısından özendirici olabiliyor.

Mesela neye ozendirebilir. Hayir format b*k gibi zaten hani bir nevi freak show ama ozendirme kismini anlayamadim.
Müge Anlı programı tarzı tüm programlar için aynı şey geçerli. Sen kendi mantığınla bakıyorsun ancak dar görüşlü çoğu insanın burada anlatılanlardan haberi yok ve aklına iş düşenler de olabiliyor.

Geri