Kim bu multiler diye meraktan çatlayanlar.

Konu sahibi son olarak 1663 gün önce görüldü
Oha konu bu kadar çok muydu ajsjsjs

Multiler nasılsınız :cici:

Oooo ortak konun popi olmuş burdan hollandadaki neneme ve isviçredeki ebeme çok selamlar hürmetler. Bu arada la Fernando bize niye söylemiyon o multileri ?

Ortak benim popi olan başka konularım da var biliyorsun lakin multi deyince daha bir popi oluyor, baktım ki Serap multi demiş ben de kendimi ifade ettim bu konumla:p

Ben de multi cikacagim diye cok korkuyorum

Multi üyelik değil de nick değiştirme olayına uyuzum ben. Niye boyle bi hak var kardeşim. canın sıkıldı diye adını değiştiremezsin. Ben mecbur muyum kimin ne ad aldığını takip etmeye. Nereden takip ediyoruz eski nikleri? Hangi başlıktan. Bi sürü yobaz vardı benim hasmım. Hepsi isim değiştirmiş. Nerden bulcam ben onları? Delikanlı olun az biraz

Hep benden özendiler. Geçen sene canım sıkıldıkça nick değiştirdim. Gittim geldim hepsi yapmış. Bir de ben sürekli nick değiştiriyorum diye 6 ay yasaklama geldi.
Hep ben yaptım hep. asdsafasf

Sabit kalamıyorum :( sadsafa

Multi üyelik değil de nick değiştirme olayına uyuzum ben. Niye boyle bi hak var kardeşim. canın sıkıldı diye adını değiştiremezsin. Ben mecbur muyum kimin ne ad aldığını takip etmeye. Nereden takip ediyoruz eski nikleri? Hangi başlıktan. Bi sürü yobaz vardı benim hasmım. Hepsi isim değiştirmiş. Nerden bulcam ben onları? Delikanlı olun az biraz

Bu konuyu seninle başbaşa bir aksam yemeğinde konuşalım bence.

Bende corumdaki tüm. Akrabalara selam.yolluyorum...

Bazı insanlar multi üyelik ne demek bilmiyor bile ya.
Ele umursamaz

Yaklaşık 6 kişinin multisii oldum yanlış hatırlamıyorsam

Fake değilim uğraşına konuyu post yağmuruna tutmak.

mutfakta biri mi var ?

turla bi sakata gelme

Fake olduğumu özelimde paylaşan çok olmuştu da son durum hakkında bilgilendirilmedim büyük eksiklik :)

Boşuna aramayın benim o [emoji3][emoji16][emoji23]

Bu konuda ihtisası geç doktora bile yapmışcasına radar kılıklı üyeler var ona göre.
Evet ekleme yapacaktım da başlık neydi ya şuan konudan koptum :s

Basliga baktim da evet ediyoruz yani ne var bizi de bilgilendirseler.

Geri