"Müge Anlı ile Tatlı Sert" tarzı programların topluma etkisi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Bana göre dedikodu programlari bunlar.
Bir kere birini yargisiz ifazda bulunmuslardi hatirlamiyorum olayi.
Özür bile dilememisti Müge Apla
Dilese,her isledigi olayin yanlis sonuclar dogurabilme olasiligini kabul edecekti.Eder mi,havasi ve kibiri düser.
Topluma etkisi yok sanirim, bu ilk tasi en günahsiz olaniniz atsin alegorisini beyinde doguran,beyinsiz program
Insanlar baskalarinin ayibini günahini terbiyesizliklerini izleyerek,stimulize oluyor..baska hicbir katkisi yok bireye..
Yok yardimci oluyor tipluma yok bu yok su...bunlarda savunma mekanizmalari..
Güya iyilik yapiyorum izleyerek
Cok tatli lan..

Ben size müge anlı izlemeyin demedim. Hobi olarak izleyin. Çocuk musunuz, Süpermen filmi izleyip "bak nasıl uçacam" diye balkondan atlıyor musunuz? Müge anlı'da olan müge anlı'da kalmalı.

Ama şuna YouTube de çok denk geliyordum bunu biliyorum hep edit yapıp eğlenceli hale getirdikleri için çok gülmüşümdür Sjsjsj

Maşallah herkes de bi cool olma çabası. Neymiş de Müge Anlı izlemezlermiş. Çoğunuz keko, Kezban değilseniz bende bişey bilmiyorum.

Birazda şu tarafa cool olayım Sjsjsj

@Rima napion kız saçaklı . Bizde seni müge anlı ya verecektik kayıp diye dhdhd

Kriminoloji bir bilimdir ve TV ekranlarında suçlu analizi yapılamaz ayrıca hatalı atılan her adım, beraberinde yeni suç ve suçların oluşmasına zemin hazırlar.

Bilinçlendirme adına yapılan programların ise profesyonelce tasarlanması gerekir ancak program yapımcılarının çoğu reyting odaklı düşündüğü için bu detaylara önem vermiyorlar.

Flash Tv'de bir program vardı. Hapishane dekoru içinde mahkum mektupları okunup türkücü eşliğinde ağıtlar yakılıyordu ve insanlar birbirine sarılıp ağlıyorlardı fakat aynı kişileri aradan beş dakika bile geçmeden sahnede göbek atarken görüyordunuz. Çoğumuzun mantığının almadığı bu tuhaflıklar ne yazık ki reyting uğruna hazırlanan, kurgu ile gerçeklik arasında tasarlanmış programlardır. Hedefi ise en yüksek izlenme oranına ulaşmaktır ki ona göre de reklam gelirleri artsın.

Geri