Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arif Verimli'nin bu açıklaması da programın gerçeklik algısı yaratıp aslında reyting odaklı olduğunu teyit etmiş oldu.
O zaman haklı çünkü aynı sorun tartışma programlarında da yaşanıyor ve konukları hiç konuşturmadan yayını kapatıyorlar.Küstü adam tam konuşacak Müge sözünü kesip durdu kırıldı![]()
Evet psikolog olarak onun cevaplaması gereken konuyu Müge sırtlan gibi adamı susturup o anlatmaya çalıştı egosu tavanda çünküO zaman haklı çünkü aynı sorun tartışma programlarında da yaşanıyor ve konukları hiç konuşturmadan yayını kapatıyorlar.
Psikolog da değil ki... Kendisi tıp eğitimi almış bir psikiyatrist sonuçta ve Müge'nin ondan daha iyisini bilme ihtimali bulunmuyor.Evet psikolog olarak onun cevaplaması gereken konuyu Müge sırtlan gibi adamı susturup o anlatmaya çalıştı egosu tavanda çünkü
O videoyu izledim çok kötü hissetti kendini yüz ifadesi kırgınlığını öyle güzel anlattı kiPsikolog da değil ki... Kendisi tıp eğitimi almış bir psikiyatrist sonuçta ve Müge'nin ondan daha iyisini bilme ihtimali bulunmuyor.
Uzmanlığı ile ilgili orada bulunduğuna göre elbette kırılmıştır.O videoyu izledim çok kötü hissetti kendini yüz ifadesi kırgınlığını öyle güzel anlattı ki
@juju cuğum böyle bir ifade kullanmış. Videonun 0:45 - 1:44 arasındaki tanıtım bölümünde de göreceğin üzere çok daha fazlasını da söylemiş.
@juju şu yorumlarına hayranım.Arif bey rahmi beyi kiskaniyor. Ondan oyle demis.. inanma sen.
Muge soz vermiyor diye trip atip gitti. Rahmi beyle adli tipci beyfendiyi kiskandi. Reyting oldugunu o kadar yil sonra mi anlamis.. bi anda aydinlanma mi yasamis.. yaaaa lefticim inanma sen.@juju şu yorumlarına hayranım.Madem öyle o kadar yıl niye o programda bulundu, değil mi?
Kanallar açısından bakacak olursak bu tip programlar ve reklamlar sayesinde çok büyük paralar kazanılıyor ayrıca sunucu, yapımcı ve ekibi de kazanıyor. Orada bulundukları süre boyunca aldıkları belli bir miktar var ve sanırım düzenli olarak gelen seyircilere de para ödeniyor.Muge soz vermiyor diye trip atip gitti. Rahmi beyle adli tipci beyfendiyi kiskandi. Reyting oldugunu o kadar yil sonra mi anlamis.. bi anda aydinlanma mi yasamis.. yaaaa lefticim inanma sen.
Mesela neye ozendirebilir. Hayir format b*k gibi zaten hani bir nevi freak show ama ozendirme kismini anlayamadim.
Müge Anlı programı tarzı tüm programlar için aynı şey geçerli. Sen kendi mantığınla bakıyorsun ancak dar görüşlü çoğu insanın burada anlatılanlardan haberi yok ve aklına iş düşenler de olabiliyor.Mesela neye ozendirebilir. Hayir format b*k gibi zaten hani bir nevi freak show ama ozendirme kismini anlayamadim.