Kim bu multiler diye meraktan çatlayanlar.

Konu sahibi son olarak 1664 gün önce görüldü
İtiraf ediyorum onlardan biri.de benim[emoji3]

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cohen :liv:
Benim için açtığı küfürlü nickler
Eksen ve Plesk için açtıkları :/

Valla bilemiyorum benim profile gelip sunun kakasini koklamak istiyorum diye surekli yazip duruyordu. Hayir insan utaniyor biri gorse ne bicim insanlarla muhattap oluyor der :u3:

Benimdir kesin. Bi dönem üye caliyorsun diye pm.ler alıyordum.

Benimdir kesin. Bi dönem üye caliyorsun diye pm.ler alıyordum.
Sen mı calmissin hadi oradan
Çalanlar çaldı çoğu başka siteye üye oldu
Demek ki yönetim üyeleri takipleyemiyor
Multi üyeliklere göz yumduguna göre

Haklısın Cankat. Ama önce üye çalmamdaki neden ve gerekçe olmalı dimi
.

Madem o kadar takıp edıyorlar herseyı neden yonetıclerı gozden gecırmıyorlar. Neyse Konuyu uzatmayalım sen dediğimı yap kafana gore takıl sorun olursa Bır botnet kadar yakınım sana :p
Haklısın Cankat. Ama önce üye çalmamdaki neden ve gerekçe olmalı dimi
.

Taklitler gelip geçicidir
yok olması an meselesi
Ama markalar
kalıcıdır
Kolay kolay kaybolmazlar

Yok o farklı Cohen.
O tam bi hasta. Sanırım banlanmasindan sonra kafayı takmisti bana.
Veysel de beni sevmezdi
Veysel in multi üyelik olduğunu emre admine defalarca soylememe rağmen kimse beni ciddiye almadı ama sonunda anlaşıldı.
Özellikle takip etmiyorum genelde okuduğum için insanların artık yazı şekillerine vs dikkat eder oldum ne kadar uğraşırsa ugrassinlar anlaşılıyor.

Bu konudan sonra çıkarlar ortaya yine.

Hiç mi işleri yok anlamıyorum ki insan üşenir onca nick açmaya =)

ben de accam sanal aşk yaşıcam , kendime çay kahve ısmarlıcam beğeni tıklıcam :pppp

Aman ablam mm. Neredesin sen. Neden yoksun sorularına verdiğim cevaplar üye çalmakta calmisimdir. : )
.,.
Ben buralardayim hep asıl.sen nerdesin

en bi mağdur benim bu konuda

Demek ki bir tek ben yaşamamışım bu durumu. Hayır ilginç olan da yeni üye olur olmaz üye sözlüklerden cıkmayan veya oyunlarda herkes hakkında onca fikre sahip olan bir ton insan varken alakasız insanların multi sanılması =) Birbirine yakın karakterler olabilir aynı zevkleri paylaşabilirler ama bu onları aynı kişi yapmamalı. Belki de canları yanan çok insan vardır bu konuda ondan bu kadar şüphecilerdir. Zamanla zaten kimin ne oldugu anlaşılır takmayın =)

facebookta bile oyunlarda level atlamak için on tane üyelik açanı gördüm. abartmıyorum, adam üşenmeden hepsine her gün girip ana hesabından gönderdiği istekleri kabul ediyordu.aflşdjaş

kafa aynı kafa.

Onu bırak gruba üye toplamak için bile hesaplar açılıyor ama burada bildiğim kadarıyla farklı uyelikler yasak

Geri