Kim bu multiler diye meraktan çatlayanlar.

Konu sahibi son olarak 1663 gün önce görüldü
Banu ilteber miymiş ya cidden shdjsjskksksjdj 3 ay gülerim ben

Bu konunun çok abartıldığını düşünüyordum hatta biraz sinirleniyordum lakin ogrendiklerimden sonra az bile olduğunu anladım.
Her nick ile bir insan nasıl farklı karaktere burunebilir ki bazıları çok basarili.
Bazıları ise beceremiyor. :p

Bu konunun çok abartıldığını düşünüyordum hatta biraz sinirleniyordum lakin ogrendiklerimden sonra az bile olduğunu anladım.
Her nick ile bir insan nasıl farklı karaktere burunebilir ki bazıları çok basarili.
Bazıları ise beceremiyor. :p

Ya söylesinize nedir bu devlet sırrıjdkdldl

Takıldığım-önceki forumlar da dahil- hiçbir interaktif mecrada multi kullanmadım. Şu an burada eski bir üyeliğim var ancak bir üyeye hibe etmiştim onu en son. Sıpa harbiden elimizde büyüdü, şimdi kafa tutuyor bize.

birde şeyler var bak şu kesin şu diyenler :gamer: beni bile inandırdılardı fake olmayan kişiye fake dedirttiler boşuboşuna günaha sokuyorlar :D şüpheci evhamlı kişiler hoş değil

Fake olduğumu özelimde paylaşan çok olmuştu da son durum hakkında bilgilendirilmedim büyük eksiklik :)

aynı şeyleri ben yaşıyorum şimdilerde
15 yıldır kullandığım adım ve soyadimin bulunduğu mail ile üyeyim
fake miisin, multi misin diye soranlar çok, multinin anlamını bilmiyordum ggeçen gün öğrendim (:

Banu'nun normal olmadigi cok barizdi, en azindan ilteber oldugunu ogrendigimde rahatladim :D O mentalitedede daha fazla insan olmasini bunyem kaldirmiyor :p

Forumda o kadar çok multi bulunmuş ki zamanında , üyelerin çoğunda bir şüphecilik oluşmaya başlamış
Yazım tarzını birine benzettlerse hemen o üyeye sen multisin yaftası yapıştırıyorlar.

aynı şeyleri ben yaşıyorum şimdilerde
15 yıldır kullandığım adım ve soyadimin bulunduğu mail ile üyeyim
fake miisin, multi misin diye soranlar çok, multinin anlamını bilmiyordum geçen gün öğrendim (:
Çok güldüm şimdi :)
Ben de bilmiyordum ve forumda yetkili kişiler yapıyordu bunu da :) Bir süre sonra o musunuz bu musunuza başlarlar ki , geçecek bütün bunlar rahat olun lütfen :)

Multisi olduğunu düşünülmeyen tek kişi benim sanırım =)Kimse gelip sen bu musun diye sormadı bana, kendimi dışlanmış hissettim:(

müeddeb güzel bir noktaya parmak bastın
bende yaşıyorum yahu bunu:P

Zencefil bendim arkadaşlar. Nick Şifremi unuttum sağolsun Gülse yardım etti :k1:

Başka niklerle değişik karakterler sergilemek gerçekten hastalık bir durum .. Şizofreniye kadar yolu var bu durumun .. Belki o salaklar milleti kandırdıklarını ve eğlendiklerini sanıyorlar ama buradan bakınca pek zavallı görünüyorlar ..
Yalnız bu konuda bir suçlu da yönetimdir ..
NİCK DEĞİŞİKLİĞİ GİBİ GÖRDÜĞÜM EN SAÇMA UYGULAMAYI HALA SÜRDÜREBİLİYORLAR .. NİCKLER KİMLİKLERDİR OYSA Kİ .. İKİ DE BİR BU NİKLERİN DEĞİŞMESİNİN FORUMA NE FAYDASI VAR ALLAH AŞKINA ?

Merak etmiyorum; çünkü biliyorum.

Insanlar banlaniyor.
Giremiyorlar,haliyle takik olduklari icin burda olup biteni merak ediyorlar.
Napsin garipler?
Acinasi bir dürüm.

Dusunsene.40 yasina gelmissin belkide gecmissin multi hesabin var filan hdhshshhs
Púhh

Geri